birde derlerki hürremin yüzünden ölüyo mustifa...geri zeka hatçenin dolduruşuna gelmiş ölmüş adam bence
Pargali fani degildim ama dizideki eksikligi cok belli yahu,
bugün diziyi izlerken cok SIKILDIM.. Acilen hürreme disli bi rakip lazim.
Sah sultan rolü pek sarmadi
Bu sadece dizi canım, tarihten esinlenmiş sözüm ona, yani olayların kesinliği yok..
Kesinlikle pargalısız hiç kesmedi beni de,şahsultan ve sallamasyon hayalleri,genç şehzade ve sultanların birbirlerine yazılmaları;hatunların mahalle kavgaları...eski savaş sahneleri diycem de o bile pargalıyla güzeldi.Yavaş yavaş mimar sultan girsin devreye,biraz daha özlü tezli şeylere dönsünler;hürremin alt edilemediğini biliyoruz,sonuu bile bile de hüroya yapılan oyunları izlemek sarmıyo.
bu meleğim görünmüyo son zamanlarda pek Eki Görüntüle 626333
Kesinlikle pargalısız hiç kesmedi beni de,şahsultan ve sallamasyon hayalleri,genç şehzade ve sultanların birbirlerine yazılmaları;hatunların mahalle kavgaları...eski savaş sahneleri diycem de o bile pargalıyla güzeldi.Yavaş yavaş mimar sultan girsin devreye,biraz daha özlü tezli şeylere dönsünler;hürremin alt edilemediğini biliyoruz,sonuu bile bile de hüroya yapılan oyunları izlemek sarmıyo.
bu meleğim görünmüyo son zamanlarda pek Eki Görüntüle 626333
Kesinlikle katiliyorum.. Teker teker kaleler düsüyor dizi gittikce monotonlasacak.
Mimar Sinan'in neden dizide olmadigini merak ediyordum, gelecek mi ?
Bu dönemin olmazsa olmasi aslinda mimar sinan..
Kesinlikle katiliyorum.. Teker teker kaleler düsüyor dizi gittikce monotonlasacak.
Mimar Sinan'in neden dizide olmadigini merak ediyordum, gelecek mi ?
Bu dönemin olmazsa olmasi aslinda mimar sinan..
mimar sinanı bende merak ediyorum mihri rüstemle 17 yaşınsa evlendine göre şuan yaşı kaç
megaynen resmen taş gitti daha taş döndü malkoçoğlan
demiştim taşlıcalının pabucu damlarda geziyor küçüklük aşkına da yeşil ışık yakıyor mihrimah
malkoçoğlanda da bi bakışlar bi süzmeler ne oluyoz yaff diziyi nası olsa mahfettiler malkoçoğlanla mihrimaha aşk yaşatırlarsa şaşırmam,
mimar sinan daha ortalarda yok ...öyle büyük bir zat'ı da reytinge kurban edeceklerse hiç getirmesinler daha iyi
resmen daha da baydı dizi ...pargalıyı arıyorum,neyse malkoçoğlan geldi...ama mustafa gidecekk ,
saçmalamalar devam edecek.
Deepfreeze'de beklemekte olan Malkoçoğlan, buzlarını çözdürüp gelmiş..
Deepfreeze'de beklemekte olan Malkoçoğlan, buzlarını çözdürüp gelmiş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?