Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232

bu sabah magazin şeysinde söylediler sacit aslanın programında..
hatta geçen hafta konuk olmuştu onlara sakaldan dolayı öyle bir soru gelmişti diziye mi girecek filan diye..
hayır anlamında cevap vermişti..
bu hafta hop diye diziye geçişi çıktı ortaya.
.hazır sakal bırakmışken mimar sinan rolüne onu mu koyalım dediler.
.inanmıyorum böyle öenmli bir tarihi karaktere 1 hafta içinde karar verilmez..

evet malkoçumuzla taşlıcalı çok yağızlar ama, demek ki mimar sinanın kariyeri cazip geldi bodur tavuk mihrimaha..

10 yıllık mematiiii oldu sana mimar sinaniiiii

bence yakışmamış..
tabi izleyince daha iyi karar veririz

Memati kardeş inşallah vadideki gibi kaşlarını çatarak bakmazsın sende zaten atçı bitli rüsto dan tırsıyordum bide senden tırsmayım şoklara sokma sakın beni

Mihrimah değil bildiğim kadarıyla Mmar Sinan aşık olacak Mihrimah'a. Karşılığı var mıydı bilmiyorum tabii ama dillere destan bir aşkmış Mimar Sinanın ki. Ben de yakıştıramadım ya Mematiyi bilmiyorum..

Memati bide diyormuş dizide sıkayımmı kafana diye

sınyoranın kardesı mıymıs o kız?ben nasıl kacırdım o ayrıntıyı hayret.kız adının rumeysa oldugunu soyledı.mustafanın esının adı rumeysa.
Mematıyı fızıksel anlamda ben de yakıstırmadım.mehmet akıf alakurt da olabılırmıs gayet de.mematı ıle aralarında cok yas farkı yok ne de olsa
bu arada mımar sınanın mıhrımaha olan askı gercekse bıle mıhrımah ona asık degıl dıye bılıyorum ben.su dızıye kadar da hıc duymamstım mımar s'nın mıhrımaha asık oldugunu

yok bencede uymaz yaşlı bi miar sinan yokmuymuş ayrıa mimar sinan 50 yaşında ve evliymiş

bende bildiğimden yazmadım canım yaa :) duyduğum öyleydi
mematinin aşkına karşılık vermemek de yürek ister....sıkar geçer kafana valla, bu gidişle mihri ölür, bizde kurtuluruz

Hele o bakışlar yokmu ahhhhhh ahhhhh onun mahçubiyeti bile karizma anacım

bende bildiğimden yazmadım canım yaa :) duyduğum öyleydi
mematinin aşkına karşılık vermemek de yürek ister....sıkar geçer kafana valla, bu gidişle mihri ölür, bizde kurtuluruz

memoşşşş hazır mihiyi öldürürse bir zahmet hürreme de sıksın kurtulalım

sonrada gelip ustaaa tamamdır desin

Ben daha evime gidemedim1 saat sonra evdeyim..
Yeni bölüme yetişirim diye umuyorum..

Gelince yoklama alıciim canlar :126:

Bu bölümlerden sonrasını izlemek daha üzücü olacak.Mustafa artık gözden düşüp sonunda öldürülecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…