Sabırsızlıkla bekliyorum gebermesinilokmayı gacım döksün ben dağıtırım
Ben bu şekilde bilmiyorum..
Ben İbrahim'in Mahidevran ve valideye hizmet ettiğini biliyorum..
Hürreme köle muamelesi yaptığını,adam yerine koymadığını biliyorum..
Başkalarının fenalıklarını hasıraltı ettiğini,Hürrem'e iftira attığını biliyorum..
Hürrem'e kumpas kurulmasına göz yumduğunu hatta bizzat bunu organize ettiğini biliyorum..
[video]http://m.youtube.com/watch?feature=related&v=6V8fuLIDNR4#[/video]
bu sahneleri unutamiyorum mahidevran ve validenin hurreme yaptiklarindan biri sadece yasarken oldurduler hurremihurrem suan ne yapsa hakli onun masumiyetini boyle boyle aldilar
bu arada o cok sevgili antihurremci arkadaslarimiz sevgili IBOSUNUZ bu olayida hunkardan saklamisti hani bilginiz olsunda .bi kac video daha ekleyecegim hurremin cektiklerini hatirlayalim
Ekranların sevilen ve reytinglerde birinciliği kimselere kaptırmayan dizisi Muhteşem Yüzyıl tüm heyecanıyla devam ediyor. Dizide ilk olarak Pargalının ölümü izleyicileri ekrana kitlemişti. Bundan sonra da Şehzade Mustafanın ölümüyle izleyicileri yine nefeslerin tutulacağı bir son bekliyor.
Ancak dizide bundan önceki bölümlerde ölen bir isim katıldığı bir magazin programında söyledikleriyle şaşırttı. "Muhteşem Yüzyıl" da 'İskender Çelebi'yi canlandıran ve rol icabı idam edilen Hasan Küçükçelebi dizideki idam sahnesinin çekiminden sonra setteki herkese helva yapıp dağıttığını söyledi.
Dizide yer alan idam sahnesinin gerçekte çok daha kanlı olduğunu ancak RTÜK kuralları gereği bu bölümleri yayınlamadıklarını söyleyen Küçükçelebi diziyi hala evinde kaçırmadan izlediğini de ekledi...
Bi falcı mı büyücü mü değmişti ya Cihangir için sizin günahlarınızın yükü yüzünden acı çekiyor gibisinden bişey Hürrem de kovmuştu bi nevi doğru söylemiş sanki Hürrem Mustafanın ölümüne sebep oluyor fakat aynı zaman da bununla yazık melek gibi Cihangirinde sonunu getiriyor
Mimetgil yazıkk
Mahidevran çiçek hastalıklı cariye gönderecek Mimet'e ve mimet de hastalanıp ölecek.. miş..
Ne kadar asil bir soy
Megimmmm bu söylenti sadece,bunu dizide göreceğiz artık
Hıhhhhhh savunsun bakalımmmm rabişcimmm
evet tebi asil, tebi, tebi..olamadı hürrem öyle asaletli
:13:aynen izleyip göreceğiz...zannetmem hastalıklı cariye göndereceğini..
daha bebekken onu havuzdan çekip çıkartmıştı..
oğlu açısından tehlike ve rakip görse, taaaa o zaman bebek falan bakmaz döner arkasını giderdi..
benim mahim yapmaz,yaparsa da senarist yaptırır..
Kızzz
O havuzdan kurtardı Mimet'i bebekken ama Hürrem de ilk zamanlar Mıstıfay'la elele tutuşup harem koridorlarında gezerdi,sohbet eder severdi onu da Mahi onları görünce ne ederdi hatırla bakiim
ohkonus meg'cim konus bal akiyor bal
kizlar fragman cikmis hurremimize buyu yapmislar olsun diye.. kabuslar kotu ruyalar goruyor..yuzu gozu cokmus..suluman yahya efendiyi cagiriyo yine..biyerde okumustum hatice 2-3 bolum sonra olecekmis insallah dogrudur..suleyman onuda yok etsin artik fazla oldu miymiy hatice
kizlar fragman cikmis hurremimize buyu yapmislar olsun diye.. kabuslar kotu ruyalar goruyor..yuzu gozu cokmus..suluman yahya efendiyi cagiriyo yine..biyerde okumustum hatice 2-3 bolum sonra olecekmis insallah dogrudur..suleyman onuda yok etsin artik fazla oldu miymiy hatice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?