Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
şimdi onlar altınmı değilmi? herkesin bakışları birbirinden garip ...............

hadımcıklı ama şahsultana da abayı yakmaktan geri kalmamışş

Son düzenleme:
şimdi mercan ağa bali beyle ne konuşacak ki ?
acaba altınlar sarayda hatice sultan altınlara el koydu şah sultanım bu konuda bişiy yapamıyor size malumat vermek istedim deyip hatice sultanamı sıvayacak olayı ne ?

Geçen hafta izleyememiştim, şöyle bir bakayım dedim ama halen Hürrem'in büyü mevzusu ve Hatice etrafında dönen bir bölüm olmuş. Şehzade Mustafa'nın katline kadar izlemesem olur.

Geçen hafta izleyememiştim, şöyle bir bakayım dedim ama halen Hürrem'in büyü mevzusu ve Hatice etrafında dönen bir bölüm olmuş. Şehzade Mustafa'nın katline kadar izlemesem olur.

oyle tabı,artık uzatmaları oynuyolar da en azından gectıgımız 2haftaya gore daha ıyı bı bolumdu.pargalıdan sonra ne de olsa ıvme kaybettı dızı

selam kızlar takipçilere bi sorum var...:)
ben muteşemi baya geç izlemeye başlayanlardanım ve çok pişman oldum ilk başlarda saçma bulduğuma...izledikçe bağımlı oldum...
netten ilk bölümleri şöyle üçer beşer dakkalık özetlerden izlemeye çalıştım ama malum baya uzun bi dizi....
merak ettiğim bişey var, hürrem köle olarak geliyor eğitiliyor hünkara hazırlanıyor falan oraları izledim....fakat mahidevaran neden hiç sesini çıkarmıyor....
hünkarla hürremin halvet sahneleri falan varya, hepsinden mahidevaranın haberi olduğu halde neden normal karşılıyor...benmi kaçırmışım oradaki durumları yoksa mahidevranın sesini kesmesi gereken bi husumet mi oldu..çünkü hünkar epey soğuk davranıyordu mahidevrana...hürremin geldiği sıralar...
biriniz bana kısaca bi özetlese çok sevinirim :)

saçmalamalar hat safhada alışkanlıktan izliyorum artık hürrem ve iki mıy mıy kardeşin didişmelerini izliyoruz resmen ortada kayda değer bir şey de yok
iki kişi bir hürrem olamaz ...hatice zaten tövbe de etti...bir daha hürremi öldürmeye çalıştığı zaman çarpılacak
mustafada resmen misafircilik oynuyor şu izabellayla ne alaka yahu şehzadeye yakışmıyor
mihrimahda da mavi boncuk stoğu var hobileri arasında taşlıcalı ve bali beye mektup yazmak,mektup okumak var ...daha mimar sinan yok ortada daha onu da aşık edecek kendini...ve rüstem paşa kapacak mihrimahı ee boşuna hürreme yardım etmiyor zamanı geldiğinde kozunu büyük oynayacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…