- 1 Şubat 2007
- 5.430
- 1.605
- 698
[video=dailymotion;x1snabu]http://www.dailymotion.com/video/x1snabu_magnificent-century-suleyman-s-moments-1520-1558-hurrem-faints-in-suleyman-s-arms_shortfilms[/video]
hürremin ölüş anı ve ilk görüş anıııı
şöyle söyliyim pargalı da ve hürrem de dizi de ve okuduğum kitaplar da her ne kadar haklı görsem de hep bir kızgınlığım vardı.helvalarını kavururken biraz da işin eğlencesindeydim,işte facede paylaşırım falan gibi gibi..ama mustafa da öyle olmadım o akşam bölümü gerçekten yas tutarak içten üzülere izledim inan helva kavuracak şevkim bile yoktu..ellerine sağlık
kimbilir ne lezzetliydi hürroşun helvası
sahi mustafama niye yapmadın?:26:
bence hürremden sonra nurbanu keyif için de yaşadı.selim tahtta fazla kalmadı ama kaldığı süre zarfında hürremin ona sunduğu güzelliklerden yararlandı..hürrem bir sultan olarak kadınlarınların önünü açtığını düşünüyorum.hürremden önce hürremden sonra diye ayrıldığını düşünüyorum..Ya tarihte hep Hürrem sultanın evet adı geçiyor tarihe adını yazdırmışta
ben ciddi ciddi bu Nurbanu uyuzunuda merak etmeye başladım acaba Selim tahta çıkınca bu karıcık neler yaptı kiiii
ltam üstüne bastın bacım:13:, aynen ben de oraya bi kızdım bi kızdım anlatamam.. bi de gülfeme dertleniyor..
e gülfem de senin karın, kime dert yanıyosun farkında değilmisin
ula sülo yatacak yerin yok
beyazıtta resmen kaşınmış. saltanat tayin edilen şehzadenin üstüne orduyla gitmesi, kendi sonunu hazırlamış resmen.
aynen mustafa tahta geçseydi ona da mı böyle yapacaktı ben tam anlamadım neyin peşinde
Ya bunlar abimiz,canımız abimiz diye dolanıyorlardı ama cidden Mustafa geçseydi ona da elbet bir şeyler yaparlardı :)
Zaten bu dizide olan bir şeymiş. Gerçekte kardeşim kardeşim diye dolaşmıyorlar :) Rakip olarak yetiştiriliyor
Birde şunu anlamıyorum. O kadar erkek çocuk delileri . Şehzade şehzade diye ölüp bitiyorlar tahtın boş kalması gibi birşey olmaması için. E biri tahta geçince diğerini niye öldürüyorlar yedek niye tutmamışlar?
Şimdi Selimin erkek çocuğu olmasa ve ölse ne olacaktı mesela taht varissiz kalacaktı.
İyi ki sultanların ve onların oğullarının taht hakkı yokmuş. Düşünemiyorum Selim'in Mihrimah'ı öldürdüğünü .
keşke mustafa ve beyazıtı hain gösterselerdi de kanuniyi önüne her gelenin kandırdırdığı bir hükümdar olarak göstermeselerdi....koca hükümdar bu imaparatorluğu nasıl yönetti diye sormazlarmı adama ?
Haklısın valla dizi işte ölmüş olanları masum gösterecek sonuçta.o zaman kanuni bilmez mi neyin ne oldupğunu.dizide sarayda herkes hizmetçisine kadar herşeyi biliyor.tek bilmeyen sülo.
kızlar dün beyazite ok saplanınca gözlerim doldu ya etkileyici yapmışlar o sahneyi.bu arada beyazit çocuk yapma konusunda baya bereketli farkında mısınız.daha yeni sancağa çıktığında bile 3 lemişti çocukları.şimdi de sürüsüne bereket.
dün bir de beyazıt diyor ya mihrimahın desteği arkamda diye mihrimah destek olsa ne olur destek olmasa ne olur kendine hayrı yok onun.bakalım gelecek bölüm ne olacak duygusal sahneler olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?