herkes bir şeyler söylüyor harem kapalı bir kutu olduğu için hiçbir şey net değil o yüzden her şeye inanmamak lazım iyice araştırmadan tarihçinin biri de çıkıp selim 'in kanuni den olmadığını ve hiç ona benzemediğini hürrem'in kanuniyi aldattığını söleymişti diziyle birlikte herkes saçma sapan şeyler ortaya atıyor...
Mihrimah sultanda masallah semra hanimin dedigi gibi "daldan dala " demi Megne cabuk unuttu taslicaliyida cocukluk aski bali beye dondu
yada aslinda mihrimahin cocukluktaki bali bey aski ile baslamali,taslicali ile devam etmeli sonra bali beye donus en sonda rustempasa ilede bitmeliydi (gerci rustemle ilgili henuz ilgili foto yok elimizde pek yakindaAslında bu fotoroman, Taşlıcalı& Mihri ile başlamalıydı
Rüstemin bakışlar nasıl ama:86:
yada aslinda mihrimahin cocukluktaki bali bey aski ile baslamali,taslicali ile devam etmeli sonra bali beye donus en sonda rustempasa ilede bitmeliydi (gerci rustemle ilgili henuz ilgili foto yok elimizde pek yakinda)
senin fotoroman surer gider bir sure
gordum gordum bakislariguzelim kiza yazik olacak ya rusteme kalacak yaaa
çok yorulmuşştummda dünnn canımmm...parmaklarım yorgunluktan dinlenmek istediler...eve geldim özetteyken yemeğimi yedim duşumu aldm.tertemis sevimli pijamalarımı giydim elma salatası yaptım kendime ..yedim hürremimi izledim...yazmamak için kendimi zor tuttum ama..hatçenin tüm bölüm boyunnca muşmulaya dönmüş suratı beni epey mutlu kıldığı için bu bölüm kendime yazmama tatili yaptım...dizimi izledim..sonunda üzüldüm ama fahriye tipi tipi aşşağı düşeceği için sıkmadım canımı ..dizimi izledim..mışıldaya mışıldaya uyudumm..ama sizi özledim hilkaaaaaa....canıımm...ama ne hoş dövdü hatçeyi yaa..iyi kıvırdı sülümanda çakmadı..iyiydi ya bölümm...
Herkes bir şeyler söylüyor harem kapalı bir kutu olduğu için hiçbir şey net değil o yüzden her şeye inanmamak lazım iyice araştırmadan tarihçinin biri de çıkıp Selim 'in Kanuni den olmadığını ve hiç ona benzemediğini Hürrem'in Kanuniyi aldattığını söleymişti diziyle birlikte herkes saçma sapan şeyler ortaya atıyor...
dogrusun.bana da bazı tutarsızlıklar var gıbı geldı ama hurremın ılk nıkahlı padısah esı oldugunu bu dızıden sonra ogrendım ben.o kadar kıtap okudum kanunı ve hurremle ılgılı.boyle bı bılgıye hıc rastlamadım.hem nasıl ımam nıkahı yapmaz padısah sehzade annesıne :S ıborottının hatice ıle evlılıgının kesın olmaması gıbı bu da kesın bı bılgı olmayabılır
Zaten hangi padişah olduğunu hatırlamıyorum şimdi ama sanırım Fatih Sultan Mehmet'ten itibaren padişahların evlenmesi tam olarak yasak olmasa bile tercih edilmeyen birşeydi.O yüzden Mahidevran'ın nikahlı olabileceğine inanmıyorum.Hürrem bile entrikayla kıydırdı nikahı zaten.Ben daha önce de Hürrem'in uzun yıllar sonra nikah kıydıran ilk kadın olduğunu biliyordum.Ama Mahidevran'ı ilk defa duyuyorum.Kırım kökenli prenses bilmemne deniliyor ama bazı kaynaklarda da Arnavut diye geçiyor.Karışık o kısımlar bence.İbo'nun da haticeyle evlendiğini fakat öyle dizideki gibi bir aşk yaşamadıklarını,özellikle hatice'nin bu evliliğe gönülsüz olduğunu ve daha sonra boşandıklarını biliyorum ama ne kadarı doğru bilemem
yeni fragman süper güzellerrr
[video=youtube;XSM6ct-AMI0]http://www.youtube.com/watch?feature=player_profilepage&v=XSM6ct-AMI0[/video]
yeni fragman süper güzellerrr
[video=youtube;XSM6ct-AMI0]http://www.youtube.com/watch?feature=player_profilepage&v=XSM6ct-AMI0[/video]
öleeeee olsun bakalım rejimmi yapıyorsun şekerim elma salatası filan?fahriye düşecekmi dersin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?