valla mustafayı çok sevmeme ramen,sana bu yorumunu mustafa katledldiğinde hatırlatmak isterim,o gün geldiğinde kimse hürreme laf atmasın,mustafa kendi kendini yaktı,tamamen masumane bir tavır diyemiyorum, o kadar insan uyarıyor yapma etme diye...bir mektup yazıp hünkarım askerlerimiz parasız,isyan çıkabilir ne yapalım" yazıp cevabını beklemesi gerekirken kafasına göre kaç kere kararlar verdi...ipi boynuna kendisi doluyor maleseff
Mustafamın şehzadesini görecekmiyiz ki biz bu bölüm.:26::26:
görürüz büyük ihtimal çünkü sene atlıyorlar,herkeste ki değişikliği gösterirler sanırım :18:
Hürrem in bugüne kadar yaptıkları kendisi ve Rüstem harici kimseye iyi sonuçlar doğurmuyor ki o da çocuklarını çok iyi yetiştiremedi bence Beyazıt şimdiden ne babasının ne anasının sözünü dinliyor Mehmet te hatalar yaptı yani o bile abisini hak verdi bende olsam senin gibi yapardım dedi Sülüman anlamadı ama Mustafamı biSelim desen zaten ayrı birşey zayıf karakterli Mihi de bi Taşlıcalı bi Balibey derken yedi bitirdi kendini
Çocuklar temiz de,anaları hırslı işte
Yok, diyorum ki Hürrem bir şekilde çocuklarına sözünü geçiriyor yani, öyle ya da böyle. Güzellikle olmazsa zorlaHürremin rolu ne ki burada.Sen hürremden bahsetmiyormuydun kuzum ya :44: Dediklerine katıldığımı varsayalım Mustafanın hataları birşeyleri doğru yapmak adına kaideleri atladığını.Buna da validesi taşlıcalı ya da lala engel olamadı.Bu olanlar hürremin mısır sultanına mustafanın ağzından yazılan mektubu hünkarın eline geçirip mustafanın katline sebep olmasına gerekçemiYa da bu hatalı rüstem aracılığıyla çok farklı bir şekilde anlatılmasına fişteklenmesine gerekçemi bence değil.
Anlatmak istediğim hürremin mustafa konusunda haksız olduğu.Koskoca şehzadeyi iki kez zehirletmeye kalktı.Bunu süleyman bilseydi hürrem nefes alıyor olmazdı.Hataysa biri saman altı biri göre göre yapıyor.
Sonuç olarak mustafamın kelleside hidiyor kuzum ya
Hürrem in bugüne kadar yaptıkları kendisi ve Rüstem harici kimseye iyi sonuçlar doğurmuyor ki o da çocuklarını çok iyi yetiştiremedi bence Beyazıt şimdiden ne babasının ne anasının sözünü dinliyor Mehmet te hatalar yaptı yani o bile abisini hak verdi bende olsam senin gibi yapardım dedi Sülüman anlamadı ama Mustafamı biSelim desen zaten ayrı birşey zayıf karakterli Mihi de bi Taşlıcalı bi Balibey derken yedi bitirdi kendini
Evet Hatice halasına çekmiş Selimbence hürrem cok güzel yetistirdi cocuklarini
süleyman yüzünden asilik yapiyor beyazid
mehmetinde hatalarini görmedim cok efendi saygili bir sehzade bir okadarda merhametli
bi sari selim tuhaf oda halasina cekmistir
Yok, diyorum ki Hürrem bir şekilde çocuklarına sözünü geçiriyor yani, öyle ya da böyle. Güzellikle olmazsa zorla
Ahh ahhh zeynom hazırla mendilleri, gidiyor dağ gibi yiğit
Evet evet hayaranım hürreme kızına fena söz geçirdi
öyle valla kuzummm yaa koskocaaa mustafamm
Artık biz anti hürremciler olarak çekiliriz aradanhayır mustafa gidecel şah hatice gidecek bu hürrem kimle kavga edecek artık
hürremle ugrascak birilerini bulurlar mutlakaaman firuze gibi biri olmasin senaristlere duyrulur
malkoçoğlu yeni sezonda kanal d ekranlarında oynayacak çalı kuşu için kamuran rolünü düşüüyomuş
Aboo malkoçdamı çıkıyor siziden,ibo gitti mıstık gidecek mehmet gidecek malkoç gidecek dizide belek gözlü süleymandan başka erkek kalmadı iyimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?