Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232

hmmm,diziden bahsediyoruz di mi?dizi yorumu yapıyoruz eğer öyleyse dizide rutenyalı ortodoks kızı eğlence için seçen ibrahimdi;bir sabah iborotti balkonda dururken ona ters ters bakan,ibrahim bi sorun mu var deyince de evet,sultanımın hep yanındasın bence yeter ibrahim diye ilk atışmaları başlatan hürremdi.koskoca adam ona boyun mu eğecek,devlet işi yapıyolar,hatun gelmiş halvete vakit kalmıyo diye çemkiriyo,ahahah.sultan da az terslenmiyodu o zamanlar ona,ibrahime laf atıyo diye,zırt pırt kapıya dayanıyo diye.
aslında birsürü mantık hatasının yapıldığı bir senaryo üzerinden dizi yorumu yapıyoruz.Gülnihal padişahla 2 kere halvete giriyo,gözdeler katına alınmıyo,hürreme yancılık yapıyo,firuze yıllar boyu sultanla büyük aşk yaşıyo;o da hürremin yamağı oluyo.hürremin ayşeyi öldürdüğünü söylüyolar sultana,sultanın kafasında soru işaretleri olduğu halde bi kişi de en yakın arkadaşını da nerdeyse canından ediyodu demiyo,o kadar kurtulmak istedikleri halde yaptığını örtbas ediyolar filan.O yüzden bu senaryo üzerinden mantıklı yorum yapmak zor.
hürremciler hürremi sevmeye devam.Antihürremciler de bu saatten sonra değişmez cançeler,yaşasın antihüremcilik

[video]http://m.youtube.com/watch?feature=related&v=6V8fuLIDNR4#[/video]
bu sahneleri unutamiyorum mahidevran ve validenin hurreme yaptiklarindan biri sadece yasarken oldurduler hurremi hurrem suan ne yapsa hakli onun masumiyetini boyle boyle aldilar
bu arada o cok sevgili antihurremci arkadaslarimiz sevgili IBOSUNUZ bu olayida hunkardan saklamisti hani bilginiz olsunda .bi kac video daha ekleyecegim hurremin cektiklerini hatirlayalim

Son düzenleme:

şuanda izleme şansım yok işyerinde ama muhtemelen 2.sezondandır bu video,ilk sezon,daha doğrusu ilk başlarda ibrahim hürroşa dokanmıyodu;dünyayı ben yöneticem diye kafaya koyan hatun da bazı şeyleri göze almalı yani,herkese saldırıcağına biraz alttan alsaydı hünkarına yaptığı gibi,bu kadar garez olmazdı insanlar.her olayda ibrahime iftira atıyodu,sadıkanın sultana yaptığı saldırıyı bile ibrahime yıkıyodu.Başlarda da öyle pek masum değildi hem,eğlenceden sonra hürreme hünkarı büyüledin diyen maria'ya kıskandın mı maria diye laf soktu,iyi niyetli,masum bi kızcağız böyle mi söyler yani?heee

soyler tabim niye soylemiycekmis haksizda degilmis hurros hissetmis demekki maria gitti bi kurke satti hurrosu sonra validenin hurremin atini oldurmesi cocugu elinden almasi surgun ettirmesi donunce mahidevranin etegini opturmeleri ibrahimin mahidevranin suclarini ortmesi kaldi ki tum bunlarin ustune hurrosun ibosla haticenin bebegini kurtarmasi
kadin melake melake ne yapsin daha yahu basina gelmeyenmi kaldi kadincagiz mafoldu surekli agladu dahada aglayacak ama biz ne dersek diyelim degistiremiyecegimiz bir gercek var o da su ki hurrem kole olarak geldigi bir sarayda zekasiyla masumluguyla suleymanin biricik kadini ve sultani oldu sonunda herkes layigini buldu ibos oldu mahi surundu hatice oldu sahin yuvasi dagildi ee ne demisler alma masumun ahini cikar aheste aheste yada ne derler birine bir kotuluk yapan bunun bedelini iki dunyada da oder mahi devran tek oglunu kaybederek surundu, valide kole diyip asagiladigi haremi yonetmek sanami kaldi dedigi hurreme dunyanib yonetimini birakti, ibrahim rezil rusva bir sekilde oldu, hatice kocasinin ardindan aci ile oldu, sah kocasi ile dine ahlaka aykiri bir olaydan dolayi yuvasi dagildi .evet hurremde ogullarini kaybetti bir oglunun tahta ciktigini goremeden oldu bu da onun gunahlarinin bedeli ama demekki digerlerinin de cok gunahi varmiski bu dunyada bunlari yaşadılar bu sekildr bedel odediler diyecegim o ki olan oldu butun bu olaylar yuzyillar oncr yasandi kaldiki asla dizideki kadar kolay degildi hic birsey buna eminim.butun bunlardan kim hakli kim masum diye sorsalar yine sececegim kisi hurrem olur cunku hurrem demedi benim ailemi oldurun beni kole alin diye .ruhu sad olsun bebegim benim o valla allah onu yerinde huzurlu eylesin .digerleride ne olursa olsun:2:

Son düzenleme:

Aaaaa mustafa ölecek mi eminmisiniz?
Yada öldü mü

Son düzenleme:
Bi falcı mı büyücü mü değmişti ya Cihangir için sizin günahlarınızın yükü yüzünden acı çekiyor gibisinden bişey Hürrem de kovmuştu bi nevi doğru söylemiş sanki Hürrem Mustafanın ölümüne sebep oluyor fakat aynı zaman da bununla yazık melek gibi Cihangirinde sonunu getiriyor

tabi canım,gerçek hürrem hiç böyle değilmiş,tüm saray nefretle bahsedermiş,kızıl cadı,büyücü vb lakaplarla anılırmış diye eski bir kaynakta okumuştum.Sultanın da mustafayı boğdurttuktan sonra 3yıl hürremle konuşmadığı söyleniyor.Adamı Nasıl fişneklediyse artık :S hiç sevemedim,tanısa o da bana bayılmazdı eminim,böyle çıkıntı,gözünü hırs büyümüş insanları sevemiyorum valla

oyyy,yavrum yaaa,bayılıyorum ona bennn.şuan dizideki favorilerim cihangir,balibey,matrakçı,lütfü.ama cihangirimi çok az gösteyiyolar.
ya zaten bi söz vardır cennet de cehennem de bu dünyada diye ahiret var tabi ama yaşanan bazı şeylerin karşılığı da bu dünyada alınıyo illa ki

Mimetgil yazıkk
Mahidevran çiçek hastalıklı cariye gönderecek Mimet'e ve mimet de hastalanıp ölecek.. miş..
Ne kadar asil bir soy

evet tebi asil, tebi, tebi..olamadı hürrem öyle asaletli

Megimmmm bu söylenti sadece,bunu dizide göreceğiz artık

Hıhhhhhh savunsun bakalımmmm rabişcimmm

:13:aynen izleyip göreceğiz...zannetmem hastalıklı cariye göndereceğini..
daha bebekken onu havuzdan çekip çıkartmıştı..
oğlu açısından tehlike ve rakip görse, taaaa o zaman bebek falan bakmaz döner arkasını giderdi..
benim mahim yapmaz,yaparsa da senarist yaptırır..

Kızzz

O havuzdan kurtardı Mimet'i bebekken ama Hürrem de ilk zamanlar Mıstıfay'la elele tutuşup harem koridorlarında gezerdi,sohbet eder severdi onu da Mahi onları görünce ne ederdi hatırla bakiim

kizlar fragman cikmis hurremimize buyu yapmislar olsun diye.. kabuslar kotu ruyalar goruyor..yuzu gozu cokmus..suluman yahya efendiyi cagiriyo yine..biyerde okumustum hatice 2-3 bolum sonra olecekmis insallah dogrudur..suleyman onuda yok etsin artik fazla oldu miymiy hatice

Heh afferim nilim gel yamacıma hele :13:

Hatice mıymıyı,Şahıhuban cadısı,Mahi kılçığı out :117:
Büyücülerr

gebersinlerde hepsi bizde kurtulalım artık..
ahh hürremim ahhh..

aaaaaaaaavo nasil bir fragman icim acidi yahu hurremiiimm kiyamam nasil korkuyor durup durup bayiliyor neyseki buyu oldugu anladiliyor hurremde soyler artik sulumana kiz kardesin yapti diye gerci hatice utanmaz yuzsuz der ben yaptim diye ayy bir cozumu vardir insallah

[video=dailymotion;xxpgtw]http://www.dailymotion.com/video/xxpgtw_muhteyem-yuzyyl-88_people?search_algo=2#.USepxI5iKnI[/video]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…