- 1 Şubat 2007
- 5.430
- 1.605
- 698
hahahahabiliyorum
Meryem Uzerli'nin yabancı bir film ya da dizi emin değilim ama öyle birşeyini görmüştüm, çok değişikti, çok ilgimi çekmedi
Hürrem olduğu için sanırım benim dikkatimi çekiyor
Ama yanlış anlama, hürroşu ve rüstemi seviyor olmam, mustafayı sevmedğim anlamına gelmiyor
Ben mıstafayı da çok seviyorum ama işte, elden birşey gelmiyor maalesef
ikinci fragmanı gördüm ve bebek varı mihrinin bebeğimiydi acaba
Ne geliyosa başına anasının yüzünden gelio zatenSev kuzum sev ne zararı oldu Mustafamın hürreme ya da rüsteme hep ona kötülük yaptılar
Mustafam sevimeyecek insanmı
Evet mihrimahın ayşesi
Çarşamba gecesi yaklaştıkça daha da darlanıyorum.Artık mustafamın sonuna yaklaşıyoruz
Hürrem topluyken yüzü ay gibiydi..
Kilo verince çökmüş sanki birazcık :26:
önce mehmetin ölmesi lazim sonra mustafa ölüyor bakalim bu sezona yetisirmi pek sanmiyorum
cok yavas ilerledi bu sene dizi sacma sapan konular koydular araya özüne yeni yeni dönmeye basladi
Ne geliyosa başına anasının yüzünden gelio zatenkeşke Hürremin oğlu olaydı mıstafa
Bi hızlandırma yapmışlar dizide.ne zaman gerdeğe girdide doğurdu işte hürremin kızı
önce mehmetin ölmesi lazim sonra mustafa ölüyor bakalim bu sezona yetisirmi pek sanmiyorum
cok yavas ilerledi bu sene dizi sacma sapan konular koydular araya özüne yeni yeni dönmeye basladi
aynen bencedeFiruze gibi mesela
Bunu kabul etmiyorum işte mahi naparsa yapsın Mustafaya diş bilemesin o zaman mahiye bilesin.Hiç Mustafam hürremin yaptıklarından dolayı kardeşlerine diş biliyormu
Mahimi kötü düşünüyor gitsin vurdursun kellesini ama mustafamı bıraksın yaBu nasıl iktidar hırsıdır
Bi hızlandırma yapmışlar dizide.
Bencede o kadar saçma ilerliyor ki bi daha ki hafta bi bakmışız mehmet ölmüş sonra ki hafta mustafa senaristleri hayretle izliyorum zaten.Nigarı ısıtıp ısıtıp önümüze koymaları hele,rüstem ölmeyecek ya da hürrem biz bunu biliyoruz bu nigar olayı ne.niye bunla zaman harcıyoruz çok saçma.
Bence bu sezon mustafam ölecekbırakmazlar bir dahaki sezona
katiliyorum bu nigar olayindan herkes bikti bir senarist farkinda degil
biyerde okumustum nekadar dogru bilemicegim 113 bölümde olacakmis mustafann ölümü
katiliyorum bu nigar olayindan herkes bikti bir senarist farkinda degil
biyerde okumustum nekadar dogru bilemicegim 113 bölümde olacakmis mustafann ölümü
diğer sezona kalacak ozaman muhtemelen .:26:ama bu sezonun fragmanında oluyordu ozaman bu sezon mu ki
teşekkür ederiz canim tuyolar içinher haber dogru cikmiyorki onun icin inan bilemicem :26: verdigim tüyolar bunu gösteriyor
sezon inali ile bi tüyo
spoiler
Sezon finali Şehzade Mehmet'in sancağa çıkıp, Şah Sultan'ın saraydan gitmesi ile sona erecek. Böylelikle Hürrem üst üste iki tane zafer kazanmış olacak. İki olay arasında çok kısa bir zaman olacak.alinti
mustafa ile ilgili tüyo
spoiler
Şehzade Mustafa bu bölüm daha önce tekrarladığı bir hatayı tekrar yapacak. Mustafa Yeniçeriye para dağıtacak. Bu hatayı yaparken tabii ki kötü bir maksatla yapmayacak. Çünkü askerlerin paraya ihtiyacı vardır ve Mustafa bu sorunlarını çözmek istemiştir. Ancak tabii ki bu yaptığı hata Rüstem Paşa tarafından kullanılacak ve Mustafa'nın yaptığı son hata olacak.
Taşlıcalı Yahya ve Mahidevran Sultan Mustafa'yı defalarca ikaz edecekler ancak Mustafa yine bildiği yoldan şaşmayacak. Sultan Süleyman bu hatadan sonra ciddi manada Mustafa'ya bir ders verip onu Amasya'ya yollamayı düşünecek.alinti
Ben mahi ve hürrrem arasındaki çekişmeden bahsetmedim ama. Kastettiğim; Mahidevran asla iyi bir eğitici ve koruyucu olamadı, Mustafa'ya doğru yol gösteremedi, göstermeye çalışsa bile oğluna sözünü dinletemedi, hatalarından geri çeviremedi... O Mustafa'nın validesi olduğu için, yol göstericisi olduğu için oğluyla birlikte sancağa gönderildi. Lala da aynı şekilde, Mustafa'ya danışmanlık ve yol göstericilik yapmak için orada. Yoksa mustafa kendi bildiğini okuyacaksa, Manisa'nın sancak beyi değil de Osmanlının hükümdarı gibi davranacaksa, ne Lala ne de Mahidevran'ın ne de Taşlıcalı'nın orada olmasının bi anlamı yok benceBunu kabul etmiyorum işte mahi naparsa yapsın Mustafaya diş bilemesin o zaman mahiye bilesin.Hiç Mustafam hürremin yaptıklarından dolayı kardeşlerine diş biliyormu
Mahimi kötü düşünüyor gitsin vurdursun kellesini ama mustafamı bıraksın yaBu nasıl iktidar hırsıdır
Bi hızlandırma yapmışlar dizide.
Bencede o kadar saçma ilerliyor ki bi daha ki hafta bi bakmışız mehmet ölmüş sonra ki hafta mustafa senaristleri hayretle izliyorum zaten.Nigarı ısıtıp ısıtıp önümüze koymaları hele,rüstem ölmeyecek ya da hürrem biz bunu biliyoruz bu nigar olayı ne.niye bunla zaman harcıyoruz çok saçma.
Bence bu sezon mustafam ölecekbırakmazlar bir dahaki sezona
Doğrucu başı mustafa yine vermiş bitli rüsteme kozu ben ne diyeyim
Gözler senin üstünde iken bu kadar iyi niyet niyeAz da vurdumduymaz ol.Az düşmanlarını düşün.Düşmanların yatıp kalkıp senin ufacık hatanı kollarken sen bilmez misin kaideleri usulleri
Ben mahi ve hürrrem arasındaki çekişmeden bahsetmedim ama. Kastettiğim; Mahidevran asla iyi bir eğitici ve koruyucu olamadı, Mustafa'ya doğru yol gösteremedi, göstermeye çalışsa bile oğluna sözünü dinletemedi, hatalarından geri çeviremedi... O Mustafa'nın validesi olduğu için, yol göstericisi olduğu için oğluyla birlikte sancağa gönderildi. Lala da aynı şekilde, Mustafa'ya danışmanlık ve yol göstericilik yapmak için orada. Yoksa mustafa kendi bildiğini okuyacaksa, Manisa'nın sancak beyi değil de Osmanlının hükümdarı gibi davranacaksa, ne Lala ne de Mahidevran'ın ne de Taşlıcalı'nın orada olmasının bi anlamı yok bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?