Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
Devrimci hürrem sancağa gitmeyecek ki

Böylede zevkli olmuyor ya dizide genel itibarii ile ne olacağını biliyoruz

Hadi bilmesek belki nigar belki bu sancak olayı heyecanlandırırdı ama yok hiç bi etkisi

bir kadının zina yaptı diye cinsel organını ateşle dağlatacakmış. şahuban da bu yüzden boşanacakmış

Bu da çok sadistçe.Tarihte böyle olmuş ama acaba dizide böylemi olacak.Şah nasıl bu sebeple boşayacak acaba.Nede olsa lütfü veziriazam :26::26:

yahuu rüstem mihrinin bir elini öptü hemen doğuru verdi
acaba yıllardır boşamı uğraşıyorum bebek olsun die işin sırrı el öptürmekte sanırsam
ben bir koşu gidip benim paşama ellerimi öptüreyimm

Yap hürrem yap sen mustafa ile uğraş,mihrimahtan sonra mehmedide bu uğurda kaybedeceksin

Güya kardeş katlinden çocuklarını koruyor mustafanın ölmesini istemesi bu yüzden.Ama mustafayı öldüreceğim diye 3 evladından oluyor Ne farkı kaldı bunun kardeş katlinden

Güya kardeş katlinden çocuklarını koruyor mustafanın ölmesini istemesi bu yüzden.Ama mustafayı öldüreceğim diye 3 evladından oluyor Ne farkı kaldı bunun kardeş katlinden

En akıllılarını hiç yoluna gitti en akılsızına kaldı taht hürremde valide sultan olamadan gitti hırs işte..

Son düzenleme:

bence farkı var çünkü mihrimah ve hatice sultan hürremin ve çocukların canına kastetti kaç kere. şehzade mustafa da o tarafta olduğu için mustafayı bir tehdit olarak görüyor ki geçmişte bunun örnekleri çok. çocuklarını koruması gerekiyor çünkü çocukları hep tehlikede. ama hürrem baştan böyle bir tavır içinde değildi.

En akıllılarını hiç yoluna gitti en akılsızına kaldı taht hürremde valide sultan olamadan gitti hırs işte..

Ne yazık,ne acınası bi durum Hırs insanın gözünü karartmaya görsün.Yanlış hatırlamıyorsam beyazıtın ölmesinide selim sağlıyor.Kardeş katli de bu şekilde yerine gelmiş oluyor.Kendi evladı yine kendi evladını öldürüyor
Hüremden geriye beceriksiz sarı selim kalıyor.

kızlar ben çıkıyorum hepinize iyi geceler uyucam şimdi.sonunu izleyip yatıyım bari

Mihrimah ve değilde mahi demek istedin değil mi.Mahi evet oğlunu tahta çıkarmaya kalkıştı ama hatırlamıyorum hürremin çocuklarını öldürmek istemişmiydi.Ben onu valide sultanın bi tedbiri diye hatırlıyorum sanki.

Mustafa bunun güvencesini verdi fakat diziden konuşuyorsak ben kardeşlerime kıymam dedi.Bunu anlıyoruz zaten halinden davranışlarından.Öyle olsaydı şimdiye kadar ayak oyunlarına başlaması gerekirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…