hürroşun küpesi düşmüş yere
geçen bölümde bu siyah dumandan korktum zaten.gece wcye giderken eşimi de uyandırdım.şimdi yine çıktı iyi mi
ben demiştim hamişler seyretmesin diye
anammmm kara büyü yine geldi hürroşa antihürremciler büyü demeyin diyordunuz numara yapıyor diyordunuz bak gördünüzmü yine görmeye başladı hürroş kara görüntüleri
geçen bölümde bu siyah dumandan korktum zaten.gece wcye giderken eşimi de uyandırdım.şimdi yine çıktı iyi mi
buyu var canım.hatce buyucusuyle dolasıyodu.yanından ayırmıyodu ama olumune yapılan kara buyu degılmıs.yalniz tam hurrem merhamete geldı.sulumana hatıcenın buyu yaptıgını soylemeyın,olumune sebep olmak ıstemem dıyodu.sımdı de sahsultan gelıp hatceyı sorunca sumbulle tutvstular.demek hatırlıyo.dovmus bı de ormana mı attırmıs tavuk vıcdanlı :-D
yaa bende diyorumki bugün carsamba kızlar niye gelmedi kimse niye dizi hakkında bişey demiyo meg bile gelip yoklama almamış saat 9 oldu kimse yok diye düşünüyodummm...
meğerse bugün salıymışşşşş
ve ben 1 saattir girip çıkıyorum topiğe kimse bişey yazmamış diye cıkıyorum sayende yarın carsamba oldugu aklıma geldiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?