Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
zaten tarihin akışından bildiğimiz gibi hürreme hiçbişeycik olmuyor en fazla 1-2 azar işitir sülümandan o kadar.hatice de dayağı yediğiyle kalır

Son düzenleme:
[video=youtube;d9DmguU2X64]http://www.youtube.com/watch?feature=player_profilepage&v=d9DmguU2X64[/video]

aslında yorum yazmıycaktım ama vazgeçtm.Huri adlı üyenin antihürremcilerin saçma yorumlarına yorum yazamıycam şeklinde talihsiz yorumu için üzüldüm.Özellikle de kendisi için.Çünkü boşa kaygılanmışsın arkadaşım hiçbirimiz yorum yazarken ayyy huri benim yorumuma yorum yazar mı diye heveslenmiyoruz,rahat ol.Burda dizi üzerinden,dizideki kahramanlar üzerinden yorumlar yapıyoruz,kah gırgırına atışıyoruz.Hürremi sevmem ama kimi zaman antihürremcilerin,kimi zaman da hürremcilerin yorumları hoşuma gider,tebessümle okurum yazılanları.bu bir siyasi parti üyeliği gibi ciddiye alınıcak bişey değil.X kişi bir kahramanı sever,diğerini eleştirir.Bu ne dizideki karakterin gerçek kimliğine bir atıftır ne de onun sevenlerine...Bunun ayrımına varamamak ilginç.Dizideki karakteri savuniym derken onu sevmediği için,sadece dizideki tiplemeyi eleştrenlerin gerçek kimliğine hakaret hamis yaklaşımda bulunmak nasıl bir düşüncenin ürünüdür anlaşılır gibi değil :44: yaşça benden büyük olabileceğini de düşünerek eminim senden öğrenicek çok şeyler vardır ancak unutma ki burası muhteşem yüzyıl topiği;hürremci de gelir yorumunu yapar,mahidevrancı da,valide sultancı da.Özellikle bir dizi karakteri ile ilgili sempatizanlık yapmak istiyorsak ortaya karışık başlığı altında hüremciler topiği,mahdevancılar topiği vb. gibi diğer kişilerin görüşlerini,yorumlarını içermeyen topikler açılabilir ki vardır da eminim.Aksi düşüncelere de tahammülünüz olsun lütfen.

yaşasın antihürrem ile hürremci kardeşliği :13:

bu hatçe safff kızzzzzzzzzzzzzz

Mihrimah da annesinden beter oluyor git gide:44::44::44:

Olsun olsun annesinin arkasında dursun. :)) yalnız tarihte hürrem kendi kuyusunu kazmış rüstem paşayla mihrimahı evlendirmiş . Hürremin ölümünde rüstem paşanın parmağı olduğu düşünülüyor kesin olmamakla birlikte. Bu arada dizi bu sezon bitiyomuş doğru mu?

ikinci fragman muthis muthis
aferim Mihrimah'cim sana boyle annenin arkasinda dur
sahsultan sen cok konusma aldin mihrimahdan cevabi kes ceneni otur sarayin en cirkin kadini seni
hurremcigiiiim aferim boyle devam et canimsonucta sen hastasin buyu yapildi ne yapabilirsinki hatirlamiyorsun tek kanitta aptal haticenin aptal cariyesi bu dizide sah sultandan bile daha cok nefret ettigim hatice sultana hakettigi cezayi verdin kurtlar yeseydi keske ormanda

suluman ayagini denk aliniz lutfen hurremi affediniz siirler okuyunuz seviniz .zira kardesiniz hatice bunu haketti icimizin yaglari eridi

[video=youtube;Z-IjznEju7c]http://www.youtube.com/watch?v=Z-IjznEju7c[/video]

[video=youtube;HMHs2CuJVS4]http://www.youtube.com/watch?v=HMHs2CuJVS4[/video]

İbrahim.. Mahi'nin meleği

bodur civciv mihrimahın, halasıgile söylediklerine bakın aaaaz..
tüüüü..sultan halaya edilir mi öyle lakırdılar?..baya bi küstahlaştı...
validem yapmaz ,validem etmez.. yaptı işte..
sonra ben büyülüydüm, beni muaf tutun idamdan, olllduuuu

halalar iyi hala olsalar mihrimahda onlara saygılı davranır baksana annesinin arkasından kara büyüler yaptırırlar ölmesi için planlar yaparlar

[video=youtube;d9DmguU2X64]http://www.youtube.com/watch?feature=player_profilepage&v=d9DmguU2X64[/video]

su hatcenin hürremmm demesi yokmu ayni bogalar gibi cikiyor sesi gebermedi gitti

sah sultanda hürrosumun cigerini sökermis dikkat etde hürrem seninkini sökmesin

tüyo
spoiler
hürrem'in bölüm sonunda fahriye'nin casus olduğunu öğrenince terastan atlama girişimi buluncak

alinti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…