Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
Mustafamı mutlu gördüm ya ben kızmam ki

Yaw bari güzel bi şeye gitseydi gam yemezdim

ben beğendim kızı öyle küçük müçük diyolardı ama bak istediğini elde etti mustafayı attı yatağa
hem şimdiye kadar mustafanın beraber olduklarının içinde en güzeli buydu bence
neydi o ilk aşkı ?, sonra gayrimüslim olan, kızının annesi cık! hiçbiri

Tarihte bitli rüstem paşa olarak geçmiyorsa şayet,rüstemin biti bize malum mu olmuş oluyuurrr aaaaaa
Ne kadar hissiyatlı hatunlarız beee
valla pc kocamdaydı biti gördüğümde nasıl kaptım elinden pc yi nasıl yazdım bilmiyorum ne heyecanlandım ,ben burada bitli rüstem diye takıldı hatırlıyorum ,kesin bizden çalıyorlar o zaman

Stillex,Huriiiii

gitti yaban ellere sizin Mustafa
ben niye üzülmedim onu anlamadm,kızım sırf o güzel gülüşünü görmek için gün aşırı sokağımın başında ki LCW ya gidiyorum ya çok güzel bir fotosunu asmışlar ki dur dur seyretttt...ama rümeysayı çok seviyorum hak etti yni,çok güzel işve cilve yaptı maşalllaaahhh

Hiç sorma junyır hürrem attı mustafamı yatağa
Neyse mustafamı mutlu ettiya

ahahhhahhahahhhhhh

''paşanın saçlarinda bitttt buldum hünkağrımmm''

Son düzenleme:
ballı adamın üzerinde bit çıksa işine yarar diye boşuna dememişler. ne mübarek bitmiş yaaa padişahın huzuruna çıktı

bit varsa tamamdır kızlar,bundan sonra sevgililerinizin başına bir bakın bit varsa takın yüzüğü

nasıl olur cüzzam değil miymişşşşş:26:
yohhhhh
sadecene pitliymişşşşşş

pire itte
bit yiğitte bulunurmuş

Buradaki bitimiz yol şaşırmış o ayrı

hain rüstem

Gülbaharın işleri dediğim gibi bit yiğitte olurmuş bu gülbahar bitin yolunu şaşırtmış

Bu lütfügil, suskunlarda, o mıstıfa'nınkine (rümeysa) musallat olmuştu dimi yanlış mı hatırlıyorum;onlar onlardı dimi :26:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…