Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232

Hünkara yazılan mektuplar ne zaman iletildi ki sağ olsun rüstem Bundan önceki gemi olayında mektup yazdı da mustafa sanki bir işe yaradı.
Mustafa iyi niyetle hatalar yapıp evet süleymanın belek gözlerinden düştü.
Peki hürremin mısır sultanına mustafa ağzından yazdırdığı mektup ve bunu sülaymnın eline geçmesini sağlaması.Asla hürrem masum değil.Hele o bitli rüstem varya bitli rüstem mustfanın hatalarını alttan alevleyerek süleymana anlatması,o belek gözlü koca totolu taht manyağı süleymanında zaten korkudan evet evet oğlum isyanda demesi

görürüz büyük ihtimal çünkü sene atlıyorlar,herkeste ki değişikliği gösterirler sanırım :18:

Bende öyle düşünüyorum ama fragmanda bi göremedik o da en az bitli rüstem ve ağlak mihrimahın bebesi kadar önemli

Hürrem in bugüne kadar yaptıkları kendisi ve Rüstem harici kimseye iyi sonuçlar doğurmuyor ki o da çocuklarını çok iyi yetiştiremedi bence Beyazıt şimdiden ne babasının ne anasının sözünü dinliyor Mehmet te hatalar yaptı yani o bile abisini hak verdi bende olsam senin gibi yapardım dedi Sülüman anlamadı ama Mustafamı bi Selim desen zaten ayrı birşey zayıf karakterli Mihi de bi Taşlıcalı bi Balibey derken yedi bitirdi kendini

Şehzadeler elbet hata yapa yapa öğrenecek,mustafam içinde diğerleri içinde geçerli bu

Hürremin yaptıkları sadece mustafamı da etkilemiyor üzülüyorum kendi şehzadelerine de büyük zararlar veriyor.

Sırf rüstemi paşa yapıp mustafayı güçsüz bırakmak içim mihrimahı
Manisayı mustafadan almak için mehmedi
Mustafayı öldüreyim derken cihangiri kaybedecek

Onca şehzadeden kala kala sarı selim kalacak Mustafam olmasa mehmet olsaydı ya da beyazdın onlarıda seviyorum ama ola ola beceriksiz sarı selim

Çocuklar temiz de,anaları hırslı işte

Yok, diyorum ki Hürrem bir şekilde çocuklarına sözünü geçiriyor yani, öyle ya da böyle. Güzellikle olmazsa zorla
Ahh ahhh zeynom hazırla mendilleri, gidiyor dağ gibi yiğit

bence hürrem cok güzel yetistirdi cocuklarini
süleyman yüzünden asilik yapiyor beyazid
mehmetinde hatalarini görmedim cok efendi saygili bir sehzade bir okadarda merhametli

bi sari selim tuhaf oda halasina cekmistir

Son düzenleme:
bence hürrem cok güzel yetistirdi cocuklarini
süleyman yüzünden asilik yapiyor beyazid
mehmetinde hatalarini görmedim cok efendi saygili bir sehzade bir okadarda merhametli

bi sari selim tuhaf oda halasina cekmistir
Evet Hatice halasına çekmiş Selim

Yok, diyorum ki Hürrem bir şekilde çocuklarına sözünü geçiriyor yani, öyle ya da böyle. Güzellikle olmazsa zorla
Ahh ahhh zeynom hazırla mendilleri, gidiyor dağ gibi yiğit

Evet evet hayaranım hürreme kızına fena söz geçirdi

öyle valla kuzummm yaa koskocaaa mustafamm

Artık biz anti hürremciler olarak çekiliriz aradan hayır mustafa gidecel şah hatice gidecek bu hürrem kimle kavga edecek artık

hürremle ugrascak birilerini bulurlar mutlaka aman firuze gibi biri olmasin senaristlere duyrulur

malkoçoğlu yeni sezonda kanal d ekranlarında oynayacak çalı kuşu için kamuran rolünü düşüüyomuş

hürremle ugrascak birilerini bulurlar mutlaka aman firuze gibi biri olmasin senaristlere duyrulur

Annane oldu artık yaşlandı çekilsin köşesine hürroş yeni çıtır hatunlar görek

Hastalanması lazım zaten tarihte kanuni hürremden sonra hürreme çok benzediği için bir başka kadınıda sevmişti hatta bu gülfemdi tabi bizim gülfem başta girdi senaryoya:44::44:

malkoçoğlu yeni sezonda kanal d ekranlarında oynayacak çalı kuşu için kamuran rolünü düşüüyomuş

Aboo malkoçdamı çıkıyor siziden,ibo gitti mıstık gidecek mehmet gidecek malkoç gidecek dizide belek gözlü süleymandan başka erkek kalmadı iyimi

Aboo malkoçdamı çıkıyor siziden,ibo gitti mıstık gidecek mehmet gidecek malkoç gidecek dizide belek gözlü süleymandan başka erkek kalmadı iyimi

nie sümbül var,mercan var ,
mercan şah sultana aşık bence de çaktırmıyor kerata,yılan bakışlı şeyyy..onu beğenen var mı yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…