Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232

aynen,açığa alsalardı keşke iborottiyi öldürüceklerine işten uzaklaştırma filan vereydiler iyiydi,ne olduğunu anlamadan gitti garibim;millet işten atılır,tazminat alır,bizimkine mezar bile yok,malı mülkü de osmanlıya kalmış :)

ruh hastası bu hatçe yaaaaa....gafasına bak şunun...kafadan kontal manyak...delüüüdelüüü..rahat bırak hürremi manyaaaaaakkkk..delüüüü...ruh hastasıııı..piskopatttt

hurreme Yeşiller pek bir yaraşmis .haftaya mihrimah sumbul felan gelip kurtaracaklar bence cunku suan sadece bayiltti buyuye baslamadi

maaşından keseydiler.
4 melyon gayme istediydi zamanında.

yok böyle birşey yahu.
hatun süloyu parmağında oynatıyor ama gidip fırıldak nigara inanıyor hemde düşmanlarına çalıştığını bile bile.
bu kısımda senaristin kafası güzelmiş anlaşılan.

safimu fotodaki sen değilmisin baliyle yakışırsınız ama...
mihrimah biraz ağır olmalıydı bence ne bu birini bırak öbürüne geç sinir oldum

Adiyefim güldürdün beni kız yakışırız dimi allam yareppim benim benim fotodaki canım.malkoçoğlu duy sesimi bak gaza geldim iyceee
hatice deli misin ya senn psikopata bağladı ıyceee..noldu şimdi hürremimizeee

evet evettt ne oldu ona?:26:
nasıl geldi oraya :44:

Haydeee acep nasıl geldi hürremciğim oraya? açıklayın bakalım

Bence okuyup üfleyip postaladılar

hmmmm,hürrem yusuf yusuf :S sanki ölmiyceğini bilmiyoduk,senarist bu sayfayı okuysun bence,ben heyecanlanamıyorum bu sahnede,diziyi canlandırsınlar,valla topikteki yorumları okumak diziyi izlemekten daha keyifli,mesela hürrem devlet işlerini yaaş yavaş ele almasını,mimar sinanı,piri reisin öldürülmesini filan katsınlar konuya,dizi ıssız,çorak,cansız kaldı iyice

ruh hastası bu hatçe yaaaaa....gafasına bak şunun...kafadan kontal manyak...delüüüdelüüü..rahat bırak hürremi manyaaaaaakkkk..delüüüü...ruh hastasıııı..piskopatttt

ayşe beni benden alıyo şu yazdıkların ya

senarisler heyecan için belki böyle yapmışlar ama koca sultanla böyle oynanırmı bana biraz fazla abartı geldi

ooooğğffffffffffffffff ne olacak şimdi???
naptılar hürreme ya

ayşe beni benden alıyo şu yazdıkların ya

seviyom ben dizimizi..içten yazıyom...gülüyom kendimede..walla iyi şitres atıyom...sabah tekrar hanımefendi bir işkadını oluyom...naapiimm..burada benim için türübün gibi..laf sokup rahatlıyorum..hepinizi seviyorummm... :)

hürreme büyü yaptılar.
bundan sonra süloyu yer elması olarak görecek.

iradesini çalıp kendi isteklerin mi yaptıracaklar arkadaş ne yapacaklar.
buda çok uç mu oldu ne oldu.

burada bitirecekler hanimciklar
fragmani bekliycez malesef
sizinle izlemek cok keyifliydi yine iyi geceler hepinize

çok keyifliydi paylaşım
görüşürüz kuzum

piştiiii:86:
ve biz de seni seviyoruz dadlu

hürreme büyü yaptılar.
bundan sonra süloyu yer elması olarak görecek.

iradesini çalıp kendi isteklerin mi yaptıracaklar arkadaş ne yapacaklar.
buda çok uç mu oldu ne oldu.

ya doğuramama büyüsü ettilerse :26:

yaaah ne yaptılar yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…