acaba dıyorum rustem kucukken kardesıyle oyle mı anlastı?kızkardesını tanıyabılmesı ıcın boyle mı anlastılar acaba?
Hurrem de ağını kurmus orumcek gıbı beklıyo mustafanın tuzaga dusmesını
Eki Görüntüle 669298 10 yıl boyunca Memati karakterini canlandırdığı 'Kurtlar Vadisi Pusu'dan ayrılan Gürkan Uygun, Mimar Sinan rolüyle 'Muhteşem Yüzyıl'a transfer oldu.TV dünyasında çok konuşulacak bomba transfer... 10 yıl boyunca "Kurtlar Vadisi Pusu" dizisinde Memati karakterine hayat veren Gürkan Uygun, "Muhteşem Yüzyıl"ın kadrosuna katıldı. Uygun 3 yıldır Türkiye'nin en çok izlenen dizisi olan "Muhteşem Yüzyıl"da Osmanlı padişahları I. Süleyman, II. Selim ve III. Murat dönemlerinde baş mimar olarak görev yapan Mimar Sinan karakterini canlandıracak. Dizide Mimar Sinan'ı oynaması için Şener Şen başta olmak üzere sinema ve tiyatro dünyasının çok ünlü isimlerine teklif gittiği konuşulmuştu. Kimin canlandıracağı merak konusu olan rol, Gürkan Uygun'a kısmet oldu.Birkaç gün önce görüşmeye giden Uygun ile yapım şirketi Tim's Productions arasında hemen anlaşma sağlandı. Uygun'un ilk sahnelerinin çekimleri dün Ayazağa'da ormanlık alana kurulan platoda yapıldı.
kizlaaar bakin habere belki paylasilmistir onceden ama ben yeni gorduuum:26:
Hmm bunlar ayrildiklarina daha cocuk degillermiydi? Ne ara plan kuracaklar? Belki kiz artik bu ismi kullaniyor Rüstemde arastirdi buldumu acaba? Valla nasil baglayacaklar cok merak ediyorum.
Anasinin kizi Mihrimah, Sehzadelerin yaninda ettigi lafa bak.
bahsettıgımız cocuk rustem yalnız.emınım kucukken de aklı turlu cınlıge calısıyodu
bu mihrimaha acayip sinir oluyorum ben ya.iyice karaktersizleşti.kızı da rezil etti.bir de zorla baliyle evlenecek.oh iyi olmuş rüsteme kaldı ya
ben bu adamdan çok korkuyorum ama artık onun olduğu bölümlerde gözümü kapatırım:18::18::18:
kızlar mihrimah ukalası mehmetlerin yanında kuzenine ne dedi ben kaçırdım:44::44:
Mustafa esmehana neyin var deyince
Mihrimah atlayıp;Mehmetten hislerine karşılık alamadığı için üzgündür dedi
bu rüstem olsa daha iyi olurmuş
yuh böyle denir mi ya
neyse kendisi de görsün bakalım baliciğinden hislerine karsılık alamayınca nasıl oluyormus
Kizlar bu Hüsrev pasayi sevdim ben ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?