Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
Derkennn mustafamıda gördüm bi göz Reklam nerden çıktın
Küçük hürremde iş başında

Bu ayşe niye atar yapıyor junyır hürreme ben ne kaçırdım:26::26:

gecen bolumde mustafanın karsısına cıktı ya eglencede.sehzadede gozu var dıye ıstemıyo ıste.mustafa olume kosuyo ya.kucuklukten berı ıtıle kakıla psyko oldu cıktı cocuk

gecen bolumde mustafanın karsısına cıktı ya eglencede.sehzadede gozu var dıye ıstemıyo ıste.mustafa olume kosuyo ya.kucuklukten berı ıtıle kakıla psyko oldu cıktı cocuk

Anladım geçen bölümü biliyordum ama arada izlemedim bu bölümü acaba bilmediğim bişimi oldu halvet felan dedim Hoş olsa gözde olurduya

Kızınımı kurban edeceksin hürrem kendi emellerin için bumu yani

ve dizi biter
şahubannn seni bir elime geçirsemm varyaaaaaa hem ferhunde hemde şahubana olan bütün hırsımı birden alırım senden

Yoklamada burda olmayanlar eksi aldı bilesiniz

Yine keyifli bir muhteşem geceydi.. Sizlerle elbette..

ve dizi biter
şahubannn seni bir elime geçirsemm varyaaaaaa hem ferhunde hemde şahubana olan bütün hırsımı birden alırım senden

benim icinde al daha izlemedim izleyince kimbilir nasil sinir olucam

Yoklamada burda olmayanlar eksi aldı bilesiniz

Yine keyifli bir muhteşem geceydi.. Sizlerle elbette..

yoklamada ben yoktum yine :18::18:

Yorumun içinde, canımız Hürrem'imiz bitanemiz lafları da olsun

tabikide canimiz hürrosumuz bitanemiz o bizim

benim yorumum daha cok kara cali görümcelere olacak

nekadar sinirim tavan yaparsa kara calilarada okadar yorum

tabikide canimiz hürrosumuz bitanemiz o bizim

benim yorumum daha cok kara cali görümcelere olacak

nekadar sinirim tavan yaparsa kara calilarada okadar yorum

O zaman sıkı bir yorum gelecek senden demektir zira şahıhuban beni deli etti sinirrrden bu gece

aynen oyle.kendı ıstedıgı olacak.ıktıdarı devam edecek ya bırıcik kızını bıle tanımaz.hep bana hep bana yaşam felsefesı.

kesinlikle katılmıyorum......napsın kadın tabiki kimse evladına kıyamaz ama çaresiz...eğer kabul etmezse ya ölücek yada ölene kadar bu oyunu bozup hünkara ulaşamıcak peki bu durumda ne olacak mustafa tahta geçmesiyle kardeş katlinin vacip olduğu sarayda bütün evlatlarından olacak...aynı anneden olan çocuklar birbirini öldürüken mustafa her dk annesinin doldurduğu bir hükümdar olarak kardeşlerini kanatları altınamı alacak ...hürremin diğer çocuklarınıda koruması lazım (

Son düzenleme:

süleyman hastalanip yataklara düstügünde mahinin neler yapmak istedinde biliyoruz

mahi yapinca iyi hürrem yapinca kötü yok böyle bir dünya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…