Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
dik dik davranmıycaktı..oturcaktı totosunun üstüne ,sinir etti beni ilk bölümden..
başka nedesinki cnm sağolun ailem öldü sağolun beni kaçırıyorsunuz çokk teşekkürler sizi çokk seviyorum mu desin ozaman dizi olamazki

ben de dıyorum kı hurremın bozulan psıkolojısı zatı kısa zamanda duzeldı ve farklı seylerın derdıne dustu.guluyodu,oynuyodu.ne derdı vardı ne tasası,o kadar psıkolojisi bozuksa bız nıye o kadar neselı goruyoduk,dunyayı yonetıcem,kanunıyı bır degıl bın gece kolem yapıcam dıye dalgasını gecıyodu malum.hatıce sultan ıse matemden kurtulamadı,zaten zayıf bı karakterdı,yasadıklarıyla ıyıce psıkopata bagladı.o yuzden de kocasına huzur vermeyen,sonunda da olumune sebep olan bı kadına bu yaptıklarını gayet normal karsılıyoruz ama hurremın tek dostumsun dedıgı ınsanın hayatını karartmasını da dogru bulmuyorum.neyse yaaa :S

hürremim ne yaparsa iyi yapar sonuna kadar arkasindayiz

düsmanlarinin ölümünü beklemedeyim

hürrem reyizçok tatlı yaa bi de gözlerini pörtlete pörtlete birilerine bağırması yok muhatice de üzülmesin gari kocası adam gibi adam değildi ki zaten boynuz delisi yaptı hatçeyi bi de çocuk peydahladı öyle adamın arkasından üzülünür mü

Hürreemmmmimmmmmm vur kır parçala bu maçı kazannnnnn
Meyveli ağaç taşlanır ne de olsa kuzummm sen güçlüsün diye kimseye boyun eğmiyorsun
diye seni çekemiyo bu gacılarrrr Yık geç bütün kaideleriii arkandayızzzz:124::124:

Pargalı İbrahim Paşa, Hürrem'in çocukluğuna-ilk gençlik yıllarına ait çok değerli olan bir insanın (LEO), zehirli lokum marifetiyle ölümüne sebep olmuştu..
Hürrem o zaman karar vermişti; Pargalı ölmeliydi!

[video=youtube;txk46KjwC1I]http://www.youtube.com/watch?v=txk46KjwC1I[/video]

Son düzenleme:
aaa bak ben bunu unutmuştum.yok yok pargalı az kötülük yapmadı hürreme.başkalarının hürreme yaptığı kötülüklere de hep göz yumduhep mahidevranı kolladı

ne çileler çekmiş hürremim yaaaa...pargalı daha fazla acı çekerek ölmeliymiş aslında...

yeni fragman yok mu ya?
video hakkında ve anti hürremcilerin empati kurmadan saçma yorumlarına,yorum yapmak istemiyorum...
ben şahsen bir kere mahidevrana ölsün gebersin demedim..KADIN HAKLI (mahidevran)ama hakkını savunamadı,mantıksız işlere kalkıştı karşılığını da aldı..hiç bir şeyi hürrem başlatmadı,sarayın örfünü adetini bilmiyordu bile...
bunları her kadın yapar...Akıllı olsaymışlar

Valla bu dizide hürreme bayılıyorum onun tarafındayım . Aslen tarihte hürrem sultan tarihimizi iyi yönde etkilememiş enteikalarıyla mustafanın ölümüne senep olmuş ve oğulları arasında en vasıfsız olan selimin tahta geçmesine sebep olarak osmanlı devletimizin çöküşüne senebiyet vermiştir. Çünkü mustafa halkın gözünde dönemin veliaht padişahı olarak görülmekte cesur zeki çalışkan ve birçok niteliğiyke halkın sevgisini kazanmış bir zattı . Belki yaşadaydı sultan süleyman tarafından boğdurularak öldürülmeseydi herşey çok daha farklı olabilirdi der tarihbilirlerimiz. Gerçekler bu olduğu halde dizide Hürrem rolune oyle sempatize katılıyorki bende hastasıyım onun. :))

Ya ben bişi anlamadım dizinin başında mahidevran sürgünden gelmişti hünkarın gözünden yaptığı bişey yüzünden düşmüştü. Sultan süleyman sen benim soframa zehir koydun dedi . Aslı nedir bunun zehşr koysa gerçekte idam edilirdi manen mi bişi ima etti bilen var mı dizinin başından beri merak ediyorum.

mahidevranın amacı hürremi zehirlemekti orada.hürrem süleymanla yemek yerken hürremin sevdiği yemeğe zehir koydurmuştu.hürrem zehirlenince süleyman da mahidevrana kızdı benim soframa zehir koydun o yemekten ben de yiyebilirdim diye.

Hmm be anlayamamışım orayı görmemiştim kaçırmışım teşekkürler.

Son düzenleme:
yeni fragman cikmis henuz nette yok..ama konusmalar soyle..

89. BÖLÜM İKİNCİ FRAGMAN SÖZLÜ ANLATIMI -

Şah Sultan biriyle konuşuyor arka fonda Hatice'nin ormandaki görüntüleri vardır.

Şah Sultan: Eğer kardeşime bir zarar verdiysen seni kendi ellerimle sökerim ciğerini. Sen dairene dön Mihrimah

Mihrimah Sultan: Siz bana ne yapacağımı söyleyemezsiniz.

Hatice Sultan cariyeler tarafından yaralı bir şekilde odasına getirilir.

Sultan Süleyman başucundadır ve çok üzgündür.

Sultan Süleyman: Kim yaptı bunu sana.

Hatice: Hürrem.

Fonda Şah Sultan'ın sözleri vardır.

Şah Sultan: Hürrem kendi sonunu yazdı.

Mihrimah Sultan babasının önünde diz çöker ve ona yalvarır. Gözyaşları içerisinde yalvarır. Süleyman çok etkilenir bu durumdan.

Mihrimah Sultan: Hünkarım, sakın inanmayın, validem öyle birşey yapmaz hepsi iftira.

Sultan Süleyman Hürrem'in karşısında ve çok kızgındır.

Sultan Süleyman: Bunun cezasının ne olduğunu gayet iyi biliyorsun değil mi ?

Hürrem Sultan: Her kim yaptıysa derhal idam edilmeli.

Süleyman: Sen Hürrem.

ah kuş beyinli hatice ahhh...

büyü yaptın...

dayağı yedin....

seni kim dövdülere hürrem diiceksin....gururun ayaklar altına inecek ki ne inecekk...

ama hesaplayamadın cicim yediğin dayak yanına kar kalcak çünkü hürrem büyünün tesiri altında hatırlamayacak seni dövdüğünü "ahh ne komik olcak..allah allah kim yaptı ki bu kötü şeyi sülüman..ben yapmadım canım..ya da hatırlamıyorum...hatice bana kara büyü yaptı ya...."diiicek hürrem sülümanına..konu orada kapanıcak..haticeyede dayak anı silsilesinden silinmez bi hatıra olarak kalcakkkk...

hah ha ha aaaahaaaaaa... sinsi sinsi kikir kikir kıs kıs güldüm hatçeye kıııııızzzzzz.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…