Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
En masumları şehzade mehmet geliyor bana, ama o da annesinden dolayı ofsayt

Bu yüzden zaten varlığını sürdürebildi.Kanuni arkasında oldu.Bu aşk karşısında kanuni bile çaresiz kaldı.

birde hürrem zeki olmasaydı baştan mahi ve valide onu tarihten silecklerdi ama şimdi hürrem güçlü die herkes hürreme cadı diyor akıllı olup hayatta kalma savaşı verdiği içinmi kötü onlar ne peki

birde hürrem zeki olmasaydı baştan mahi ve valide onu tarihten silecklerdi ama şimdi hürrem güçlü die herkes hürreme cadı diyor akıllı olup hayatta kalma savaşı verdiği içinmi kötü onlar ne peki

Bana göre hepsi birbirinden beter.Hiç biriyle işim yok.Tam bibirlerini bulmuşlar.Ama işin özü hürrem çok zeki kaç tane kişiyle baş etti maaşallah.Mahinin ona yaptıklarını oda diğer cariyelere yaptı.Kendi arkadaşını öldürdü en başta yani kimse masum değil.

Amaann benim için tek gerçek Mustafa zaten

eee kime cekmıs,vaktiynen anası da halvet dıye dıye koca hunkarın kapısından ayrılmazdı :-D ana-kız manıtacı bunlar sayın amırım

çünkü zeki ve güçlü kadını pek sevmeyiz biz
halbuki herşeye boynunu büküp oturaydı pek iyi olurdu.
pargalı ibrahiminde çevirmediği dolap kalmadı
oda zeki ve güçlüydü fekat erkekti
o yüzden zeka ve güç ukalalık onda hoş görülür.

noldu ya ben bu akşam mal bağladım,algılayamıyorum...
mihrimahın cariyelerinden bri sümbüle"esma ile bali bey mermer köşkte dedi" hürremde basmaya gitti ama esma ile değil mihrimahla yakaladı doğru mu algılamışım :26:

eee kime cekmıs,vaktiynen anası da halvet dıye dıye koca hunkarın kapısından ayrılmazdı :-D ana-kız manıtacı bunlar sayın amırım

ahahha.
hala dolanıyor peşinde.
adam yok demiş üstüne mektup yazmış hala peşinde.
malkoç sende naz yapma esma ceylan gibi kız.

o neydi yahu adamla konuşmadan kafasını kesti.
karşılaştırmaya gitmiyorlar mıydı.
bu nasıl eşitlik bu nasıl mahkeme.

Son düzenleme:
Mihrimah bilerek yaptı galiba adımız çıksın da Malkoçoğlu bana kalsın diye anasının kızı işte

Mihrimah bilerek yaptı galiba adımız çıksın da Malkoçoğlu bana kalsın diye anasının kızı işte

e söyleeymiş anasına aşktan anlar hürrem,aşıkız biz deseymiş anasının kızı seniii,bu mermer köşküde merak ettim ,çifte kumrular hep oraya koşuyor

Bu bölüm bana mı tatsız tuzsuz geldi :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…