Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
şimdi sülümandan haber yok diye,mustafa tahta çıkmaya mı geliyor?
ee niye yürüyerek geliyor?
anlamadı ben...

acaba haticemi bir oyun düzenledi çünkü şah dediya hatice iyice çığrından çıktı diye

noluyaaa mustafa niye ordu kurmuş nereye gidiyo babasını kurtarmaya galiba pusu kurmuşlar yaa ....daha ölmez sülüman ve şehzadeler hiç heyecanlı bitmedi ayrıca niye artık o savaş sahnelerini ve o çadırları göremiyoruz biz onlarıda görmek istiyoruz daha gerçekçi oluyo üşenmeyi yaaa masraftanda kaçınmayın böyle giderse reytingler düşer

İşte mustafa babasının hiç hoşuna gitmicek olan icraatlarına başlıyo malesef malesef malesef ordu toplayıp gelıyo dedıgım gıbıııııı tahta geçecek..yani o oyle dusunuyo ayrıca mustafa yıne boyle bışey yapıyo ozmn zaten düşmanla olan mektubunu da suleyman goruyo savaştalar ikenn,savaş alanında bı çadırda boğduruyo mustafayı suleyman..neyse kızçeler ızleyıp gorecegız artık haftaya goruşuruz

Son düzenleme:
offf kızlar bu bölüm çok uzun ve sıkıcı geldi bana niyeyse, sürekli saçma sapan atraksiyonlarla doldurma bölümler yapıyorlar.

bir de bu son olay, Mustafayı ölüme götürecek büyük bir ayaklanma gibi geliyor bana

amaaaann boşver maslov arkadaşım...nigarın takılmadığımı kaldı ciğersiz...bunlar leş yiyiciler...çöplük fareleri bunlar...hatçenin sarayda piyasa yapıp duruyorlar kendi kapıları bile yok geçici tipler bunlar..o gide başkası gelirgillerden bunlar..hamamböcüü gibi türüyorlar..hürrem bebeğim detan böcüköldüren gibi yok ediyor bunlar başedemiyor kadın...heryerdeler...kaynar su döksen üstüne ölüp yeniden dirilecek bu hamam böcekler...eko sisteme bi faydaları var mıdır ki bunların bildiğim kadarıyla farelerin bile faydası varmış..ama gülfemin ortadan kaybolmasını eko sistem farketmez.....ha ha haaaa...

birde derlerki hürremin yüzünden ölüyo mustifa...geri zeka hatçenin dolduruşuna gelmiş ölmüş adam bence

hürremime son dakika yapılırmı yaaa ben yine bir sinsilik seziyorum
iyi geceler kızlar haftaya görüşürüz inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…