Kızlar hani pargalı ve hatice halvete gireceklerdi, pargalı eğildi haticenin eteğine , ben yok artık dedimMeğer eteğini öpecekmiş. Biliyorum abartmışım ama ne bileyim mustafayı 9 ayda 5 6 yaş büyütünce bu dizide heran herşey olabilir dedim bir an
kızlar hani pargalı ve hatice halvete gireceklerdi, pargalı eğildi haticenin eteğine , ben yok artık dedimmeğer eteğini öpecekmiş. biliyorum abartmışım ama ne bileyim mustafayı 9 ayda 5 6 yaş büyütünce bu dizide heran herşey olabilir dedim bir an
oyyyyy şu tatlılıklara bakın
maşallahhh canlarım yaaa
pargalı osmanlıya damat oldu sonunda..
sahte hatice sevgisi sayesinde.. haticenin duygularını kullanıyor şimdi de..
hürremin de her fırsatta ayağını kaydırmaya çalışmıştır pargalı..
artık kendi kuyusunu kazmaya başlayacak...
ipi kimin çektiği önemli değildir..
fitili ilk kimin ateşlediği önemlidir!
Pargalı gerçekte de beklemiş mi acaba 5-6 yıl evlenmek için sevdiceğiyle? Çocuğun birden büyümesi bunu anlatmak için olabilir.
Pargalı gerçekte de beklemiş mi acaba 5-6 yıl evlenmek için sevdiceğiyle? Çocuğun birden büyümesi bunu anlatmak için olabilir.
hürrem selime hamile kaldığında,mustafa ufak mustafaydı..
hürrem doğurduktan sonra yani sadece 9 ay sonra,mustafa 5 yaş büyüdü :82:
Kızlar hani pargalı ve hatice halvete gireceklerdi, pargalı eğildi haticenin eteğine , ben yok artık dedimMeğer eteğini öpecekmiş. Biliyorum abartmışım ama ne bileyim mustafayı 9 ayda 5 6 yaş büyütünce bu dizide heran herşey olabilir dedim bir an
hürrem selime hamile kaldığında,mustafa ufak mustafaydı..
hürrem doğurduktan sonra yani sadece 9 ay sonra,mustafa 5 yaş büyüdü :82:
gülfemin sabrına şaşıyorum.çocuğun ölmüş.eşin var güya yanına bile gelmiyor.ondan ayrılıp başkasıyla olma şansın yok.başka bir çocuğunun olması şansın da yok.o haremin içinde kalmış.insan delirir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?