Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
kızzz:86:

evli değil balicik :2:
ama evlenecek topiğin demirbaşlarından güzeller güzeli safimuyla
yavv öle desenize bende ne zamn evlendi diyorummm
Bebeğim o şanslı hatun benimmm ben kaytan bıyıklım mıhrımah çekıl allasen ya gene yapıştı bırı başını bağlasın elalemın beylerine asılmasın
tanıstıgıma memnun oldum sekerim bende iş yerinde kaç haftadır diziyi izleyemiyom safimu kim ne zaman geldi diyorum kendi kendimeee

yavv öle desenize bende ne zamn evlendi diyorummm

tanıstıgıma memnun oldum sekerim bende iş yerinde kaç haftadır diziyi izleyemiyom safimu kim ne zaman geldi diyorum kendi kendimeee

bende memnun oldum canım

öp...öp...öp...öp....öpp..bizim içinde öp....

öp öp öp öp töbe töbe allam yareppimmmm tabki bebişim öyle bişey olsa
Hürroş süpersin ama nigara artık keşke guvenmesennnnnnn bu kaçıncı

sülümanda öyle bir terfi veriyorki sanki yangından mal kaçırıyor.
seni kazasker yaptım.
haydi hayırlı olsun yallah.

Son düzenleme:
ay inanma hurrosum bu yilan nigara gurursuz onur kadin hatice ile nigarin oyunu bu zamaninda oyuncak ettiler ibosu aralarinda inanma sunlara

safimu fotodaki sen değilmisin baliyle yakışırsınız ama...
mihrimah biraz ağır olmalıydı bence ne bu birini bırak öbürüne geç sinir oldum

Hüroşu bayıltıp bitirecekler diziyi bu hafta da Sanırım o kadının yaptığı büyü Hürremin ölümü için... Zaten Hürrem hayatı boyunca hep hastalıkla uğraşmış hiç gerek yoktu yani böyle büyüye falan. Hem nasıl bir osmanlı sultanı büyü yaptırıyor? Günah olduğunu koskoca osmanlı hanedanından bir sultan bilmiyor muydu yani? Saçmalık!!!

kolay terfinin bedeli de hata yapınca kolayca işten atılma...tabi kelle bedenden ayrı şekilde

ne demişti zamanında paşaların en maktülü
"bu terfiyle beni ölüme bir adım daha yaklaştırdınız sultanım."
makam yükseldikçe paşaların boynuda ipe o kadar yaklaşıyor.
adamlar devletten ayrılıp özel sektörede geçemiyor ki.

işte haticeyi psikolojisi bozulmuş,ne yaptığını bilmez hale geldi gibi gösteriyolar,zaten gençliğinde de zayıf,güçsüz bi kişilikti,olanlara dayanamadı garibim,yoksa ne dine sığar,ne insanlığa bi cana kıymak

doğru diyosun canm özel sektörde olmak ilk defa o zamanlarda işe yarardı herhalde

nigarda ne midesizmiş.hatice ona yapmadığını bırakmadı.öldürmeye kalktı,çocuğundan ayırdı, evlendirdi hala onun yanında anlamıyorum.salak haticede hala kardeşinin yerindeki gözünü farketmez hürremle uğraşır.kardeşi onun en büyük düşmanı.galiba büyüde hürreme ama etki etmez hürroşuma herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…