- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
Bu Nurbanıya da yazık buralar benim olcek, binicem üstüne vurucam kırbacı vurucam kırbacı modunda amaaltı üstü selim 8 yıl tahta kaldı.
Sonra zaten oğlu Murat geçti orada Safiye sultan meselesi var zaten.
Keşke dizi Muheteşem yüzyıl Nurbanının yolu olarak devam etsedegörsek totoşunu yerleştirmek istediği yerde neler gelecek başına
Bu Nurbanıya da yazık buralar benim olcek, binicem üstüne vurucam kırbacı vurucam kırbacı modunda amaaltı üstü selim 8 yıl tahta kaldı.
Sonra zaten oğlu Murat geçti orada Safiye sultan meselesi var zaten.
Keşke dizi Muheteşem yüzyıl Nurbanının yolu olarak devam etsedegörsek totoşunu yerleştirmek istediği yerde neler gelecek başına
kızz tamda senden bahsediyodum topikte nerelerdesin sen bakim
Sen sus, o bana ozet gececek.
daha yeni bitti dizi niye izlemedin
Durumum yoktu izleyemedim.
netin var ordan izledurumun var işte
Sen ne karisiyorsun, o benim still ile aramdaki mesele aramiza girme.
çoktan girdim baksana gene yok oldu karabatak gbi
O gelene kadar ben butun sezonu bitiririm.
off sorma ya nerelerdeyse ders çalışıyorum diyor yiyor bizi dizi izliyor face oyun oynuyo
Valla o kadın bunları bile hesap etmiştir yaaa
okadar masumun kanına gir şehzadeyi öldürt sözde çok sevdiği sultanının can dostunu pargalıyı öldürt
sevdiği adamı yangınlara at kendi ellerinle... onlarcada cariyenin kanına gir hepsini yak yık yok et
sonrada cami yaptır aşevi yaptır Allahın rızasını topla valla iyimiş haaa...
sultanların en matematik severi
yalnız hürremin de hayatının gül bahçesinde sefa içinde geçtiğini düşünmekte haksızlık olur.
iki evladını mezara koymuş bir üçüncüsünün de kendinden sonra yakın bir zamanda öleceğini bilerek ahirete yol almıştır.
sülümanda kendisine az çektirmemiş firuzesidir fortunasıdır gözünün yaşına bakmamıştır.
cariyelerde ona az çektirmemiş bir numaralı suikast alanı olan hamamda bıçakla az sıkıştırmamıştır hatta biri bayağı muvaffak olup hürroşu yakmıştır.
yani hürrem kötülükler yapmıştır tabiki ama karşılığında oda büyük acılar çekmiştir.
senin de ellerine sağlık canııımmmm... lüp lüp indirelim mideye ,
diyetteyim ama olsun, bozarım hürremin ölümü şerefine
40. 52. hatta senesini falan hepsini okuturuz.. hürroş öldü ya, hepsini yaparız..
Kızdım sülo efendiye bide diyorki gülfeme bu acı başkaa ,nannnnn sen evladını kaybettin,birii bulaşıcı hastalık nedeniyle gitti,yaaa mıstafa sen kendi ellerinle zombi hürremin lafıyla,atçı bitli rüstonun,cadı jr mihinin imecesiyle öldü..
Bu kadar canın yanmadı herhalde,bide utamadan bu acı başka diyonnnn deeee gitttttt süloo yaaaa
Birde sutan sületymen değil,derviş süleyman gibiydin aşam kıyafetler filannnnnn
Canim bosuna dememisler "uzdugun kadar uzulursun" :)
Baskalarinin cani yaniyosa kendide yanacak...
adiyef .!.:mahinin çatladığı anlardan sadece biri
http://www.mynet.com/video/dizi/hurr...diyor-1116212/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?