- 20 Mart 2008
- 142.007
- 214.055
- 1.423
- 60
hoşşbuldummmmm
yaaa sormaaa sadece nescafe kesmez onu 3 bir arada olması lazımm
napıyo bu hatice şimdi tövbe mi ediyor.
ahahah bu Esmada Mehmete sulaniyor ya
Malkocum dıanayı sorgularken aklıma pargalım geldı.balıbey sorgu yaparken sohbet eder gıbıydı,bu sayede de dıananın yalanlarını dınledı,bı de yedııborottı olsa,anlaaat haatuuun nerden cıktın seeen dıye bı hoykururdu dıana da hemen dokulurdu
ya kızlar bu mercan ağa şah sulktana aşıkmıdır nedir ?
bana tuhaf geldi tavırları yeni göreve memnun olmadı şah sultana yanınızdan ayrılmak istemiyorum demesi mimikleri....
sonra şah sultanın mahçup tavırları,başını önüne eğmesi falan ???
fazla mı şüpheciyim var mı bi entrika ?
annem de suphelenmıstı,hatta sahsultanın da mı bu adama ılgısı var kı kocasına bu kadar ilgısız dıyodu.ya kızlar bu mercan ağa şah sulktana aşıkmıdır nedir ?
bana tuhaf geldi tavırları yeni göreve memnun olmadı şah sultana yanınızdan ayrılmak istemiyorum demesi mimikleri....
sonra şah sultanın mahçup tavırları,başını önüne eğmesi falan ???
fazla mı şüpheciyim var mı bi entrika ?
valla fahrıye asenadan ıyı kıvırıyo,o yuzden bı adım sonrasını kestırmek zorBişey var fahriyede,reyize yaklaşıp bir oyun oynayacak kesin
Mercancık şahsultana abayı yakmış. Şahsultan da onun ilgisini farkında. Zaten LÜftü paşa şah sultana tokat attığı zaman, vay efendim sen nasıl şahsultanıma el kaldırırsın diye onu dayak delisi yapacak kişi mercan ağa olacak... Beter olsunlar bea
Bu arada haticeyi iyice saf bişi yaptılar dizide ya
annem de suphelenmıstı,hatta sahsultanın da mı bu adama ılgısı var kı kocasına bu kadar ilgısız dıyodu.
valla fahrıye asenadan ıyı kıvırıyo,o yuzden bı adım sonrasını kestırmek zor
bu arada bu pırı pasa dedıklerı pırı reıs mı ola kı?o ve ogulları da kelleyı kaybetmısler cunku
suluman da hurremın yanında esıp gurledı mustafamın gıyabında,manıtaya hava yapıyo
Mustafa ne yapsa kabahat, bi güvenemedi Sülü ogluna.
ne saçmalık ya mustafa bu kadına misafirliğe gidip duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?