- 1 Şubat 2007
- 5.430
- 1.605
- 698
hatice gelinlik giymemiş ozamanlarda yokmuşmu gelinlik
mustafa hormon almış sanırım birden büyüdü hürremcimde maşallah hamilelihi 6 sene fln sürdü heralde zavallı ibo ve hatice hatunda 9 sene kadar beklemişler birbirlerini muhteşem senaryo
Haaa bide Hurremin dogurdugu bebekler hic yeni dogmusa benzemiyoracaba Hurrem 6 kilo bebek mi doguruyordu hii???
Daha dun Hurrem hamilelik haberini verirken Mustafa kucucuktuNe cabuk buyudu bu yaw... Bide Mehmet ve Mihrimahi gosterselerdi daha inandirici olurdu Ayrica Hurrem ve Suleyman gezmeye gittiler o gece de donmediler mashaallah, evde yeni dogan bebek var ama kimin umrumda, bunlar siir ask pesindeler Bu dizide birsuru hata var.. buyuzden gercek oluyormus gibi heyecanlanmiyorum sadece guluyorum
İşte Mehmet ve Mihrimah
düğünde havai fişek patlattılar yaaa... Devir cilalı taş devri... Daha da bi şey demiyorum.
mustafa hormon almış sanırım birden büyüdü hürremcimde maşallah hamilelihi 6 sene fln sürdü heralde zavallı ibo ve hatice hatunda 9 sene kadar beklemişler birbirlerini muhteşem senaryo
Kızlar hani pargalı ve hatice halvete gireceklerdi, pargalı eğildi haticenin eteğine , ben yok artık dedimMeğer eteğini öpecekmiş. Biliyorum abartmışım ama ne bileyim mustafayı 9 ayda 5 6 yaş büyütünce bu dizide heran herşey olabilir dedim bir an
yaya kızlar nezaman hürroş haseki olcak,beklemekten sıkıldım,dünden beri zaten karnım ağrıyor,kayin pederin,hürroşu görünce AY MAŞALLAH MAŞALLAH,deyip duruyor,mahide de niye dün buldu zırt pırt elbise değiştiriyordu,kayinp.o na da :ya kızım bu kim bana diyor-ben mahide diyorum,yine mahi gösteriyorlar başka elbise ile-kp.-bu kim kızım,ben mahi diyorum,düğünde --kızım bu kim--aaa fenalık geldi,dakkada bi gol,eşimle gülmekten yerdeydik,birisi maşallah,diğeride bu kim?
o dönemde varmış canım havai fişek.tvde söylediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?