Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232

Ebat boyutları büykken buraya ekleyince küçülüyor resmler sağol canım deneyim deneme tahtasında

Önce
böyle demi

Eee hürrem mustafayı öldürmek gözden düşürmek için yaptığı her hamlede bir evladını kaybedecek
Bir mustafa için kaç evlat inanın gözünde bu kadar mı hırs olur.Güya evlatlarını kardeş katlinden koruyacak.Peki kendi katlinden nasıl kurtaracak.Mihrimahi istemediği bi evlilikle ruhen öldürdü.Mehmeti manisa uğruna ve cihangiri...Bu kadının hırsı kardeş katlinden daha beter kala kala sarı selim kalacak geriye

Ebat boyutları büykken buraya ekleyince küçülüyor resmler sağol canım deneyim deneme tahtasında

Önce
böyle demi

Evet aynen o şekilde

olmadı ama denedim :44:resimin url sini aldım resim ekleden kopyaladım yapıştırdım ufak oldu yine

BUrsa'da Malkoçoğlu'nun adını taşıyan Bali Bey Han var, mezarı da Bursa Yenişehir'de bulunan Balibey Camii avlusundaymış.

veee hurremin güzel gülüşleri
ayrica hurros sinirliyken bile tatli ilk bolumlerdeki sinirli hallerini bulamadım ama bulduklarim burada

Meyem uzerli hürrem rolü için nokta atışı olmuş belki mahi yi haticeyi herkes oynar herkes kaldırabilirdi ama.Sanki bu kadın hürrem olmak için doğmuş

Oyunculuğunu o kendine has güzelliğini çok beğeniyorum

Hürrem topluyken yüzü ay gibiydi..
Kilo verince çökmüş sanki birazcık :26:

Hürrem topluyken yüzü ay gibiydi..
Kilo verince çökmüş sanki birazcık :26:

Evet o puf puf yanaklar gitmiş

Ama rol için iyi olmuş bence onca sene atlattılar dizide azıcık göçsün azıcık çirkinlesin

Bence de zeynom başkasını hürrem olarak düşünemiyorum ben de

Bu kadının oynadığı başka bi rolu görmek istiyorum ve o rolü severek izlemek istiyorum Meryem uzerli ile olmasada hürrem ile ciddi problemlerim var
hahahaha biliyorum
Meryem Uzerli'nin yabancı bir film ya da dizi emin değilim ama öyle birşeyini görmüştüm, çok değişikti, çok ilgimi çekmedi
Hürrem olduğu için sanırım benim dikkatimi çekiyor
Ama yanlış anlama, hürroşu ve rüstemi seviyor olmam, mustafayı sevmedğim anlamına gelmiyor
Ben mıstafayı da çok seviyorum ama işte, elden birşey gelmiyor maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…