- 20 Mart 2008
- 142.007
- 214.055
- 1.423
- 60
[video=youtube;qmJz7ECIGwE]http://www.youtube.com/watch?feature=player_profilepage&v=qmJz7ECIGwE[/video]
hürremsiz bir fragman olmadi
heyecanda pek yok yine
ya bu arada rüstem kader beni gösteriyor derken neyi kastediyor acaba yaa..haticeyle evlenecek olan sanırım rüstem :)
çünkü fragmanda dikkat ederseniz hatice ile arda arda göstermişler...iyide rüstem evli zaten.. işler karışacak...
Bali bey kime niyet, kime kısmet..
şahubanın kızının gönlü memo da, ama malkoç denince hayır demez sanırım..
bişey değil, mihri kuzisiyle ters düşecek,zaten pek hoşlandığı söylenemez,kıskanıyooo
bence nigarı boşayıp hatçeyle evlenme hayallerindeRüstemde heralde Ayasin yerine gececegine düsünüyor, ama sira Lütfide
Stara geçmeden önce daha iyiydi,starda başladığında ilk bölüm ayy bu ne ne kadar soluk,renksiz demiştik :2:Vallahi ben Osmanlı'yı anlatır diye değil görüntü kalitesi ve renklerin doygunluğu gözlerimi tatmin ettiği için izliyorum diziyi denk geldikçe.Fragman sonundaki şah sultanın kararına sevindim :)Mihrimahta hem ayran gönüllü hem gurursuz çıktı iyi mi :)
hatçe rüstem halvetiiiiiiiiiii
tarihde hatcenin evlenmesi yokki :44: olcaginida sanmiyorum heyecan katmak icin yapmislar tahminim aman ne heyecan hatce evlencekmi evlenmicekmi hicde umrumda degildiziden cikmasini bekliyorum
yakında ölür kahrından zaten :) merak etme..
ama ben duydum ki yakında bitecekmiş muhteşem...doğrumu yaa..tam ben alıştım biterse üzülürüm...başından izlemediğime çok pişman oldum...
ilk zamanlar çok saçma geliyordu...şimdi müptela oldum :)
benim bildigim 2014 bitecek :44: bu sene bitirceklerdi ama uzattilar geriye iyide oldu
en cok sevdigim diziyasasin hürrem
inşallah öyle olur bende baya sevdim izliyorum....kolay kolay dizi izlemem ama buna baya alıştım...
ilk bölümlerini izlememiştim, internetten açıp bakıyorum, o hürrem nasıl güzelmiş ya saraya ilk geldiğinde...o saçlarını ortadan ayırıp upuzun bıraktığı halleri çok tatlı yaa... sultan sülüman dediği sahnede falan harikaydı hürrem :)
sonradan çirkinleştirmişler takıp takıştırdıkça çirkinleşmiş bence...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?