yavv öle desenize bende ne zamn evlendi diyorummmkızzz:86:
evli değil balicik :2:
ama evlenecek topiğin demirbaşlarından güzeller güzeli safimuyla
tanıstıgıma memnun oldum sekerim bende iş yerinde kaç haftadır diziyi izleyemiyom safimu kim ne zaman geldi diyorum kendi kendimeeeBebeğim o şanslı hatun benimmm benkaytan bıyıklım mıhrımah çekıl allasen ya gene yapıştı bırı başını bağlasın elalemın beylerine asılmasın
ya aslında çok istiyorumama hiç kalkışmadım o işe öyle bişey yapsam hepimiz için kadınlar kulubune opucukler alırdım bızden haberdar olmalılar aslında
yavv öle desenize bende ne zamn evlendi diyorummm
tanıstıgıma memnun oldum sekerim bende iş yerinde kaç haftadır diziyi izleyemiyom safimu kim ne zaman geldi diyorum kendi kendimeee
yavv öle desenize bende ne zamn evlendi diyorummm
tanıstıgıma memnun oldum sekerim bende iş yerinde kaç haftadır diziyi izleyemiyom safimu kim ne zaman geldi diyorum kendi kendimeee
öp...öp...öp...öp....öpp..bizim içinde öp....
ağırlığınca altın isteris ama dimi, ööle kolay değil seni almak
sülümanda öyle bir terfi veriyorki sanki yangından mal kaçırıyor.
seni kazasker yaptım.
haydi hayırlı olsun yallah.
seni kazasker yaptım.
electra senin yorumlarina hayranim cok eglencelidizinin en dalga gecilesi yerlerini bulup cikartiyorsun
işte bu süperdiiisülümanda öyle bir terfi veriyorki sanki yangından mal kaçırıyor.
seni kazasker yaptım.
seni kazasker yaptım.
kolay terfinin bedeli de hata yapınca kolayca işten atılma...tabi kelle bedenden ayrı şekilde
Hüroşu bayıltıp bitirecekler diziyi bu hafta daSanırım o kadının yaptığı büyü Hürremin ölümü için... Zaten Hürrem hayatı boyunca hep hastalıkla uğraşmış hiç gerek yoktu yani böyle büyüye falan. Hem nasıl bir osmanlı sultanı büyü yaptırıyor? Günah olduğunu koskoca osmanlı hanedanından bir sultan bilmiyor muydu yani? Saçmalık!!!
doğru diyosun canm özel sektörde olmak ilk defa o zamanlarda işe yarardı herhaldene demişti zamanında paşaların en maktülü
"bu terfiyle beni ölüme bir adım daha yaklaştırdınız sultanım."
makam yükseldikçe paşaların boynuda ipe o kadar yaklaşıyor.
adamlar devletten ayrılıp özel sektörede geçemiyor ki.
electra senin yorumlarina hayranim cok eglencelidizinin en dalga gecilesi yerlerini bulup cikartiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?