Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232

izlemeye devam et bak mahi sessiz kaliyormu büssürü yilanlik yapiyor

Bence malkoçoğlu boş Mihrimaha.Öyle olmasa balkon sahnesinde bakışma olurdu.Mektuptan söz açtığında da sormadı bile ne yazmıştınız diye.Bence Şah sultanın kızını beğeniyor.
Bu arada kızlar son sahneyi anlamadım gerçekten altın mıydı rüstemin elindekiler ?Ben hatice nin bile haberi olmadan Şah sultan durumu çakıp başka birşey koydurmuş sanıyordum testilere...

Aynen daha Mimar Sinan yok ortalarda ne gönül varmış herkes sığıyor içine
Ama tabi onu en çok sevende Sinan oluyor. Ala ala kızı Rüstem zırtosu alıyor. Hiç sevmiyorum o adamı nasıl bir bakışları var onun :18:

Mektupta ne yazdı Bali bey acaba ? :26: Bence değiştiremediler onlar

Bu ara da Hatice İbrahimden 2 yıl sonra ölüyordu geçmedi mi 2 yıl

haha aynı şeyi düşünmüşüz o sahnede. ben de içimden geçirdim. şimdi iboş olaydı seennn kimsiinnnn be hatun diyerekten herbişeyciğini öğrenirdi diye :)

zaten pargalının senaryo ezberlemesinde pek sıkıntı olmadı kanımca. hemen hemen her bölümde birilerine sen kimsin be adam/be hatun diyerek tamamladı görevini.

bali bey mektubunda ne yazdı

evdekilerin hepsi altınların altın olmadığını idda ediyor hadi bakalım...:26:

boş olduğundan değil ki,dün akşama kadar malkoç mihrinin ataklarını hiç geri püskürtmüyodu ama dün akşam rüstem berbatı gelip aybige olayını hatırlatıp da o sefer kelleyi zor kurtardıydın,bu sefer de padişah kızını ayartırsan kesin gitti kelle diye aba altından sopa gösterince malkoçta hoşafın yağı kesildi mektuba da kesin taşlıcalının son yazdığı mektuba benzer şeyler yazmıştır

O bu değilde şu sarı selim denilen ve sarhoş selim olarakta tarihe geçen tırsık şehzadeyi çok iyi yansıtıyorlar.

esti gürledi ama yağamadı pargalım tarihin derinliklerine gömüldü ama kalbimizde yaşıyo,özellikle de sülümanın,her böl
mde pargalının hayalini görür oldu adamcağız,bünye kaldırmadı yokluğunu sülüman top 10'un bir numaralı şarkısı:Hatıralar sarmış dört bir yanımıııııı,baktığım her yerde izin duruyoooorrr,ben seni düşünmek istemesem deeee,bana herşey seni hatırlatıyoooor

bayıldımm bu şarkılı göndermeye. o tarihte yazılsaymış bu şarkı, kesin sülo yazarmış

essas kızlar nigar kendi fermanını bu sefer gerçekten de imzaladı,şah sultan bu sefer onu sağ bırakmaz,ayrıca şah sultanın o ağa vardı ya adını unuttum,o ağa çok bozulmuş kapı ağa görevine,istemedi saraya gitmek,ama emir bu.diana da hürremden hoşlandı bence,ve mahiye kızmış,mahi onu korumadı diye,mihrimaha kıl oluyorum,yok mustafanın taşlıcıya aşık,şimdi malkoç,bu kızdan uzak durması lazım,kimi görse aşık oluyor,aklı bir karış havada,ne kadar sevmesem de rüztemi,ama mihriye böyle koca lazım,yoksa vay haline

pargalıyla hürremin atışmalarıymış diziye tat veren pargalı gitti tadı gitti
şah sultanı getirdiler güya eş değer ama o da kardeşiyle dura dura mıymıy bi şey oldu
inşallah bu sefer de altın konusunda faka basmazlar
hürrem faka bassın biraz da diziye tat gelsin çekişmeler olsun
iki üç haftadır hiç tadı kalmadı bu büyü olayı da sıktı
mihrimaha zaten sinir oluyorum baygın baygın bakışllar taşlıcalıyı ne çabuk unutttun hatun
fahriyenin de kellesini alsınlar sinir oluom sinsi sinsi bakışlar
mustafa da o kadının evine oturmaya gidiyo ikide bir hey yarabbim koskoca şehzadesin otur sarayında
entrika katacagız milleti şaşırtacagız diye senaryoyu çok zorluyorlar olmuyor olmuyor.

diziye mimar sinan karakteri ekleyeceklerdi hala yok güya mimar sinan mihrimaha aşıkmış ya bir o eksik kaldı mihrimahın aşk hayatında

Şimdi anlamadım küplerdekileribrahimin altınları değil mi olayı anlayıp başka bi iş mi çevirdi şah sultan öle bi sahne mi geçti ben görmedim.

sarayda bulunan altınlarda başka bir işçevirmeleri mümkün değil. Ne yani bu altınlar bizim hava aldırmaya mı çıkarıyoruz diyecekler?

Fakat şah sultanın sürgün edileceğini düşünmüyorum.

Malkoçoğlu ise bence rüstemin yazdığı mektubun aynısını verdi mihrimaha.

O bu değilde şu sarı selim denilen ve sarhoş selim olarakta tarihe geçen tırsık şehzadeyi çok iyi yansıtıyorlar.

Canim benim selim sarhos falan degilmis yok hamamda ayagi kaymis dusmuste olmus, hep yabanci tarihcilerin sacmaliklarina inanmisiz niye arastirmiyoruz hemen alet oluyoruz boyle seylere hep bi karalama ecdatla ilgili tamam tabiki yanlislar olmustur ama acikcasi ben kendi tarihimle ilgili bisey okuyosam yazanin Turk olmasinini tercih ederim ,kendi kopuk yasamlarini ,carpik iliskilerini hep bize empoze etmeye calismislar basarmislarda en basit ornegi iste bu dizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…