Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
Uhhuuu,koc gıbı pargalım yıne belırdı.onsuz bolum gecmez kııı
mustafam sen naptın beee,pırı pasayı dınledın,affettın de teke valısını nıye anlamadan dınlemeden kellesını aldın?

kaç haftadır gelemiyorum ya özlemişim burayı 5 kişimiyiz neden böyle nerelerde herkes?

sulo cok sinirlendi kizlar o kiz Gabriel in kardesi değildir oyle olsa kardesini tanimayacakmi ki allah allah olabilirde yahu bu arada Rüstem o kızı eve aldi cunku onun kardesi oldugunu dusunuyor supheleniyor

sulo cok sinirlendi kizlar o kiz Gabriel in kardesi değildir oyle olsa kardesini tanimayacakmi ki allah allah olabilirde yahu bu arada Rüstem o kızı eve aldi cunku onun kardesi oldugunu dusunuyor supheleniyor

Küçükken ayrıldılar ise tanıyamaz büyük ihtimal:26:

ismi farklı o kızı niye aldı onu bende bilmiyorum

acaba dıyorum rustem kucukken kardesıyle oyle mı anlastı?kızkardesını tanıyabılmesı ıcın boyle mı anlastılar acaba?
Hurrem de ağını kurmus orumcek gıbı beklıyo mustafanın tuzaga dusmesını

Abareyyyyyyyyyyy süleyman neler dedi öyle ?

bu arada armut dibine düşermiş hürremin kızından ne beklenir ...

bu mihrimaha acayip sinir oluyorum ben ya.iyice karaktersizleşti.kızı da rezil etti.bir de zorla baliyle evlenecek.oh iyi olmuş rüsteme kaldı ya

bu hırsla esmanur bali beyi takar koluna..sen kaşın daha mihriiii..sende bitli rüsteme kal gör surat nasıl oluyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…