hürrem az çakal değil haa:82:mahiye nelerr yapıyo
Hürrem yaptıklarının büyük bir kısmını da cariye maaşıyla yapmış.
Mahide bütün dünya olsa bişi yapamaz, pasif gacı
şekerim
şimdi geçecekler ters açıya
nigar kalfa sordu ya o kadar yemeği sen tek mi yiyecen diyehüremde yok mehmetle yiyorum dedi ya orda koptum gülmektenhürremim benim doğur aslanım doğur
Sülümanın başka işi yokmu yaaaaaaresım yaptırıyo Takı yapıyo karılarla ugraşıyo halwete gırıyo Cıkıyo Gırıyo cıkıyo gırıyo..........
Benimde her bölüm gözüme batıyor o çocuk. Mıy mıy bide tam sopalıkBence zırt pırt çocuk deiştirmekle uğraşmak istemiyorlar. Biraz daha zaman geçince birden bire büyütücekler diye düşünüyorum. O yaşta çocuğu zırt pırt bulupta adapte etmek zor olur herhalde :44:
Hürrem kuruttu saray erzakını..Şeker ağa yemek yetiştiremiyor..
:86::86::86::86:
ters açı bize vız gelir tırıs gider meleğim
hürrem aşkından kimse bizi alıkoyamaz hürrem tatlısı oyyy çok seviyorum ben bu hatunu yaaa
Ayy arkadaşım bende tek miyim acaba diyordum.Millet ya mahidevrana ya hürreme gıcık.Ben de hatice sultana.Ne gıy gıy bi kadın yaşu hatice kurusu ewlensedebız de kurtulsakkkk gıy gıyyyy gıyy bıtmedi hatice deöldüüü ha :97::97::97::97::97 argalının derdindennnnn:98::98::98::98::98:
Ayy arkadaşım bende tek miyim acaba diyordum.Millet ya mahidevrana ya hürreme gıcık.Ben de hatice sultana.Ne gıy gıy bi kadın yaOnu izlerken daralıyorum, fenalık geliyo
Ayy arkadaşım bende tek miyim acaba diyordum.Millet ya mahidevrana ya hürreme gıcık.Ben de hatice sultana.Ne gıy gıy bi kadın yaOnu izlerken daralıyorum, fenalık geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?