Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
bu mustafanın ayşeside bir alem.
adam senle ne ara halvet olduğunu bile bilmiyor.
sen tutmuş fatma 2.0 modunda bir üst versiyon olma yolunda ilerliyorsun.
geleceğini pek parlak görmüyorum bak.

anammmm kara büyü yine geldi hürroşa antihürremciler büyü demeyin diyordunuz numara yapıyor diyordunuz bak gördünüzmü yine görmeye başladı hürroş kara görüntüleri

geçen bölümde bu siyah dumandan korktum zaten.gece wcye giderken eşimi de uyandırdım.şimdi yine çıktı iyi mi

Bu barbaros da cok saglam adam ya..bıtlı rustemın yalan mektubu yuzunden malkocumun kalbı ne bıcım kırıldı.haın rustem

anammmm kara büyü yine geldi hürroşa antihürremciler büyü demeyin diyordunuz numara yapıyor diyordunuz bak gördünüzmü yine görmeye başladı hürroş kara görüntüleri

buyu var canım.hatce buyucusuyle dolasıyodu.yanından ayırmıyodu ama olumune yapılan kara buyu degılmıs.yalniz tam hurrem merhamete geldı.sulumana hatıcenın buyu yaptıgını soylemeyın,olumune sebep olmak ıstemem dıyodu.sımdı de sahsultan gelıp hatceyı sorunca sumbulle tutvstular.demek hatırlıyo.dovmus bı de ormana mı attırmıs tavuk vıcdanlı :-D

tamam hatceyi dövdüğünü hatırlıyor olabilir de ben demin gördüğü kara görüntüleri dedim

ayyy yaaaa hahaha kız allah senı ne etmesin alemsin
ama bebışler nerdesınız nıçın yoksunuz bakın hatçe küllerinden doğuyooo hele hele müziğe bak terminatör gibi kalktı
hürroş devam bebegım stratejıyeee duymadım gormedım bılmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…