Rabişşşşş senin pc nin bozulma zamanı gelmiş beeaareyiz hatırlmazz belki ama fragmanda birisi görüyordu ne haberr
Kocası ve çocukları (sanırım filmde işlemeyecekler) padişah abisi tarafından hürrem in de katkılarıyla öldürülen bir kadının psikolojisinin bu derece bozuk olması bence gayet normal.
yaaaa hatice sultan,besle kargayı oysun gözünü
[video=youtube;k_a07wi5STQ]http://www.youtube.com/watch?v=k_a07wi5STQ[/video]
Kocası ve çocukları (sanırım filmde işlemeyecekler) padişah abisi tarafından hürrem in de katkılarıyla öldürülen bir kadının psikolojisinin bu derece bozuk olması bence gayet normal.
annesi babası kardeşi gözünün önünde öldürülüp yaşadığı yerden köle olarak verilince hürremin de kin dolması intikam isteğinde olması bu psikolojide olmasıda gayet normal değilmi??dizinin ilk bölümündeki o sahneleri bir izleyin derim.
herkesçikler hafıza kaybı yaşadı, hatırlamaz kimsecikler bu sahneyi..ahanda buraya yazıyorum...
yooo hatırlıyoruz cnm merak etme ama hürroşunda hatceye iyilikleri olmuştu ayrıca bu sahnede yine hürreme iftira atıldığını açıkca görüyoruz mahinin korku dolu bakışlarında :97::97::97::97:
anne babasını öldürenler osmanlılar mı canım...bu kin niye
kızzz.. o zaman karşılıklı iyilikleri varsa, nötr mü oldular acep????...
oyle olur tabı,daha ne çoook sahne var unutulan ;-)herkesçikler hafıza kaybı yaşadı, hatırlamaz kimsecikler bu sahneyi..ahanda buraya yazıyorum...
iyi de cancagızım hurremın aılesının oldurulmesıyle hatıcenın ne alakası var :Sbundan dolayı kın ve nefretle dolduysa 2 gunde sarayın ıhtısamına kapılıp nasıl unuttu yasını,padısahın karsısında nasıl attı gubeciklerı.hurremın aılesınin tatarlar tarafından katledılmesının bedelını de hatıce sultan odıycek dıyosanız hurremın ılk fırsatta hatcenın abısı kanunının ummugunuannesi babası kardeşi gözünün önünde öldürülüp yaşadığı yerden köle olarak verilince hürremin de kin dolması intikam isteğinde olması bu psikolojide olmasıda gayet normal değilmi??dizinin ilk bölümündeki o sahneleri bir izleyin derim.
sonunda oraya köle olarak geldi 1.bölümü bir seyret gör ben olsam bende kinlenirim
oyle olur tabı,daha ne çoook sahne var unutulan ;-)
bencede sizlerinde çokkk unuttukları sahneler var
iyi de cancagızım hurremın aılesının oldurulmesıyle hatıcenın ne alakası var :Sbundan dolayı kın ve nefretle dolduysa 2 gunde sarayın ıhtısamına kapılıp nasıl unuttu yasını,padısahın karsısında nasıl attı gubeciklerı.hurremın aılesınin tatarlar tarafından katledılmesının bedelını de hatıce sultan odıycek dıyosanız hurremın ılk fırsatta hatcenın abısı kanunının ummugunu
sıkması gerekırdı ;-)
1.bölümü daha geçen gün izledim canım yaaa..
hiç de hürremin haklı bi yanını göremedim..pis osmanlılar,pis osmnalı çorbası dedi durdu..
dik dik hareketler,sözler..
kinliyse kinini devam ettirseydi..kanuniyi elde edince her bi kin gitti nedense..tahtı yönetme sevdası başladı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?