Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
[video=youtube;qmJz7ECIGwE]http://www.youtube.com/watch?feature=player_profilepage&v=qmJz7ECIGwE[/video]

Uyuz bitli,atçı rüsto'ya bak sen kader beni gösteriyor diyorr,gene neyin peşinde acaba

Ahandaaaa malkoçoğlu elden gidiyorrr,kızlarrrrrr ayaklanınnnnn çabukkkkk yedirmeyelimmmm kimseye bali beyimiiiiii

hürremsiz bir fragman olmadi

heyecanda pek yok yine

Ohhhh canıma değsinnnn

bazı aileler vardır hani serseri oğullarını iyice yoldan çıkmadan aman evlendirelimde durulsun evini köyünü bilsin diye düşünürler sülümanda öyle düşünmüş olacak ki su hatceyi evlendirimde azcık aklı hayra çalışsın demiş.

şah bali beyi kendi tarafına çekmek için sanırım kızını onunla evlendirmek istiyor. kızda çok güzel maşallah. ay gibi yüzü var.

benim aklımda hala acaba altınlar gerçekmiydi düşüncesi var o nasıl altındı arkadaş taş gibi.

Bali bey kime niyet, kime kısmet..
şahubanın kızının gönlü memo da, ama malkoç denince hayır demez sanırım..

bişey değil, mihri kuzisiyle ters düşecek,zaten pek hoşlandığı söylenemez,kıskanıyooo

ben mihri mahın şahsultan halasından intikam alacağına eminim
kuzeninin suçu yokki anası zorluyor baksana...
ben mihrinin yerinde olsam, şahsultanla mercan ağanın arasında bişey var diye bi fitne çıkarırım, :) onlar bu dedikoduyla uğraşırken, malkoçu alır bakarım keyfime yalanda değil hani, :) mercan nasıl baktı öyle şah sultana :) bırakma beni dercesine
valla muhteşem dizisi bu...her türlü entrikaya müsait.. :) bizde entrika uydura uydura senariste döndük :)
aslında filmin senaristleri burayı okusalar baya bişeyler çıkar burdan.... filmin tirajı artar... reytingler tavan yapar...

Son düzenleme:
ya bu arada rüstem kader beni gösteriyor derken neyi kastediyor acaba yaa..haticeyle evlenecek olan sanırım rüstem :)
çünkü fragmanda dikkat ederseniz hatice ile arda arda göstermişler...iyide rüstem evli zaten.. işler karışacak...

Bence biz böyle düsünelim diye ard arda koymuslar. Rüstem hem daha Nigarla evli hemde Mihrimahi seviyor.
Onun gözü simdi Ayas Pasanin yerinde

Son düzenleme:
Rüstemde heralde Ayasin yerine gececegine düsünüyor, ama sira Lütfide
bence nigarı boşayıp hatçeyle evlenme hayallerinde

Stara geçmeden önce daha iyiydi,starda başladığında ilk bölüm ayy bu ne ne kadar soluk,renksiz demiştik :2:

gel çarşamba gellll...

tarihde hatcenin evlenmesi yokki :44: olcaginida sanmiyorum heyecan katmak icin yapmislar tahminim aman ne heyecan hatce evlencekmi evlenmicekmi hicde umrumda degil diziden cikmasini bekliyorum

tarihde hatcenin evlenmesi yokki :44: olcaginida sanmiyorum heyecan katmak icin yapmislar tahminim aman ne heyecan hatce evlencekmi evlenmicekmi hicde umrumda degil diziden cikmasini bekliyorum

yakında ölür kahrından zaten :) merak etme..
ama ben duydum ki yakında bitecekmiş muhteşem...doğrumu yaa..tam ben alıştım biterse üzülürüm...başından izlemediğime çok pişman oldum...
ilk zamanlar çok saçma geliyordu...şimdi müptela oldum :)

benim bildigim 2014 bitecek :44: bu sene bitirceklerdi ama uzattilar geriye iyide oldu

en cok sevdigim dizi yasasin hürrem

benim bildigim 2014 bitecek :44: bu sene bitirceklerdi ama uzattilar geriye iyide oldu

en cok sevdigim dizi yasasin hürrem

inşallah öyle olur bende baya sevdim izliyorum....kolay kolay dizi izlemem ama buna baya alıştım...
ilk bölümlerini izlememiştim, internetten açıp bakıyorum, o hürrem nasıl güzelmiş ya saraya ilk geldiğinde...o saçlarını ortadan ayırıp upuzun bıraktığı halleri çok tatlı yaa... sultan sülüman dediği sahnede falan harikaydı hürrem :)
sonradan çirkinleştirmişler takıp takıştırdıkça çirkinleşmiş bence...

cirkinlesmedide olgunlastirdilar hürremciler duymasin cirkin dedigini ham yaparlar seni

nigar hatcenin kocasını almıştı, hatce de rüstemi alsın ödeşsinler. en münasip paşa o bence :) oh misss

Muhteşem yüzyıl dizisinin Hürrem Sultanı Meryem Uzerli hayranlarını şaşırttı. İnstagramı çok iyi kullanan Meryem Uzerli bu kez paylaştığı fotoğraflarla olumsuz tepki aldı..

Evde bir arkadaşı ile yüzünü beyaza boyayan ve bu resimleri instagrama koyan Hürrem Sultana hayranları olumsuz not verdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…