Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
mihrimah naptınn çocummm
burda biter herhalde iyi geceler öptüm kızlar

Camur mıhrımah ıyıce rezıl edıcek kendını.dızıde de tokat yıyen kendınden gecıyo.nasıl bır tokatsa bu artık :/

hüsrev paşayı sevdim,ama gidici bir tipi var,bence seferde hakkın rahmetine kavuşur çünkü pek uymamış role...

malkoçoğlu başını kurtarmak için elenayı alabilir..

hürremin kızı,şah sultanın kızını dövdü eyvah eyvahhh bu hiç iyi olmadı..."hadi bunuda yaz hünkarımıza "diyecektir..

beyazıtın kaybolması pek bir önemsiz geldi bana nedense,şıp diye bulunacaktır,yada hünkarın kollarına düşecektir ki bu hiç iyi olmaz...

pahi taht mustafa paşaya emanet edildi,gavur İstanbula saldırmayı planlıyor bunu araştırmak istiyorum,şu an dizi hangi yılda kızlar ...?

gabriela,mahidevrana söyleyecek mi acaba kız kardeşini?

süleymanı da kimse tınlamıo bu aralar:) mustafa mutlak itaat etmez haticeye evlen der evlenmez beyazıta sefere gelmiycen der gizli gizli sefere gider. ayıptır yahu

Yoklama alacağım az kaldı ...

Ben burdayım ki :87:

Bu hafta gelemedim işte ve çok üzgünüm..
Yorumlaşmadan izlemek hiç de güzel değildi ayrıca
Muhteşemci dostlarım

Bu hafta Mihrimah'a sinirrr oldummm Hiç de anasıgile benzememiş,pis fesat :86:
Keşke de Esmacık, Bali Beygille evlense de Mihrimah kahrından solsa.. Ukala kız

süleymanı da kimse tınlamıo bu aralar:) mustafa mutlak itaat etmez haticeye evlen der evlenmez beyazıta sefere gelmiycen der gizli gizli sefere gider. ayıptır yahu

hakkaten yaa :) kimse takmıyor koskoca cihan padişahını...bi osmanlı tokadı lazım bunlara :)

sülü iyi atar tokadı ama nedense bu aralar pek bi gevşedi...
mustafa ya dedi ya hani, kızgın kumlardan serin sulara girmiş gibi oldum diye :) çok güldüm orda....
yaa birde şeyi sorcam :) bu hürrem mustafayı neden övüp duruyor hünkara
aman işte herkes mustafayı konuşuyor, çok güzel bişey yapmış, tam şehzadeye yakışır hareket etmiş vs...
bu kadar övmesi neden ki, ??
bu arada, hünkarın mustafaya bağırışı fenaydı :) iyi bi sahne olmuş dövecekti nerdeyse :)

Son düzenleme:
bu hafta mihrimaha gıcık oldum resmen ya,ne gurursuz onursuz tam çirkef gibi davranışları,hürroşumuza hiç benzemiyor,bence senarist özellikle hürroşumuzun evladlarını kötülüyor karalıyor beyazıta ne demeli
bu haftaki bölümü hiç sevmedim

Size sabah bombası Mimar Sinanı kimin oynayacağı belli olmuş.Kurtlar vadisinin Mematisi deneme çekimini yapmışlar.Hüsrev paşa rolüyle ELveda Rumelinin ermeni çetecisi Dimitriyi izledik akşam.Geçen hafta bu haberi okuyunca inanmamıştım doğru çıktı şimdi bu bence başka birini seçseler daha iyi olurdu ama bakalım gerçekte onumu seçtiler göreceğiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…