bu sultanda ne böyle ya, her halvette bi bebek. masallah.
hic inandirici degil :26:
kızlar ya bişey sorcam hani süleymanla gülfem konuştular ya süleyman bana ah ettin galiba falan dedi ya bunların arasında daha önce ne geçmiş ben orayı çözemedim ?
bebiş geliyor
ayy leoda leo haaa:98: leoparım benm
halvetler de, hep ovulasyona denk geliyo ne hikmetse..hiç boş yok..
iyide hürrem mihrimahtan sonra halvete girdimi ki, sülüman yüzüne bakmadı ki hiç.
hangi ara oldu o iş.
Gülfem Kanuni nin ilk karısıdır, ondan çocukları olmuştur ama ölmüşlerdir. Bundan sonra da zaten Kanuni Mahidevran ile birlikte olmuştur. Gülfem de hem çocuğunu kaybettiği için hem de artık Kanuni onla beraber olmadığı için hem de bu kadar olay üstüne onu saray dışına çıkarmayacakları için sarayda sığıntı gibi kalmıştır. Bu yüzden Kanuni Gülfem den af diliyor.
bu kanunide bıkmadı sevişmeye bu kadarmı önemliymiş osmanlıda sevişmek kızlar padişahın yatağına girmek için can atıoalr şimdi ayıp oldu ilginç valla bu yönleri hiç iyi değilmiş osmanlının bu kadarda olmaz ki kardeşim her hafta başka hatun tadıo meyvemi bunlar bencil adam sinir oldum kadınların bu şekilde bir zevk aleti olarak kullanılmasına:95:
iyide hürrem mihrimahtan sonra halvete girdimi ki, sülüman yüzüne bakmadı ki hiç.
hangi ara oldu o iş.
geçenn bölümün en enteresan sahnesi marşal reklamıydı. nasıl araya sokacaklarını şaşırmışlar.
sülümanın annesi hafsa sultan dan lokumlu badana boya reklamı..
- şunların rengine bak daye güllü lokumla limon sarısı bayılıyorum bu renklere puhahaha !
perşembe günü mahidevrana deil hürreme gitti özledi tabi hürremi mübarek ne kadınmış hemen gebe kalıyor 3. doğurcak cildi bozulmadı
canım geçen bölümde halvet oldular yaa Hürrem eski saraydan döndükten sonra Kanuni odasına geldi ya. Beni bu kadar çok mu seviyosun felan dedi hatta orda oldu işte bu çocukta. Tabii bebeğinin varlığının öğrenilmesi kısa bir süre de olmuş gibi. Ama heralde birkaç hafta geçmiş olması lazım üstünden.
Bence de Mehmet suya düşecek ve Victorya'nın plan da suya düşmüş olacak hem de o kadar yaklaşmışken. O değilde gündüz vakti halvet mi olur yaa. Maşllah Kanuni bir akşam önce Hüremim diyoo iltifatlar ediyo bir gün sonra Victoryayı götürüyo erkek milleti iştee..Valide'nin planı da tutmadı ohh iyi oldu.. Valla o zamanlarda yaşamak varmış her attıkları gol oluyor yaa her halvette bir çocuk maşallah acaba o zamanlar ovulasyon testleri vardı da biz mi bilmiyorduk. perşembelerin bir hikmeti var demekki her perşembe boş geçmiyooo.. Mahidevran yıklıyor tabii. Gülşah ne etcek acaba öldürürm dedi yaaa. Bence onun ipide çekilecek artık bu Victoryanın yüzünü de Hürrem çıkaracak. Leo sesindne tanıyor galiba Hürrem'i peki birbirlerini gördüklerinde ne olacak. Bu sefer Selim doğacak bildiğim kadarıyla bakınn demekki aldatmamış Sülüman'ıı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?