Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
mustafa hormon almış sanırım birden büyüdü hürremcimde maşallah hamilelihi 6 sene fln sürdü heralde zavallı ibo ve hatice hatunda 9 sene kadar beklemişler birbirlerini muhteşem senaryo

çok güzel bir bölümdü hürremle padişahın aşkları
ama hürrem leoyu gördü ne olcak acaba:26::26::26::26:

mustafa hormon almış sanırım birden büyüdü hürremcimde maşallah hamilelihi 6 sene fln sürdü heralde zavallı ibo ve hatice hatunda 9 sene kadar beklemişler birbirlerini muhteşem senaryo

bu senaristler bizi iyice salak yerine alıyolar. amaaa yalıyolar. kk kadınlarının gözünden hiçbirşey kaçmaz. bu arada sümbülü gören oldumu ben hiç göremedim?

Daha dun Hurrem hamilelik haberini verirken Mustafa kucucuktu Ne cabuk buyudu bu yaw... Bide Mehmet ve Mihrimahi gosterselerdi daha inandirici olurdu Ayrica Hurrem ve Suleyman gezmeye gittiler o gece de donmediler mashaallah, evde yeni dogan bebek var ama kimin umrumda, bunlar siir ask pesindeler Bu dizide birsuru hata var.. buyuzden gercek oluyormus gibi heyecanlanmiyorum sadece guluyorum

Haaa bide Hurremin dogurdugu bebekler hic yeni dogmusa benzemiyor acaba Hurrem 6 kilo bebek mi doguruyordu hii???

Eee o kadar yerse doğan bebekte böyle iri olur.Ama yediği hep bebeğe gitmiş kendisi hiç kilo almıyo sadece karnı şişiyo, keşke gerçek hayatta da böyle olsa.Biz de Hürrem gibi yesek yesek çatlayana kadar yesek doğumdan sonra 1 2 gün içinde hop kilo milo yok

Bazı noktalar çok saçma olsa da nihayetinde bu da bir dizi.
Yazan da insan. Her şeyin mükemmel olması beklenilemez.

İşte Mehmet ve Mihrimah

Düğünde havai fişek patlattılar yaaa... devir cilalı taş devri... daha da bi şey demiyorum.

kız kardeşim mommo adlı filmi dün akşam trt de bu sabah da nette izledim gözlerim şişti mideme kramplar girdi aglamaktan harapppp oldum bana cok acıklı geldı ıcım parca parca oldu ahhhhhhhh halen aglıyomm hönküre hönküreeeizleyin ne olur ama yanlızkennnnnnnn

Kızlar hani pargalı ve hatice halvete gireceklerdi, pargalı eğildi haticenin eteğine , ben yok artık dedimMeğer eteğini öpecekmiş.Biliyorum abartmışım ama ne bileyim mustafayı 9 ayda 5 6 yaş büyütünce bu dizide heran herşey olabilir dedim bir an

yaya kızlar nezaman hürroş haseki olcak,beklemekten sıkıldım,dünden beri zaten karnım ağrıyor,kayin pederin,hürroşu görünce AY MAŞALLAH MAŞALLAH,deyip duruyor,mahide de niye dün buldu zırt pırt elbise değiştiriyordu,kayinp.o na da :ya kızım bu kim bana diyor-ben mahide diyorum,yine mahi gösteriyorlar başka elbise ile-kp.-bu kim kızım,ben mahi diyorum,düğünde --kızım bu kim--aaa fenalık geldi,dakkada bi gol,eşimle gülmekten yerdeydik,birisi maşallah,diğeride bu kim?

bu süperdi

bu kim,maşallaha yine fenalık yapacak sanırım.. leo olayını anlamasa bari bu kim:92:

o dönemde varmış canım havai fişek.tvde söylediler

He ama sadece sarı renkliymişler bi de dağılmazlarmış öyle sağa sola.
Ulen ben de, dizideki mantık hataları nerden tutsan elinde kalıyo taktım fişeğe.
Ortada 6 ayda 5 yaş büyüyen bi veled var fişek ne la... :90:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…