Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
Saat 11 olmuş yine.Pek bişey anlamadım

Mihirmahın bayık suratını Mustafadan daha çok gördüğüm saçma bi bölüm daha bitti

ohhooo o ateş oraya erene kadar bitli damadımız limuzininden çoktan inerrr,şahuban harika fikirler üretip ışık hızında uyguluyorsun ama olmayınca olmuyor

sonsahne çok dandik olmuş bitli rüstem çoktan tüymüştür ordan zaten mihrimahıda alsında malkaç oglu birahat nefes alsın

kIZLAR Bİ HEVESLENDİMKİ YAZILARDAN DİZİYE BEN SEVMEM ASLINDA AMA BENİM KOCİŞ İZLİYO BİRAZDAN GELİR AÇARIZ NETTEN
Ay o mendebur gerçekten bitlimiymiş gıcık mihrimahada geçer inşallah.
Ümraniye çöplüğü kimin üstüneymiş bilin bakalım kızlar Mihrimahın tapusu varmış tanıdıklarım dava açtı alabilmek için
Bitliyle çöpçü muhteşem ikili oldu.
Bu arada Lütfücüğümün mikemmel bir filmi var gülmekten koptuk eşimle izlerken
Bana bir soygun yaz filmin adi tavsiye ederim..

Hürremin konuşma tarzı,mimikleri ve hafif bozuk türkçesi çok hoşuma gidiyor

ben uykuya dayanamıycam yine.iyi geceler kızlar sizinle izlemek her zamanki gibi çok güzeldi.

Bitli rüstemin çöplükçü eşi hah tam bulmuşlar birbirlerini

haftaya görüşürüz inş. kızlar. bye byee

Güle güle..

He he çok heyecanlandık rüstem öldü sandık.Hey allahım ya bu senaristler ne kadar basit düşünüyor

akşamın en güzel iki sahnesi bali beyle ,şehzadem mustafanın halvetleriiii,mutlulukları daim olsun hep görelim böyle sahneleriii

Öpüldünüz canlar Görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…