Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
konuş hatçe konuş doldur hatçe doldur amaa ne farkeder hürrem öyle ya da böyle halleder

Heh ıste,hurrem bılerek attırmıs ormana.gelıcegını bıle bıle attırmıs entrıka muduresı.bakalım nasıl bı oyun dusunmus,merakla beklıyrem

Ömrü boyunca saraydan çıkmayan Hatice , zombi halde sarayın yolunu nasıl buldu ???

sülo arada kafayı yiyecek.o mu doğru söylüyor bu mu ne yapsın adam şimdi.

Çok yorucu bir Ankara yolculuğunun sonucunda bitik vaziyetteyim. İzleyemiyorum ama neler olduğunu öğrenirim buradan.

kızı da nasıl ayarlamışlar iyi mi,hatçeye inanılmazsa artık kafayı iyiden sıyırır.

vaayyyyyyyyyyyy hatçenin cariyesi ne dedi öleeee
deli hatce deli hatce deli hatceeee

ayyy şu şahubana okadar sinir oluyorum kiiii.devamlı aynııı laf hanedan mensubunun kanı akıtıldı hanedan mensubuna nası yapılır uyuz normal ınsan olsa acımicak hanedan mensubu vay vay vayy vayyy

hatçe de mazlum oldu şimdi.hürrem aklı başında olsa hayatta dövmezdi hatçeyi.böyle dövecek olsa dayanamayıp firuzeye saldırırdı.hatçenin büyüsü kendine patladı,kadını büyüyle delirtti,sonra da dayağı yedi.bir de ne günlere kaldık diye ağlıyor

ayyy şu şahubana okadar sinir oluyorum kiiii.devamlı aynııı laf hanedan mensubunun kanı akıtıldı hanedan mensubuna nası yapılır uyuz normal ınsan olsa acımicak hanedan mensubu vay vay vayy vayyy

hürrem hatceyi döverken şahubanıda aradan çıkaraydı iyiydi nasıl olsa hasta ne yapsa yeridir büyü var büyüüüüü

rahmetli anan olaydı yapacağı yine ellerini ovuştura ovuştura haticemin halini beğenmiyorum aslanım dan ileriye gitmezdi.
kadının zaten 3-5 repliği vardı yarısı da haticemi iy görmüyorum,haticemin hali hal değil, haticemin durumu beni endişelendiriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…