Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
Hiç kimse hürremin çocuklarını öldürmeye kalkışmadı ama o kaç kere mustafayı öldürmeye çalıştı ve mustafa hiç birşey yapmamasına rağmen yanii

kanuniye her bişey olduğunda hürrem çocuklarının ölüm korkusunu yaşıyor.
böyle bir ortamda mustafa yerine kendi çocuklarından birinin tahta geçmesini istemesi çok doğal bence.
burada hürremden daha önce eleştirilecek birşey varsa o da
babadan oğula geçen
ve kardeş katlini kanun yapan sistemdir bence.

Mustafanın değil Mehmetin ölümüne 5 bölüm kalmış arkadaşlar Halit Ergenç karıştırmış açıklama yaparken

Mimetgil yazıkk
Mahidevran çiçek hastalıklı cariye gönderecek Mimet'e ve mimet de hastalanıp ölecek.. miş..
Ne kadar asil bir soy

alt tarafı dövdü ne olmuş sanki onlar canına kastetmedlerya hamileyken öldürmek istemedilerya ne olcak dövebilirlwer hürremde kimki sadece hünkarın karısı

Hürrem masum demi sevgicim,hatırla mıstık memete ne dedi ben hayattayken kimse sizlerin kılına zarar veremez demişti demi..Yılan şirret hürrem naptı,girdisülonın kanına evlat katili olmasına yardım ve yataklık etti demi..

[video=youtube;JzuATMMv0-A]http://www.youtube.com/watch?v=JzuATMMv0-A[/video]

Mimetgil yazıkk
Mahidevran çiçek hastalıklı cariye gönderecek Mimet'e ve mimet de hastalanıp ölecek.. miş..
Ne kadar asil bir soy

ey allahım yaaa,hürrem de katil göndermedi mi mustafayı öldürmek için.hep bi taraftan bakmayın yahuuu,mahoya da ayrı bi sevgim yok ama şimdi maho hüronun çocuğunun canına kast ediyo ne biçim insan hürrem ise nasıl da melek deyince haksızlık olmuyo mu canlar

Ekranların sevilen ve reytinglerde birinciliği kimselere kaptırmayan dizisi Muhteşem Yüzyıl tüm heyecanıyla devam ediyor. Dizide ilk olarak Pargalının ölümü izleyicileri ekrana kitlemişti. Bundan sonra da Şehzade Mustafanın ölümüyle izleyicileri yine nefeslerin tutulacağı bir son bekliyor.

Ancak dizide bundan önceki bölümlerde ölen bir isim katıldığı bir magazin programında söyledikleriyle şaşırttı. "Muhteşem Yüzyıl" da 'İskender Çelebi'yi canlandıran ve rol icabı idam edilen Hasan Küçükçelebi dizideki idam sahnesinin çekiminden sonra setteki herkese helva yapıp dağıttığını söyledi.

Dizide yer alan idam sahnesinin gerçekte çok daha kanlı olduğunu ancak RTÜK kuralları gereği bu bölümleri yayınlamadıklarını söyleyen Küçükçelebi diziyi hala evinde kaçırmadan izlediğini de ekledi...

Kuzum

Benim işaret etmek istediğim; hürremi çok çok ezdiler ilk günden itibaren..
Komik,saftirik bişeydi hatırlarsan.. He kafası çalışırmış meğer,o başka..
İbrahim,mahi,valide,hatice,daye hatun hatta sümbül bile ne ayak oyunları yaptılar..
Hatırlarsan kadına iftira atarak,saraydan sürdürttüler sülüman'a.. ibrahim suçsuz olduğunu biliyordu ve saraya geri dönme koşulu olarak,herkesin içinde mahinin eteğini öpeceksin demişti..
Hürrem sırf sülümana kavuşmak için bunu yapmıştı..
vs vs vs..
O kadar bilenerek geldi bugünlere..
Öç alıyor..
Ezildi.. Eziyor artık..
Ben de o ezilmedikçe mutlu oluyorum.. Çünkü çok sinir oluyordum 20 kişi birden hürreme karşı olunduğu zamanlarda..

Hürrem söz vermesine rağmen hırsları için kızını da sevmediği Rüstem paşayla evlendiriyor ona da üzülüyorum ben

aaaa,iborottime laf yok,hürremi padişahla tanıştıran o kiii;hürrem dadandı adama padişahla çok vakit geçiriyosun,istemiyorum diye,hatta kapısına dayanıp demedi mi "seni öyle bi sallarım ki paşaaa" diye gözdağı vermedi mi?koca adam da garez oldu,geçiyo karşısına mahalle kadını gibi laf yarıştırıyo.ilk başlarda komikti,konuşması filan sevimliydi ama tehlikeliydi de,kankasının yüzünü yaktı,el insaf,hatice ona iyi davranırken yüzüne gülüp arkasından kuyusunu da kazdı,adil olalım nütfen.Hakkını savunması,düşmanlarını alt etmesi onun açısından çok güzel,tabi yedirmedi kendini,ezdirmedi,kendi açısından en doğrusunu yaptı ama o başkasının evladının canına kast ederse onun da canını yakarlar.ne demişlerrrr çalma kapımı çalarlar kapını,mehmete üzülüyorum da ayrıca,o da mustafa gibi iyi yetişti ama anneciğinin hırslarının kurbanı oldu garibim
bi de hürreme iftira atmadılar ki aksine yaptığı biçok şeyi sakladılar,gülnihali yaktığını filan...son olarak ayşe olayında da şüpheler onun üstüne yoğunlaştı.daha da olay yapmasın diye gönderdiler,ibrahim istese onu getirtmezdi de geri,bunu da biliyoruz,acıdı haline.Kendisi de mahiye iftira atmadı mı hünkarın önünde,sadıka yangın çıkardı,mahiye dedi ki sen yaptın,hünkar da bi süre yüzüne bakmadı hatırlarsanız

Ben bu şekilde bilmiyorum..
Ben İbrahim'in Mahidevran ve valideye hizmet ettiğini biliyorum..
Hürreme köle muamelesi yaptığını,adam yerine koymadığını biliyorum..
Başkalarının fenalıklarını hasıraltı ettiğini,Hürrem'e iftira attığını biliyorum..
Hürrem'e kumpas kurulmasına göz yumduğunu hatta bizzat bunu organize ettiğini biliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…