- 8 Haziran 2012
- 5.378
- 1.425
- 248
cihangirim ya meleksin meleksuna bak ortalik sehzadeden gecilmezken hepsi pitir pitir oluyorlar.kizlar bu arada mustafanin olumune 5 bolum kaldiysa sehzade mehmet en az iki bolum sonra olur hatta belki bu bolum hastalanir yapilan buyu bununlada alakali olabilir hani hurrem evlatlarini kaybetcek sirayla boyle ve bu sonucta aci bisey haticede olmek icin bana yalvarcaksin demisti acaba bunu mu kasttettiki?:18::18:
alt tarafı dövdü ne olmuş sanki onlar canına kastetmedlerya hamileyken öldürmek istemedilerya ne olcak dövebilirlwer hürremde kimki sadece hünkarın karısı
alt tarafı dövdü ne olmuş sanki onlar canına kastetmedlerya hamileyken öldürmek istemedilerya ne olcak dövebilirlwer hürremde kimki sadece hünkarın karısı
Mimetgil yazıkk
Mahidevran çiçek hastalıklı cariye gönderecek Mimet'e ve mimet de hastalanıp ölecek.. miş..
Ne kadar asil bir soy
ablama bakin hürremi nasilda savunurmus
Mimetgil yazıkk
Mahidevran çiçek hastalıklı cariye gönderecek Mimet'e ve mimet de hastalanıp ölecek.. miş..
Ne kadar asil bir soy
ey allahım yaaa,hürrem de katil göndermedi mi mustafayı öldürmek için.hep bi taraftan bakmayın yahuuu,mahoya da ayrı bi sevgim yok ama şimdi maho hüronun çocuğunun canına kast ediyo ne biçim insan hürrem ise nasıl da melek deyince haksızlık olmuyo mu canlar
Hürrem söz vermesine rağmen hırsları için kızını da sevmediği Rüstem paşayla evlendiriyor ona da üzülüyorum ben
Rüsto tam hürremin tarzında da ondantencere kapak misali ikiside
Rüsto tam hürremin tarzında da ondantencere kapak misali ikiside
rüstem bitanedir bitanehürremimi hep kolluyor
Kuzum
Benim işaret etmek istediğim; hürremi çok çok ezdiler ilk günden itibaren..
Komik,saftirik bişeydi hatırlarsan.. He kafası çalışırmış meğer,o başka..
İbrahim,mahi,valide,hatice,daye hatun hatta sümbül bile ne ayak oyunları yaptılar..
Hatırlarsan kadına iftira atarak,saraydan sürdürttüler sülüman'a.. ibrahim suçsuz olduğunu biliyordu ve saraya geri dönme koşulu olarak,herkesin içinde mahinin eteğini öpeceksin demişti..
Hürrem sırf sülümana kavuşmak için bunu yapmıştı..
vs vs vs..
O kadar bilenerek geldi bugünlere..
Öç alıyor..
Ezildi.. Eziyor artık..
Ben de o ezilmedikçe mutlu oluyorum.. Çünkü çok sinir oluyordum 20 kişi birden hürreme karşı olunduğu zamanlarda..
aaaa,iborottime laf yok,hürremi padişahla tanıştıran o kiii;hürrem dadandı adama padişahla çok vakit geçiriyosun,istemiyorum diye,hatta kapısına dayanıp demedi mi "seni öyle bi sallarım ki paşaaa"diye gözdağı vermedi mi?koca adam da garez oldu,geçiyo karşısına mahalle kadını gibi laf yarıştırıyo.ilk başlarda komikti,konuşması filan sevimliydi ama tehlikeliydi de,kankasının yüzünü yaktı,el insaf,hatice ona iyi davranırken yüzüne gülüp arkasından kuyusunu da kazdı,adil olalım nütfen.Hakkını savunması,düşmanlarını alt etmesi onun açısından çok güzel,tabi yedirmedi kendini,ezdirmedi,kendi açısından en doğrusunu yaptı ama o başkasının evladının canına kast ederse onun da canını yakarlar.ne demişlerrrr çalma kapımı çalarlar kapını,mehmete üzülüyorum da ayrıca,o da mustafa gibi iyi yetişti ama anneciğinin hırslarının kurbanı oldu garibim
bi de hürreme iftira atmadılar ki aksine yaptığı biçok şeyi sakladılar,gülnihali yaktığını filan...son olarak ayşe olayında da şüpheler onun üstüne yoğunlaştı.daha da olay yapmasın diye gönderdiler,ibrahim istese onu getirtmezdi de geri,bunu da biliyoruz,acıdı haline.Kendisi de mahiye iftira atmadı mı hünkarın önünde,sadıka yangın çıkardı,mahiye dedi ki sen yaptın,hünkar da bi süre yüzüne bakmadı hatırlarsanız
rüstem bitanedir bitanehürremimi hep kolluyor
Hürrem ne zaman ölecek ya kutlamaları bekliyorum
Biliyon demi rüsto bir zamanlar bitliymiş
Havaii fişet atacam,helva ve lokma yapıp burada kızlara dağıtcam kısmetse
İnşallah inşallahhelva istemem lokmasından yerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?