Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
kızlar ya bişey sorcam hani süleymanla gülfem konuştular ya süleyman bana ah ettin galiba falan dedi ya bunların arasında daha önce ne geçmiş ben orayı çözemedim ?

Gülfem Kanuni nin ilk karısıdır, ondan çocukları olmuştur ama ölmüşlerdir. Bundan sonra da zaten Kanuni Mahidevran ile birlikte olmuştur. Gülfem de hem çocuğunu kaybettiği için hem de artık Kanuni onla beraber olmadığı için hem de bu kadar olay üstüne onu saray dışına çıkarmayacakları için sarayda sığıntı gibi kalmıştır. Bu yüzden Kanuni Gülfem den af diliyor.

iyide hürrem mihrimahtan sonra halvete girdimi ki, sülüman yüzüne bakmadı ki hiç.
hangi ara oldu o iş.

canım geçen bölümde halvet oldular yaa Hürrem eski saraydan döndükten sonra Kanuni odasına geldi ya. Beni bu kadar çok mu seviyosun felan dedi hatta orda oldu işte bu çocukta. Tabii bebeğinin varlığının öğrenilmesi kısa bir süre de olmuş gibi. Ama heralde birkaç hafta geçmiş olması lazım üstünden.

Bence de Mehmet suya düşecek ve Victorya'nın plan da suya düşmüş olacak hem de o kadar yaklaşmışken. O değilde gündüz vakti halvet mi olur yaa. Maşllah Kanuni bir akşam önce Hüremim diyoo iltifatlar ediyo bir gün sonra Victoryayı götürüyo erkek milleti iştee.. Valide'nin planı da tutmadı ohh iyi oldu.. Valla o zamanlarda yaşamak varmış her attıkları gol oluyor yaa her halvette bir çocuk maşallah acaba o zamanlar ovulasyon testleri vardı da biz mi bilmiyorduk. perşembelerin bir hikmeti var demekki her perşembe boş geçmiyooo.. Mahidevran yıklıyor tabii. Gülşah ne etcek acaba öldürürm dedi yaaa. Bence onun ipide çekilecek artık bu Victoryanın yüzünü de Hürrem çıkaracak. Leo sesindne tanıyor galiba Hürrem'i peki birbirlerini gördüklerinde ne olacak. Bu sefer Selim doğacak bildiğim kadarıyla bakınn demekki aldatmamış Sülüman'ıı..

ne war bı guzellık yapsa da 1 kerede gulfeme ugrasa :98::98::98::98: attıgını wuruyo zaten o da hamiş kalırdıııııııı öyle kendını acındırıyo suluman wır wır konuşuyo yaw ne konuşuyon işine bak madem 1 bebek de o yapsın demiiiiiiiiiii

geçenn bölümün en enteresan sahnesi marşal reklamıydı. nasıl araya sokacaklarını şaşırmışlar.
sülümanın annesi hafsa sultan dan lokumlu badana boya reklamı..

- şunların rengine bak daye güllü lokumla limon sarısı bayılıyorum bu renklere puhahaha !

bu kanunide bıkmadı sevişmeye bu kadarmı önemliymiş osmanlıda sevişmek kızlar padişahın yatağına girmek için can atıoalr şimdi ayıp oldu ilginç valla bu yönleri hiç iyi değilmiş osmanlının bu kadarda olmaz ki kardeşim her hafta başka hatun tadıo meyvemi bunlar bencil adam sinir oldum kadınların bu şekilde bir zevk aleti olarak kullanılmasına:95:

gercekde boyle degıldır cnım yanı dızı oldugu ıcın zaman hızlı ılerlıyor hurrem 4 haftada bı hamıle kalıyo galıba,o zamnlar ıcın normal

Sormaaa bende yarıldım reklama.:86:.

reklamcılarla senaristler kafakafaya verip, bu sahneyi nasılda kondurmuşlar ortaya..
eşek kuyruğuna kelebek konmuş gibi oldu..
valide bi arada bademli şerbet falan istedi..o renkte varmıydı acaba marşal da..:86:

ayy ne güldüm bravo harika yorum

Hürrem Süleyman'ı aldatmış olsa dahi bunu diziye yansıtmazlardı bence,yoksa daha okudugumuz ve diziye yansımamıs o kadar cok şey var ki

bu sultanda ne böyle ya, her halvette bi bebek. masallah.
hic inandirici degil :26:

şehzade mehmet 1521de doğdu.Mihrimah Sultan 1522 yılında doğdu.II.Selim
1524 tarihinde doğdu..şehzade beyazit 1525te doğdu.şehzade cihangir 1531 de doğdu.yani gerçektende böyle.selim doğar doğmaz bizi bi gebelik daha bekliyor.mahidevran iyi dayanmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…