selam kızlar takipçilere bi sorum var...:)
ben muteşemi baya geç izlemeye başlayanlardanım ve çok pişman oldum ilk başlarda saçma bulduğuma...izledikçe bağımlı oldum...
netten ilk bölümleri şöyle üçer beşer dakkalık özetlerden izlemeye çalıştım ama malum baya uzun bi dizi....
merak ettiğim bişey var, hürrem köle olarak geliyor eğitiliyor hünkara hazırlanıyor falan oraları izledim....fakat mahidevaran neden hiç sesini çıkarmıyor....
hünkarla hürremin halvet sahneleri falan varya, hepsinden mahidevaranın haberi olduğu halde neden normal karşılıyor...benmi kaçırmışım oradaki durumları yoksa mahidevranın sesini kesmesi gereken bi husumet mi oldu..çünkü hünkar epey soğuk davranıyordu mahidevrana...hürremin geldiği sıralar...
biriniz bana kısaca bi özetlese çok sevinirim :)
kaç tanesi hürreme karşı ama hürremeyetişemezler
saçmalamalar hat safhada alışkanlıktan izliyorum artıkhürrem ve iki mıy mıy kardeşin didişmelerini izliyoruz resmen ortada kayda değer bir şey de yok
iki kişi bir hürrem olamaz ...hatice zaten tövbe de etti...bir daha hürremi öldürmeye çalıştığı zaman çarpılacak
mustafada resmen misafircilik oynuyor şu izabellayla ne alaka yahu şehzadeye yakışmıyor
mihrimahda da mavi boncuk stoğu var hobileri arasında taşlıcalı ve bali beye mektup yazmak,mektup okumak var...daha mimar sinan yok ortada daha onu da aşık edecek kendini...ve rüstem paşa kapacak mihrimahı ee boşuna hürreme yardım etmiyor zamanı geldiğinde kozunu büyük oynayacak.
Bence malkoçoğlu boş Mihrimaha.Öyle olmasa balkon sahnesinde bakışma olurdu.Mektuptan söz açtığında da sormadı bile ne yazmıştınız diye.Bence Şah sultanın kızını beğeniyor.
Bu arada kızlar son sahneyi anlamadım gerçekten altın mıydı rüstemin elindekiler ?Ben hatice nin bile haberi olmadan Şah sultan durumu çakıp başka birşey koydurmuş sanıyordum testilere...
sumbul de gulnıhale yanıktı yakalbı hadım edılmemıs anlasılan.hatıce bu kacıncı rezıl olus?her ınsanın hatası olur da sen resmen hata s.c.yosun :-D
Malkocum dıanayı sorgularken aklıma pargalım geldı.balıbey sorgu yaparken sohbet eder gıbıydı,bu sayede de dıananın yalanlarını dınledı,bı de yedııborottı olsa,anlaaat haatuuun nerden cıktın seeen dıye bı hoykururdu dıana da hemen dokulurdu
Bence malkoçoğlu boş Mihrimaha.Öyle olmasa balkon sahnesinde bakışma olurdu.Mektuptan söz açtığında da sormadı bile ne yazmıştınız diye.Bence Şah sultanın kızını beğeniyor.
Bu arada kızlar son sahneyi anlamadım gerçekten altın mıydı rüstemin elindekiler ?Ben hatice nin bile haberi olmadan Şah sultan durumu çakıp başka birşey koydurmuş sanıyordum testilere...
haha aynı şeyi düşünmüşüz o sahnede. ben de içimden geçirdim. şimdi iboş olaydı seennn kimsiinnnn be hatun diyerekten herbişeyciğini öğrenirdi diye :)
zaten pargalının senaryo ezberlemesinde pek sıkıntı olmadı kanımca. hemen hemen her bölümde birilerine sen kimsin be adam/be hatun diyerek tamamladı görevini.
esti gürledi ama yağamadı pargalımtarihin derinliklerine gömüldü ama kalbimizde yaşıyo,özellikle de sülümanın,her böl
mde pargalının hayalini görür oldu adamcağız,bünye kaldırmadı yokluğunusülüman top 10'un bir numaralı şarkısı:Hatıralar sarmış dört bir yanımıııııı,baktığım her yerde izin duruyoooorrr,ben seni düşünmek istemesem deeee,bana herşey seni hatırlatıyoooor
bayıldımm bu şarkılı göndermeye. o tarihte yazılsaymış bu şarkı, kesin sülo yazarmış
diziye mimar sinan karakteri ekleyeceklerdi hala yok güya mimar sinan mihrimaha aşıkmış ya bir o eksik kaldı mihrimahın aşk hayatında
O bu değilde şu sarı selim denilen ve sarhoş selim olarakta tarihe geçen tırsık şehzadeyi çok iyi yansıtıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?