- 20 Mart 2008
- 142.029
- 214.092
- 1.423
- 60
Ee ilahi adalet sen bir evladı öldüreceksin yanına kar mı kalacak
mesaj bölümündeki resim ekle kısmından eklediğinde küçük oluyor
Ben resim url sini mesaj kısımına yapıştırıp başınaKoyuyorum büyük oluyor.
mehmet manisaya geçecek ve ölümü orada gerçekleşecek,mustafa da gözden düşmüş bir şekilde amasraya gönderilecek..kızlar malkoçoğlunun mezarı virane bir şekilde yıkık dökük bursa taraflarında bi yerdeymiş doğrumu bilen var mı?
Ebat boyutları büykken buraya ekleyince küçülüyor resmler sağol canım deneyim deneme tahtasında
Önceböyle demi
Eee hürrem mustafayı öldürmek gözden düşürmek için yaptığı her hamlede bir evladını kaybedecek
Bir mustafa için kaç evlat inanın gözünde bu kadar mı hırs olur.Güya evlatlarını kardeş katlinden koruyacak.Peki kendi katlinden nasıl kurtaracak.Mihrimahi istemediği bi evlilikle ruhen öldürdü.Mehmeti manisa uğruna ve cihangiri...Bu kadının hırsı kardeş katlinden daha beter kala kala sarı selim kalacak geriye
Evet aynen o şekilde
olmadı ama denedim :44:resimin url sini aldım resim ekleden kopyaladım yapıştırdım ufak oldu yine
Yok resim ekleden değil.Resim url sini direk mesaj kısmına yapıştıracaksın
Yani
daha öncede bunu yaptım olmadı ki kafammm karıştı iyicene sağolll hayatımmm
hatçeeee nasıl bağırıyorrr reyizinşzeeeee ağzına sağlık hatçemmmm
BUrsa'da Malkoçoğlu'nun adını taşıyan Bali Bey Han var, mezarı da Bursa Yenişehir'de bulunan Balibey Camii avlusundaymış.mehmet manisaya geçecek ve ölümü orada gerçekleşecek,mustafa da gözden düşmüş bir şekilde amasraya gönderilecek..kızlar malkoçoğlunun mezarı virane bir şekilde yıkık dökük bursa taraflarında bi yerdeymiş doğrumu bilen var mı?
Hürrem topluyken yüzü ay gibiydi..
Kilo verince çökmüş sanki birazcık :26:
Hürrem topluyken yüzü ay gibiydi..
Kilo verince çökmüş sanki birazcık :26:
Bence de zeynomMeyem uzerli hürrem rolü için nokta atışı olmuş belki mahi yi haticeyi herkes oynar herkes kaldırabilirdi ama.Sanki bu kadın hürrem olmak için doğmuş
Oyunculuğunu o kendine has güzelliğini çok beğeniyorum
Bence de zeynombaşkasını hürrem olarak düşünemiyorum ben de
hahahahaBu kadının oynadığı başka bi rolu görmek istiyorum ve o rolü severek izlemek istiyorumMeryem uzerli ile olmasada hürrem ile ciddi problemlerim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?