Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
Kızlar ben bi hazırlanıyım hemen malkoçoğlum geldi bende reisin yolundan gitcem...şukurler olsunnn ki ayağının tozunu bir kez daha yüzüme sürmeyi nasip etti rabbim mıhrimah babanın ananın yanına geçsene sen yaa abi de abi bali abiii bali bey abi kardeş o

zahmet vereceğim ama başlı başına önemli olayları anlatırmısınız:26::26:

şah sultanın kocasıda lale devrindeki topağın babasına benziyor...şah ta layığını bulmuşş..buna başka da koca bulamazlarmışşş

canim savastan donduler suleyman ve hurrem cok yakin mutlular hurrem su an anlatiyor seferdeyken gelen haberi mustafa pasa getrdi havadsi dedi ama sahi sikayet etmedi .haticede hurrem icin kotu planlar yapiyor .buyucusuyle beraber .mustafa cenevzli hatuna asik oldu sayilir mahide memnun.sah la kocasi soguk iliski icinde sohbet ediyorlar.mihrimahda bali beye sarkiyor mektubuna cevao vermdi dye bozuldu

şahlan lütfü mantık evliliği yapmış sanırsam...lütfünün sakala bak yaaaa...karamanın koyunu yaaa...ıyyy pisss...gıcık çiftlere bak sen yaaa...

Kaytan bıyıklı Bali beyin biricik eşi Safimu sultağn hazretleri

hmm saol şekerimm
az çok toparladım diziyii

hatice o büyücüyü saraya aldı şuan büyü yaptırıyor sanırım onunla planları var.sülo saraya döndü,hürrem süloya mustafa paşa sen yokken haber getirdi,ağır yaralanmışsın diye çok korktum sonradan iyi olduğunu öğrendim dedi.bir de mustafa ayaklanıp saraya geliyor dediler dedi.tabi sülo sinirlendi.mustafa paşayı çağırdı hesap sordu.

saol canmmm
çok sey istiyorum ama
mustafayla olanlarıda musait olursan yazarmsın??

Kaytan bıyıklı Bali beyin biricik eşi Safimu sultağn hazretleri

Malkoçoğlunun adının vali değil Bali olduğunu öğreneli 1 hafta falan oluyor utanarak söylüyorum bu arada dizide en tahammül edemediğim karakter bu bali bey

hmm saol şekerimm
az çok toparladım diziyii

rica ederim canim .mihrimah bali beyi sordu odasna gelip meyhaneye gittgni ogrendi yikildi odasina geri dondu daha dogrusu disarda oldgunu ogrendi.simdide meyhanede rustem ve matrakci birbirlerine girmek uzereler bali beyde sakinlestiriyor rustem baliye de laf soyluyor bali rustemi sert bi sekilde uyardi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…