Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232

onu ben de anlamadım.mustafam nıye oyle kaşınıklılık ettı?pırıpaşayı dınledı de ıskender pasanın nıye agzını acmasına fırsat vermedı.sanırım rustem ona dusman dıye onun kendısını yanılttıgını zannedıp dedıgının tam tersını yapmak ıstedı

Mihrimah bilerek yaptı galiba adımız çıksın da Malkoçoğlu bana kalsın diye anasının kızı işte

derdi o zaten öbürküne kaptırmak istemiyor bali beyi

e söyleeymiş anasına aşktan anlar hürrem,aşıkız biz deseymiş anasının kızı seniii,bu mermer köşküde merak ettim ,çifte kumrular hep oraya koşuyor

Mübarek sanki taksim meydanı mermer köşk 'te

Bu bölüm bana mı tatsız tuzsuz geldi :26:

Çoğu yerini seyredemedim zaten

malkoçoğlusu kapış kapış gidiyor..kapanın elinde kalacak...

mihrimahtan zaten hoşlaşmazdım..daha beter oldum..ne sırnaşık çıktı..
malkoçum kapıdan kovuyo,o bacadan düşüyor..

pessss

bali beyi şahrubanın kızı kapacak sanırım ayyy gitti karayağız yaa endamın yeter bali bey

selamlaaar!
diziyi izlerken bunu topiğe yazarım diye geçirdim aklımdan:
şahuban sultan hazretleri dişini iyi sıkmıştı ki bi maniye çözülüverdi bu akşam
lutfi paşa da az çakal değil ama haaa!

Son düzenleme:
bu bali bey gerçekten de şahrubanın kızıyla mı evleniyordu acaba eğer öyleyse
kaptı karayağızı diyorum tekrar gerçi kız da güzel MAHAŞALLAH kaşı gözü hokka gibi

Sadece çarşambaları değil,hep buralarda olun arkadaşlar
İyi geceler herkese

Muhteşem Yüzyıl’a Sürpriz Transfer
Elveda Rumeli dizisinin kötü adamı ‘Dimitri’ Luran Ahmeti Muhteşem Yüzyıl dizisine transfer oldu.

HATİCE SULTAN’IN KOCASI OLACAK
Luran Ahmeti dizide Hatice Sultan’la evlenecek olan Hüsrev Paşa’yı canlandırıyor. Kubbe Veziri olan Hüsrev Paşa’nın dizide dengeleri hangi yönde değiştireceği merak konusu.
Muhteşem Yüzyıl’da Nigar rolünü oynayan Filiz Ahmet de Elveda Rumeli dizisiyle tanınmıştı.

Haberler

Son düzenleme:
vayy be kara yağız malkoçoğlu kapanın elinde kalıyor şah sultan evlendirsin kızıyla da mihrimah'a kapak olsun
ne sırnaşık bir kız şımarıklıklarından sultanlık yakışmıyor ,sıra da Mimar Sinan var ...
lütfi paşa nihayet muradına erdi başta okusaydı şiiri iyidi sonunda akıl edebildi
haticeden fenalık geldi artık mıy mıy bir halt yapıyor daha doğrusu yapamıyor eline gözüne bulaştırıyor sonra vıyıklıyor

belki de şah sultan vaji idi..nerden bilek.. şiirle çözüldü

bayezite oyumu verdim ufak yasda olmasina ragmen cok cesur

sari selimden bi halt olmaz mehmet cok iyide pasif sanki biraz

mistikda mahinin oglu oldugu icin hic bisey hak etmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…