Eki Görüntüle 669298 10 yıl boyunca Memati karakterini canlandırdığı 'Kurtlar Vadisi Pusu'dan ayrılan Gürkan Uygun, Mimar Sinan rolüyle 'Muhteşem Yüzyıl'a transfer oldu.TV dünyasında çok konuşulacak bomba transfer... 10 yıl boyunca "Kurtlar Vadisi Pusu" dizisinde Memati karakterine hayat veren Gürkan Uygun, "Muhteşem Yüzyıl"ın kadrosuna katıldı. Uygun 3 yıldır Türkiye'nin en çok izlenen dizisi olan "Muhteşem Yüzyıl"da Osmanlı padişahları I. Süleyman, II. Selim ve III. Murat dönemlerinde baş mimar olarak görev yapan Mimar Sinan karakterini canlandıracak. Dizide Mimar Sinan'ı oynaması için Şener Şen başta olmak üzere sinema ve tiyatro dünyasının çok ünlü isimlerine teklif gittiği konuşulmuştu. Kimin canlandıracağı merak konusu olan rol, Gürkan Uygun'a kısmet oldu.Birkaç gün önce görüşmeye giden Uygun ile yapım şirketi Tim's Productions arasında hemen anlaşma sağlandı. Uygun'un ilk sahnelerinin çekimleri dün Ayazağa'da ormanlık alana kurulan platoda yapıldı.
kizlaaar bakin habere belki paylasilmistir onceden ama ben yeni gorduuum:26:
hani yeni kubbe veziri tayin edilen bi paşa vardı ya, hüsrev paşa...onla evlendirecekmiş...:)
bu arada memati bence sinan rolüne hiç yakışmaz :)
mihrimah aşık olacaksa daha yakışıklı birini bekliyordum ben :) ee malum taşlıcalı da malkoçoğlu da maşallah pek yağızlar :))
hani yeni kubbe veziri tayin edilen bi paşa vardı ya, hüsrev paşa...onla evlendirecekmiş...:)
bu arada memati bence sinan rolüne hiç yakışmaz :)
mihrimah aşık olacaksa daha yakışıklı birini bekliyordum ben :) ee malum taşlıcalı da malkoçoğlu da maşallah pek yağızlar :))
Mihrimah değil bildiğim kadarıyla Mmar Sinan aşık olacak Mihrimah'a. Karşılığı var mıydı bilmiyorum tabii ama dillere destan bir aşkmış Mimar Sinanın ki. Ben de yakıştıramadım ya Mematiyi bilmiyorum..
evet sinyora hani kız kardeşim öldü diye kandırdı ya mustafayı, yaşıyormuş aslında...
tam emin değilim ama mahidevranın sarayıydı sanırım, orda o kız...kumral uzun saçlı bi kız....mustinin ufaklığına bakıyordu..sen kimsin deyince adını söyledi kız....mahinin cariyesi ismi yabancı olunca bu ismi verdim dedi...gerçek adım aslında şu dedi o kız...ama hatırlayamadım yabancı bi isim...ama sinyora kız kardeşinden bahsederken duymuştum, hemen hatırladım
sinyoranın kardeşi sarayda...
Mihrimah değil bildiğim kadarıyla Mmar Sinan aşık olacak Mihrimah'a. Karşılığı var mıydı bilmiyorum tabii ama dillere destan bir aşkmış Mimar Sinanın ki. Ben de yakıştıramadım ya Mematiyi bilmiyorum..
yok bencede uymaz yaşlı bi miar sinan yokmuymuş ayrıa mimar sinan 50 yaşında ve evliymiş
kadir inanır iyi olurdu..hemmotive de ederdi bayan oyuncuları
Kadir ne yakışır varyakarizması yeter onun
vallaha yaaaa..yaşı başı karizmatiği uyardı..
devlerin aşkı filminde bazı sahneler var, adam beni öldürmüştü ,kadın şarkı söylerken mahçup, ilgisiz gelmeye çalıştığı tavırları.
bende bildiğimden yazmadım canım yaa :) duyduğum öyleydi
mematinin aşkına karşılık vermemek de yürek ister....sıkar geçer kafana valla, bu gidişle mihri ölür, bizde kurtuluruz
Mematiden Mimar Sinan olurm mu ki?
Bence Mehmet Aslantug oynamaliyd:97:i
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?