rahmetli anan olaydı yapacağı yine ellerini ovuştura ovuştura haticemin halini beğenmiyorum aslanım dan ileriye gitmezdi.
kadının zaten 3-5 repliği vardı yarısı da haticemi iy görmüyorum,haticemin hali hal değil, haticemin durumu beni endişelendiriyor.
rahmetli anan olaydı yapacağı yine ellerini ovuştura ovuştura haticemin halini beğenmiyorum aslanım dan ileriye gitmezdi.
kadının zaten 3-5 repliği vardı yarısı da haticemi iy görmüyorum,haticemin hali hal değil, haticemin durumu beni endişelendiriyor.
altınlarıda kaçırmış bu hain hatçeeee
Geldi senin replikSülüman'dan hemde ..
kadının fendi erkeği yendi hangisine inanacağını şaşrdısülo arada kafayı yiyecek.o mu doğru söylüyor bu mu ne yapsın adam şimdi.
bende acıdım halineyazık ya süloşada
hürroşda sultanın karısı ama hiç saygı göstermiyorlar ama mihri iyi cvp verdi karşınızda cariyeniz yok diyeayyy şu şahubana okadar sinir oluyorum kiiii.devamlı aynııı laf hanedan mensubunun kanı akıtıldı hanedan mensubuna nası yapılıruyuz normal ınsan olsa acımicak hanedan mensubu vay vay vayy vayyy
hatçe de mazlum oldu şimdi.hürrem aklı başında olsa hayatta dövmezdi hatçeyi.böyle dövecek olsa dayanamayıp firuzeye saldırırdı.hatçenin büyüsü kendine patladı,kadını büyüyle delirtti,sonra da dayağı yedi.bir de ne günlere kaldık diye ağlıyor
evet çok iyi olurduhürrem hatceyi döverken şahubanıda aradan çıkaraydı iyiydi nasıl olsa hasta ne yapsa yeridir büyü var büyüüüüü
neden şaşırmadım acabaaaa
hürrem sülümanı halvette yımışatmaya çalışıyooo zira hünkarımız gözlerini belerte belerte baktı hürremime
evet çok iyi olurduevet hep büyüdennnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?