Kızzz
O havuzdan kurtardı Mimet'i bebekken ama Hürrem de ilk zamanlar Mıstıfay'la elele tutuşup harem koridorlarında gezerdi,sohbet eder severdi onu da Mahi onları görünce ne ederdi hatırla bakiim
[video=dailymotion;xxpgtw]http://www.dailymotion.com/video/xxpgtw_muhteyem-yuzyyl-88_people?search_algo=2#.USepxI5iKnI[/video]
hee eveeeet..... koridorlarda pörtlek prenses mihriyi severkende, hürrem tembihliyodu çocuklarını, konuşmayın onunla diye
aman bişey olmaz ona, dedikya 9 canlı diye, biraz ayılır bayılır..
yine kaldığı yerden devam eder,
kendi yaptırdığı muskaları unuttmu acepiyi yaptı hatçe ona,
şu görümcekler birleşip halledemediler şunu..
ama naapsın görümcekler,onlar asaletli padişah kızı, onun kadar kötü olamıyolar. .
eehhhh o kaaa şirretlikler,fettanlıklar da çıkıcak bi yerden,koç gibi pargalımızı ölüme gönderirken iyimiydi
evet tebi asil, tebi, tebi..olamadı hürrem öyle asaletli
:13:aynen izleyip göreceğiz...zannetmem hastalıklı cariye göndereceğini..
daha bebekken onu havuzdan çekip çıkartmıştı..
oğlu açısından tehlike ve rakip görse, taaaa o zaman bebek falan bakmaz döner arkasını giderdi..
benim mahim yapmaz,yaparsa da senarist yaptırır..
[video=dailymotion;xxpgtw]http://www.dailymotion.com/video/xxpgtw_muhteyem-yuzyyl-88_people?search_algo=2#.USepxI5iKnI[/video]
hee eveeeet..... koridorlarda pörtlek prenses mihriyi severkende, hürrem tembihliyodu çocuklarını, konuşmayın onunla diye
aman bişey olmaz ona, dedikya 9 canlı diye, biraz ayılır bayılır..
yine kaldığı yerden devam eder,
kendi yaptırdığı muskaları unuttmu acepiyi yaptı hatçe ona,
şu görümcekler birleşip halledemediler şunu..
ama naapsın görümcekler,onlar asaletli padişah kızı, onun kadar kötü olamıyolar. .
eehhhh o kaaa şirretlikler,fettanlıklar da çıkıcak bi yerden,koç gibi pargalımızı ölüme gönderirken iyimiydi
Hürrem ne zaman ölecek ya kutlamaları bekliyorum
Biliyon demi rüsto bir zamanlar bitliymiş
Havaii fişet atacam,helva ve lokma yapıp burada kızlara dağıtcam kısmetse
kizlar fragman cikmis hurremimize buyu yapmislar olsun diye.. kabuslar kotu ruyalar goruyor..yuzu gozu cokmus..suluman yahya efendiyi cagiriyo yine..biyerde okumustum hatice 2-3 bolum sonra olecekmis insallah dogrudur..suleyman onuda yok etsin artik fazla oldu miymiy hatice
daha cok beklersiniz
olabilirkazidimi bit filan kalmaz sadik bikere adam
nigar gibi ikiyüzlü dansöz degil
ya gerçekten öyle m düşünüyorsunuz,empati kurduğunuz da hürreme karşı hiç mi haklı taraf yok sıfır mı yani gerçekten ???(dizi üzerinden konuşuyorum )
İstediği kadar kazısınnn gene bitlenir rüsto
Bitliii rüstooooo
aaa rustemime laf yok simdiseverim kendilerini kotu bakisli haşin erkegim o benim
hemde hurremimize sadik .bitli degildi ya mihrimah bitli diye yalandan dedikodu yayiyordu bakiyordu ise yaramiyor valideside suloda hala evlendirmeye kararli o da cuzzamli diye haber yayiyordu sonra doktorlar tarafından kontrol ediliyordu ve hic bisey olmadigi anlasiliyordu ve de hurris basindan beri biliyordu bu dedikodulari kizinin yaydigini
ayyyy nesini seviyon bitlinin yaaçok haşin bakıyor ama gözler kayıp gidiyor hemen bitli olmasada benim için bitli
İstediği kadar kazısınnn gene bitlenir rüsto
Bitliii rüstooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?