Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232

ayyyyyyyy hiç sorma bir sultana bu abaza hareketler hiç yakışıyo mu yoook vıcık vıccıık malkoçooğlu nasıl yandıgımı gormuyo
musunn hiç hoş diil hiçç

Bu bölüm bana mı tatsız tuzsuz geldi :26:

megim katılıyorum malesef tekdüze gelmeye başladı sıkıcılaştı,hürroş sülüman aşkını pek göremez olduk

benim anlamadığım, mihricik taşlıcalıya da aynılarını söyledi hatta yahya bey onu terkederken ağladı göz yaşları döktü, anasının omzunda sızladı ağladı...aşktı bizimki validem bıdı bıdı falan...
eee şimdi ne oldu hemen balibeye yanıyon...
nasıl yandığımı görmüyomusun he? falan soruyo birde, elini tutmalar vs...o maviş maviş gözlerle edalı bakışlarala etkilemeye çalışmalar falan...
sultansın kuzum sen..accık ağırlığınla dur be.... kır dizini validenin dibinde otur :)
ne bu böyle gördüğün adama yanıyon...sinan gelecek ona da yanarsın sen..maşallah yangın yerine dönmüşsün, gördüğüne yanıyon...
işin garibi rüstem de sana yanık

Malkoçoğlu'na da yazık ya adam ne çektiyse yakışıklılığından, kızlar peşinden ayrılmıyor başını belaya sokuyolar selvi boylumun .

Allahım yaaaa , bende diyorum bu vaji'de neyki ??? Dümensel vakalar olduğu yazıyı akşam okudum , demincek aklıma geldi....
sen zeki kızsın, nooldu öyle hemen anlayamadın
Malkoçoğlu'na da yazık ya adam ne çektiyse yakışıklılığından, kızlar peşinden ayrılmıyor başını belaya sokuyolar selvi boylumun .

:127yyy yağuşuklum...

fragman çıkmış kızlar...izledim mustafamın sonu geliyor yavaştan..
pis ayas paşa gammazlıyor..
lütfü paşa mutlaka bir izahatı vardır diye korumaya çalışıyor,şahubanda telaşlanıyor ama sülüman kükredi..

fragmanın linkini bi ekleyin kızlar :) meraktayım..
hürrem bu fragmanda vardır inşallah...
bu aralar hürreme bişeyler oldu, ekşın yok onda şu sıralar...filmin tadı da yok hürremin faal hareketleri olmadan

fragmanın linkini bi ekleyin kızlar :) meraktayım..
hürrem bu fragmanda vardır inşallah...
bu aralar hürreme bişeyler oldu, ekşın yok onda şu sıralar...filmin tadı da yok hürremin faal hareketleri olmadan

bende fragman geldimi diye geldim yok

meryem uzerli hastaymis ondan sahneleri azalmis

ne ayak

Senin dediğin merhamet yıllardır gözüme perde olmuş ...

O perdeyi senin gözüne kim indirdi acaba sülo hazretleri

Oturda bir düşün istersen

Son düzenleme:
Bu şehzade Mustafa iyi hoş,güçlü,cesur..
Niye isyan ediyor!
Halbuki babasının gözbebeğiydi hep..
Yapma Mıstıfa yapmaaa

evetttttttttttttttt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…