Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
Rabişşşşş senin pc nin bozulma zamanı gelmiş beeaa reyiz hatırlmazz belki ama fragmanda birisi görüyordu ne haberr

canımbenım senın anlıycagın huro bu curmu ıslerken buyunun tesırı altında olduğundan adlı tıp tarafından cezai ehlıyetı yoktur raporu verılecek ve reyız efendı beraat edecek.bununla da kalmıycak,hatıce sultanın buyu yaptırdıgı da dolaylı yoldan ortaya cıktığından hurrem bı tasla ıkı kus vurmus olacak

Hatice Sultanın bildiğime göre ne zaman öldüğü tam olarak bilinmiyor sanki Bir rivayete göre 1538 yılında başka bir rivayete göre ise 1582 yılında ölmüştür...

Kocası ve çocukları (sanırım filmde işlemeyecekler) padişah abisi tarafından hürrem in de katkılarıyla öldürülen bir kadının psikolojisinin bu derece bozuk olması bence gayet normal.

Kocası ve çocukları (sanırım filmde işlemeyecekler) padişah abisi tarafından hürrem in de katkılarıyla öldürülen bir kadının psikolojisinin bu derece bozuk olması bence gayet normal.

ha ben de onu deyrum daaa.hatice iyi hatundu,hürreme de hep iyi davranıyodu,hürrem de yüzüne gülüp dost görünüp,pargalıya kavuşmasın diye dualar ediyodu,sonra yaptıkları zaten malum...kadının hayatını mahvetti,kadın ona bunları yapmış çok mu?kaldı ki ölüm büyüsü de yaptırmamış işte ama yanlış kişiye bulaşıyo tabi,hürrem kocasına bile bağlama büyüleri yaptırmıyo muydu?bu entrikacıyla başedilmez

İlk 4 foto çok şey anlatıyor

yaaaa hatice sultan,besle kargayı oysun gözünü

[video=youtube;k_a07wi5STQ]http://www.youtube.com/watch?v=k_a07wi5STQ[/video]

ayy ben hatice sultana uyuz oluyorum yaa.hürrem de sinsi ama seviyorum yine de.hem o haremde en baştan kendine kötülük yapanlara yapıyor o kadar da kötü sayılmaz bencehürrem saraya geldiğinde hepsi birlik olup hürremi yok etmeye çalıştılar.o da şimdi onlardan kurtulup kendini garantiye almaya çalışıyor zavallım napsınhem o tahta kurusu firuzeyi hareme sokan hatice değil miydi hürrem ne yapsa müstehak ona

yaaaa hatice sultan,besle kargayı oysun gözünü

[video=youtube;k_a07wi5STQ]http://www.youtube.com/watch?v=k_a07wi5STQ[/video]

herkesçikler hafıza kaybı yaşadı, hatırlamaz kimsecikler bu sahneyi..ahanda buraya yazıyorum...

annesi babası kardeşi gözünün önünde öldürülüp yaşadığı yerden köle olarak verilince hürremin de kin dolması intikam isteğinde olması bu psikolojide olmasıda gayet normal değilmi??dizinin ilk bölümündeki o sahneleri bir izleyin derim.

anne babasını öldürenler osmanlılar mı canım...bu kin niye

herkesçikler hafıza kaybı yaşadı, hatırlamaz kimsecikler bu sahneyi..ahanda buraya yazıyorum...

yooo hatırlıyoruz cnm merak etme ama hürroşunda hatceye iyilikleri olmuştu ayrıca bu sahnede yine hürreme iftira atıldığını açıkca görüyoruz mahinin korku dolu bakışlarında :97::97::97::97:

yooo hatırlıyoruz cnm merak etme ama hürroşunda hatceye iyilikleri olmuştu ayrıca bu sahnede yine hürreme iftira atıldığını açıkca görüyoruz mahinin korku dolu bakışlarında :97::97::97::97:

kızzz.. o zaman karşılıklı iyilikleri varsa, nötr mü oldular acep????...

oyle olur tabı,daha ne çoook sahne var unutulan ;-)
iyi de cancagızım hurremın aılesının oldurulmesıyle hatıcenın ne alakası var :Sbundan dolayı kın ve nefretle dolduysa 2 gunde sarayın ıhtısamına kapılıp nasıl unuttu yasını,padısahın karsısında nasıl attı gubeciklerı.hurremın aılesınin tatarlar tarafından katledılmesının bedelını de hatıce sultan odıycek dıyosanız hurremın ılk fırsatta hatcenın abısı kanunının ummugunu
sıkması gerekırdı ;-)

sonunda oraya köle olarak geldi 1.bölümü bir seyret gör ben olsam bende kinlenirim

1.bölümü daha geçen gün izledim canım yaaa..
hiç de hürremin haklı bi yanını göremedim..pis osmanlılar,pis osmnalı çorbası dedi durdu..
dik dik hareketler,sözler..
kinliyse kinini devam ettirseydi..kanuniyi elde edince her bi kin gitti nedense..tahtı yönetme sevdası başladı..

ben sadece ailesinin ölmesinin nedeni hatice ,hatceye kin duyuyor ,hatceden intikam almak istiyor demedimki nurlum arkadaş haticenin hürrem yüzünden davranışlarının gayet normal olduğunu yazmış bende ozaman hürreminde acılar yaşadığını onun davranışlarının da gayet normal olduğunu yazdım alaka burada cnmsarayın ihtişamına kapılmasına gelince oradaki bütün kızlar iyi yaşamak için yükselmek için aynı şeyi yapıyor ne yapsaydı yooookkkk ben sultan olmak istemem köle olarak hayatıma devam edeceğimmi deseydi.zaten sonradan aşk geldi süleymana aşık oldu

başka nedesinki cnm sağolun ailem öldü sağolun beni kaçırıyorsunuz çokk teşekkürler sizi çokk seviyorum mu desin ozaman dizi olamazki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…