Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232

Sev kuzum sev ne zararı oldu Mustafamın hürreme ya da rüsteme hep ona kötülük yaptılar
Mustafam sevimeyecek insanmı

Çarşamba gecesi yaklaştıkça daha da darlanıyorum.Artık mustafamın sonuna yaklaşıyoruz

önce mehmetin ölmesi lazim sonra mustafa ölüyor bakalim bu sezona yetisirmi pek sanmiyorum

cok yavas ilerledi bu sene dizi sacma sapan konular koydular araya özüne yeni yeni dönmeye basladi

Ne geliyosa başına anasının yüzünden gelio zaten keşke Hürremin oğlu olaydı mıstafa

Bunu kabul etmiyorum işte mahi naparsa yapsın Mustafaya diş bilemesin o zaman mahiye bilesin.Hiç Mustafam hürremin yaptıklarından dolayı kardeşlerine diş biliyormu
Mahimi kötü düşünüyor gitsin vurdursun kellesini ama mustafamı bıraksın ya Bu nasıl iktidar hırsıdır
ne zaman gerdeğe girdide doğurdu işte hürremin kızı
Bi hızlandırma yapmışlar dizide.

önce mehmetin ölmesi lazim sonra mustafa ölüyor bakalim bu sezona yetisirmi pek sanmiyorum

cok yavas ilerledi bu sene dizi sacma sapan konular koydular araya özüne yeni yeni dönmeye basladi

Bencede o kadar saçma ilerliyor ki bi daha ki hafta bi bakmışız mehmet ölmüş sonra ki hafta mustafa senaristleri hayretle izliyorum zaten.Nigarı ısıtıp ısıtıp önümüze koymaları hele,rüstem ölmeyecek ya da hürrem biz bunu biliyoruz bu nigar olayı ne.niye bunla zaman harcıyoruz çok saçma.

Bence bu sezon mustafam ölecek bırakmazlar bir dahaki sezona

katiliyorum bu nigar olayindan herkes bikti bir senarist farkinda degil

biyerde okumustum nekadar dogru bilemicegim 113 bölümde olacakmis mustafann ölümü

diğer sezona kalacak ozaman muhtemelen .:26:ama bu sezonun fragmanında oluyordu ozaman bu sezon mu ki

her haber dogru cikmiyorki onun icin inan bilemicem :26: verdigim tüyolar bunu gösteriyor

sezon inali ile bi tüyo
spoiler
Sezon finali Şehzade Mehmet'in sancağa çıkıp, Şah Sultan'ın saraydan gitmesi ile sona erecek. Böylelikle Hürrem üst üste iki tane zafer kazanmış olacak. İki olay arasında çok kısa bir zaman olacak.alinti

mustafa ile ilgili tüyo
spoiler
Şehzade Mustafa bu bölüm daha önce tekrarladığı bir hatayı tekrar yapacak. Mustafa Yeniçeriye para dağıtacak. Bu hatayı yaparken tabii ki kötü bir maksatla yapmayacak. Çünkü askerlerin paraya ihtiyacı vardır ve Mustafa bu sorunlarını çözmek istemiştir. Ancak tabii ki bu yaptığı hata Rüstem Paşa tarafından kullanılacak ve Mustafa'nın yaptığı son hata olacak.

Taşlıcalı Yahya ve Mahidevran Sultan Mustafa'yı defalarca ikaz edecekler ancak Mustafa yine bildiği yoldan şaşmayacak. Sultan Süleyman bu hatadan sonra ciddi manada Mustafa'ya bir ders verip onu Amasya'ya yollamayı düşünecek.alinti

Doğrucu başı mustafa yine vermiş bitli rüsteme kozu ben ne diyeyim
Gözler senin üstünde iken bu kadar iyi niyet niye Az da vurdumduymaz ol.Az düşmanlarını düşün.Düşmanların yatıp kalkıp senin ufacık hatanı kollarken sen bilmez misin kaideleri usulleri

teşekkür ederiz canim tuyolar için
haklisin, hep farkli farkli bilgiler var heryerde

Hele o süleyman yok mu sülayman.Mustafanı her hareketini isyan saysın.Manyık mısın sen sen oğlunu bilmez misin ee insanın içindeki neyse fikride o olurmuş.Azıcık için temiz olsa oğlunun iyilikten yaptığını görür hatalarını düzeltirsin.Hemen oğlum isyanda,oğlumun gözü tahta he herkes sen

İnsan evladını bu kadar kolay mı gözden düşürür ben anlamıyorum.Sen böyle yaparsan tabiki hürrem yapar.Babası istemezken hürrem niye istesin.Adam tahta totousunu yerleştirdi biri alacak diye ödü kopuyor

Ben mahi ve hürrrem arasındaki çekişmeden bahsetmedim ama. Kastettiğim; Mahidevran asla iyi bir eğitici ve koruyucu olamadı, Mustafa'ya doğru yol gösteremedi, göstermeye çalışsa bile oğluna sözünü dinletemedi, hatalarından geri çeviremedi... O Mustafa'nın validesi olduğu için, yol göstericisi olduğu için oğluyla birlikte sancağa gönderildi. Lala da aynı şekilde, Mustafa'ya danışmanlık ve yol göstericilik yapmak için orada. Yoksa mustafa kendi bildiğini okuyacaksa, Manisa'nın sancak beyi değil de Osmanlının hükümdarı gibi davranacaksa, ne Lala ne de Mahidevran'ın ne de Taşlıcalı'nın orada olmasının bi anlamı yok bence

Son düzenleme:

valla mustafayı çok sevmeme ramen,sana bu yorumunu mustafa katledldiğinde hatırlatmak isterim,o gün geldiğinde kimse hürreme laf atmasın,mustafa kendi kendini yaktı,tamamen masumane bir tavır diyemiyorum, o kadar insan uyarıyor yapma etme diye...bir mektup yazıp hünkarım askerlerimiz parasız,isyan çıkabilir ne yapalım" yazıp cevabını beklemesi gerekirken kafasına göre kaç kere kararlar verdi...ipi boynuna kendisi doluyor maleseff

Hürremin rolu ne ki burada.Sen hürremden bahsetmiyormuydun kuzum ya :44: Dediklerine katıldığımı varsayalım Mustafanın hataları birşeyleri doğru yapmak adına kaideleri atladığını.Buna da validesi taşlıcalı ya da lala engel olamadı.Bu olanlar hürremin mısır sultanına mustafanın ağzından yazılan mektubu hünkarın eline geçirip mustafanın katline sebep olmasına gerekçemi Ya da bu hatalı rüstem aracılığıyla çok farklı bir şekilde anlatılmasına fişteklenmesine gerekçemi bence değil.

Anlatmak istediğim hürremin mustafa konusunda haksız olduğu.Koskoca şehzadeyi iki kez zehirletmeye kalktı.Bunu süleyman bilseydi hürrem nefes alıyor olmazdı.Hataysa biri saman altı biri göre göre yapıyor.

Sonuç olarak mustafamın kelleside hidiyor kuzum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…