dik dik davranmıycaktı..oturcaktı totosunun üstüne ,sinir etti beni ilk bölümden..ben sadece ailesinin ölmesinin nedeni hatice ,hatceye kin duyuyor ,hatceden intikam almak istiyor demedimki nurlum arkadaş haticenin hürrem yüzünden davranışlarının gayet normal olduğunu yazmış bende ozaman hürreminde acılar yaşadığını onun davranışlarının da gayet normal olduğunu yazdım alaka burada cnmsarayın ihtişamına kapılmasına gelince oradaki bütün kızlar iyi yaşamak için yükselmek için aynı şeyi yapıyor ne yapsaydı yooookkkk ben sultan olmak istemem köle olarak hayatıma devam edeceğimmi deseydi.zaten sonradan aşk geldi süleymana aşık oldu
başka nedesinki cnm sağolun ailem öldü sağolun beni kaçırıyorsunuz çokk teşekkürler sizi çokk seviyorum mu desin ozaman dizi olamazki
Huuuuuu
dik dik davranmıycaktı..oturcaktı totosunun üstüne ,sinir etti beni ilk bölümden..
dik dik davranmıycaktı..oturcaktı totosunun üstüne ,sinir etti beni ilk bölümden..
Ne habersinizz bakalım
Ne habersinizz bakalım
iyiyiz şekerim.. pazar sendromu ne olsun...
ne haber olalım bu anti hürremcilerle uğraşıp duruyoruzz
ben sadece ailesinin ölmesinin nedeni hatice ,hatceye kin duyuyor ,hatceden intikam almak istiyor demedimki nurlum arkadaş haticenin hürrem yüzünden davranışlarının gayet normal olduğunu yazmış bende ozaman hürreminde acılar yaşadığını onun davranışlarının da gayet normal olduğunu yazdım alaka burada cnmsarayın ihtişamına kapılmasına gelince oradaki bütün kızlar iyi yaşamak için yükselmek için aynı şeyi yapıyor ne yapsaydı yooookkkk ben sultan olmak istemem köle olarak hayatıma devam edeceğimmi deseydi.zaten sonradan aşk geldi süleymana aşık oldu
aaa bak ben bunu unutmuştum.yok yok pargalı az kötülük yapmadı hürreme.başkalarının hürreme yaptığı kötülüklere de hep göz yumduPargalı İbrahim Paşa, Hürrem'in çocukluğuna-ilk gençlik yıllarına ait çok değerli olan bir insanın (LEO), zehirli lokum marifetiyle ölümüne sebep olmuştu..
Hürrem o zaman karar vermişti; Pargalı ölmeliydi!
Pargalı İbrahim Paşa, Hürrem'in çocukluğuna-ilk gençlik yıllarına ait çok değerli olan bir insanın (LEO), zehirli lokum marifetiyle ölümüne sebep olmuştu..
Hürrem o zaman karar vermişti; Pargalı ölmeliydi!
[video=youtube;txk46KjwC1I]http://www.youtube.com/watch?v=txk46KjwC1I[/video]
Ya ben bişi anlamadım dizinin başında mahidevran sürgünden gelmişti hünkarın gözünden yaptığı bişey yüzünden düşmüştü. Sultan süleyman sen benim soframa zehir koydun dedi . Aslı nedir bunun zehşr koysa gerçekte idam edilirdi manen mi bişi ima etti bilen var mı dizinin başından beri merak ediyorum.
mahidevranın amacı hürremi zehirlemekti orada.hürrem süleymanla yemek yerken hürremin sevdiği yemeğe zehir koydurmuştu.hürrem zehirlenince süleyman da mahidevrana kızdı benim soframa zehir koydun o yemekten ben de yiyebilirdim diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?