Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
ayy rahmetlının kemıklerını sızlatma be kızımm osmanlının duraklama devrıne gırme sebeplerıne bakıcak olursak 987595873985739 tane madde var sen sadece selımın etkılerını goruyosan ayrı

Ben degil kanitlar soyluyor bunu en buyuk etkide selim ve kadinlarin devlet islerine karişmasi.gercekleride kabul edelim.

şekercim
yavuz da kanuniye zehirli kaftan göndermiş vaktiyle.. vs vs..
bizlere doğal değil.. ama zaman, o zamanmış ve o şekildeymiş işte....

öyleymiş,demek o da anlamış kanunide bi terslik olduğunu,neyse ölmüş gitmiş bir padişah,fazla da konuşmak istemiyorum ama sonuç olarak kanuni adaletli bir padişah değilmiş zannımca,sevenlerine saygım sonsuz ama o kadar çok okudum ki zamanında bu konuları ben sevemiyorumm,üzgünüm baby

bu arada padişah dilerse hayattayken de oğluna devredebilir padişahlığı...tıpkı sultan 2.muradın hayattayken tahtı oğluna devrettiği gibi

ben böyle bilmiyorum..
tekrar araştırayım..

Yaaaaaaağğ mihrimahh bakıyorum da hemen unuttun taşlıcalıyı benım beyimi ayartıyooo sarayda gunler geçmiyomuş pehhhh dursun bi kaşın gözün be kızım

Kızlar bence falcı hürremin adamıydı şimdi hatçe sandığı gorunce çıldırır faldaki kadın ve sandığa bağlar

bu manyak hatçenin neye takacağı belli olmaz ya şimdi de evime girmeyin diye ağlıyor

anaaaaaaaaaaaaaaaaaaammm hürremmmmmm aferin kız sana bulupta çıkarmışş birde en üste koymuşşşşşş

burada biter bu da sahyılana kapak olurrrrr

Şahıhubanın ibrahimgile yazdığı aşk mektubunu buldu hatçegil

O mektup gerçek mi ? yoksa zeka küpümüz hürrem mi hazırladı ? yoksam yıllar öncede çekti ortaya mı çıkardı ? şapşi görümceler bırbırleıne nasıl düşcek ? hatçe nasıl bağırmaya başlıcak ? hürrem nasıl keyiflencek ? hatçe şahuuubanı nası kovucak ? hepsııı haftaya çarşamba muhteşem gecede

kızlar iş yerindeyim tv yok netten bakamıyorum sayenizde diziyi izledim sayılır valla ama nolurdu sanki biraz daaha ayrıntılı anlatsanız olanı biteni:130::130:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…