Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
aaa rüstem öldü mü yaaa? ne olcak şimdi? nasıl kurtulabilir o patlamadan sanmıyorum ama haftaya görürüz artıkın ...merakla bekliyorum....dizi çok heyecan dolu oldu....:44::44::26::26:

(( ee napalım böyle senaryoya böyle yorum...senaristlerin istediğini de vermek lazım arasıra ))

bende burdan özet geceyım dedim geldim..

maç var kardesım kaptı kumandayı vermıop elinde tutuyo süreklii izleyemedim bu hafta yaaaaa...

bitli çıktı amma kafasına biti yanındaki kız koymuş babası şifacıymış ordan biliyomuş bitlerin cüzzamlılara gelmediğini...burda kısa bi msj var koca paşa bitli olmaz temiz adam...

Dün gece sabaha kadar kaşındım durdum,Rüstem'in bitleri rüyalarıma girdi,huylandım çok fena ya

At biti olmasın Rüstem'inkiler

Bulaşır bulaşır "bitler vadisi pusu" ahahaha

Bulaşmasın mustafamın şehzadelerini anası olacak junyır hürrem

işte gördüğünüz gibi hürrem kınanabilir yinede gidilip hürrem gibi bir hatunla birlikte olunur :)))))

Son düzenleme:
işte gördüğünüz gibi hürrem kınanabilir yinede gidilip hürrem gibi bir hatunla birlikte olunur :)))))

Mustafamı suçu yokki junyır hürrem ne yaptı ne etti girdi koynuna Mustafamın şehzadelirinin anası olmasaydı ben diyeceğimi biliyordum bu junyır hürreme ama neyse

Şaka şaka
Ölmesin tabii,Sülüman ölsün
Ne çektirdi vaktiyle Hürroşa egocan

Ölmesin tabii

Sülüman zaten çıban başı hep onun yüzünden oluyor ne oluyorsa.İbrahime kıyanda o önce fazla verip azdırdı,şaşırttı sonra kellesini aldı pis belek gözlü sülüman.Hürrem yanında masum kalıyor

Neyseki ortak bi düşmanımız var kod adı sülüman

Belek gözlü Sülüman he
Ama ben İbo'dan da nefret ederdim Hürrem'e o da çok çektirdi
Hatçe,mahi,gülfem ve şahı ve de valideyi yazmıyorum bile

Belek gözlü Sülüman he
Ama ben İbo'dan da nefret ederdim Hürrem'e o da çok çektirdi
Hatçe,mahi,gülfem ve şahı ve de valideyi yazmıyorum bile

İbocuğum mustafamı korur kollardı.Aaa azıcık hatrı olmalı ibonun sizde nede olsa hürremi süleymana ilk o yönlendirdi.Hem hürroşla ibonun atışmları daha zevkli ve akıllıcaydı.Ne o şah ve hürremin ayak oyunları

Ne hürrem ya ye ye doymadı valide mahi hatçe koca vezir sırada mustafa,hepsine istediğini yapaydıda mustafama yapmayadı

Bakıyorum da dün geceki bitin etkileri hala sürüyor Yalnız Gülbahar o biti hemen nerden buldu da ne ara rüsto'nun saçına koydu da doctor amca onu gördü, çok organize çalışılmış walla bravo Yoksa asıl bitli Gülbahar mı

Yaa bir de Malkoçoğlu'nun zevkine laf bulamıyorum artık

reyize kene gelsin inşşşş....

Çok ayıppp

Bit hamam böceği,kara fatmagil gibi bişey miydi acaba o vakitler,hani etrafta daha sıkça bulunabilen :2:

Çok ayıppp

Bit hamam böceği,kara fatmagil gibi bişey miydi acaba o vakitler,hani etrafta daha sıkça bulunabilen :2:
Tabi o zamanlar bit daha sık rastlanılan birşeymiş ama koskoca paşanın yaşadığı yerde olması da ilginç yani. Ben Gülbahar'dan şüpheleniyorum yaa, acaba böyle durumlar için bit mi besliyordu cüzzamın kesin teşhisinde kullanmak üzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…