Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
Yani hakikaten bazen saçmalıyolar koskoca hinkarın kızına evli adamı nasıl önerebiliyorsun. Nigarla evli değil mi bu adam yahu? Bide nigar gibi bi kalfayla evlenmiş sonra hünkarın kızıyla mı evlenicek. Bş saçmalama oldu senaryoda keşke nigarla hiç evlendirmeseydiler.

bide kendi kendilerine gelin güvey oluyorlar belki hünkar buna karşı gelecek,o kadar basit yani hünkarın aklını çelmek

Şah sultan haticeye fena laf koymuş yalnız ya:) ne bozum oldu ." Sende hüsrev paşayla evlenmek istemiyordun " dedi. Hürremin bu bölüm kendini aklaması lazım . Lütfü paşada onun tarafına geçerse bu iş tamamdır. Yalnız geçen bölüm bi veba salgınından bahsedildi acaba mehmetin ölümünü mü bağlıycaklar.?

bide kendi kendilerine gelin güvey oluyorlar belki hünkar buna karşı gelecek,o kadar basit yani hünkarın aklını çelmek

Evet bi abzurtluklar var yani senaryoda. Hadi hürremin hünkara sülüman demesine alıştık. Tarihçiler diyor ki" bırakın süleyman demeyi çocukları baba bile diyemezlerdi ." Meral Okay' ı kaybettikten sonra senaryoyu bi toparlayamadılar yani ..

böyle devam ederse toparlayazmazda zaten reytinglerde düsüsde var

kizlar tüyo getirdim ALINTIDIR

spoiler
veba hastalığı yayılınca divandaki bir kaç paşa daha ölücek ve hürrem iyice endişelenecek ve mihrimah ile rüstemin evliliğine karar vericek çünkü divana rüstem paşanın girmesi lazım.Hürrem Sultan 96.Bölümde saraya geri dönücek ve bu süre zarfında zaman atlaması olucak.

harika bir tüyo teşekkür ederiz
fragman iyi rustemim akilli adamsin vesselam nasil da korkuttun lutfinin gozunu
hurrosum gel saraya mutlu mutlu
mihrimaaah dugunun var kiiiiz

harika bir tüyo teşekkür ederiz
fragman iyi rustemim akilli adamsin vesselam nasil da korkuttun lutfinin gozunu
hurrosum gel saraya mutlu mutlu
mihrimaaah dugunun var kiiiiz

hemde muhtesem bir sekilde döncekmis hürrosumuz ama tüyo nekadar dogru bilemem

Fragmanda bi saçma.İşleyişte bi saçma atçı başı rüstem hemde evli hünkar demiyor mu ya bu adam evli.E böyle olacağı belliydi niye evlendirdiniz bu rüstemi.Kesin nigarın kelle gider bu aralar.Başka türlü nasıl boşayacak nigarı.

Lütfü de tutacak hürreimin tarafını tutup kendi karısınımı dışlayacak daha neler.Şah sultan sayesinde o makamda değilmi.Ne diye şahı atsın kenara.

:13: he yani, karısı varken hürrem de kim..lütfo öyle yaparsa, şah sultan da iyi yapar onu boşamakla

:13: he yani, karısı varken hürrem de kim..lütfo öyle yaparsa, şah sultan da iyi yapar onu boşamakla

Hiç yani

Senaristler mi saçmalıyor izleyiciyimi saf yerine koyuyor anlamadım.Şimdi biz bu fragmanla heyecanlanıp merakla çarşambayımı bekleyeceğiz.

Bitsin şu dizi senaristlerde bizde rahat edelim

şimdi Hürrem şahsultan eskiden ibrahimi seviyordu dedi diye adam çocuğunun annesini,kendisine sadrazamlık yollarını açacak olan şahsultana sırt çevirir mi!!!yine başladı saçmalıklar.kaldı ki geçtiğimiz bölümlerden birinde lütfü şahsultana İbrahim paşa artık yok,yasını tutuyosun vb gibi laf dokundurmuştu.Yani ben bu durumu lütfünün de bildiğini sanıyodum.çocuk kandırıyolar işte.neyse yeni fragmanı izledim de mihrimaha çok iyi oluyo,ohhhh ama inşallah malkoçum,kara yağız yiğidimin de başını yemez,uyuz hatun
bu arada dikkat ettim de önceki sezonlarda harem sahnesi dışındaki sahneler yavan gelirdi,o savaş sahnelerini filan izlemek istemezdim,haremdeki entrikalar filan hoşuma giderdi,şimdi de öyle saçmalaılar ki bari şu devlet işleri,savaş sahneleri konuları geçse diye bekliyorum

kizlaaaar fragman cikmis muthis muthis
veba hastalığı yayilmaya başladığı için hunlar endiseleniiyor hurrem için ama hurremimiz naz yapıp gitmiyor olsemde farketmez hunkarimizla olmadoktan sonra diyor
sah sultan ayas pasayi olduruyor bir sekilde hastalik yayip sanirim ayas pasa o
ve suluman kızıyor ona arkamdan is çevirmeyen sen kalmistin diyor
ve en son sulo hasrete dayanamayip hurremin yanina gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…