Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
Sarayda hayatının sonuna kadar kimseyle olmadan ölmeyi beklemek ne zordur yaa. Umut bile yok.

ya Allah aşkına biri şu victoryayı diziden çıkarsın kapı dinlemekten başka işe yaramıyo dizide yeterince kötü varken içim bi de şu kızı kaldırmıyo :95:

ya Allah aşkına biri şu victoryayı diziden çıkarsın kapı dinlemekten başka işe yaramıyo dizide yeterince kötü varken içim bi de şu kızı kaldırmıyo :95:

Evet haklısın bazen durum öyle vahim oluyor ki o kişi başka dizide oynamaya başlasa bile o canlandırdığı rol unutulmuyor üzerine yapışıyor bu kızcağızada öyle olacak gibi

bu yazının altına bu yazı

evet sadece dizi yorumu ama şunu da unutmayalım
forum kuralları gereği sadece dizi yorumu yapmak değil
polemiğe ve tartışmaya sebebiyet verecek yazılardan da kaçınmayı gerektirir
Bilginize....

görüşüne katılsanız da katılmasanız da bir insana 'saçmasınız' demek saygısızlıktır. umarım bunun bilincindesinizdir. hürrem sultan gerçekte bu kadar ezilen bir karakter değidl ive mahidevran zaten'acıların sultanı' olarak adlandırılıyor, sürekli ezilmiş. bunu söyleyen pek çok kişi var. Merak Okay değilk Meral Okay, bence siz de biraz tarih kitabı karıştırın... Ben yorumumu dizide gösterilenler ile ilgili yaptım, bu yüzden dizinin dışına çıktığımı düşünmüyorum.

saçmasınız dedim çünkü yorumları saçma. Ben diziyi ilk günden beri çok objektif bir şekilde izliyorum hanımefendi. Hürrem'in de yaptığı bir çok kötülük resmediliyor dizide yapmayın etmeyin lütfen yanii.. Meral Okay olduğunu bende biliyorum merak etmeyin sadece klavyede yazarken öyle yazmışım diğer cümlelere de baksaydınız doğrusunu da yazdığımı görürdünüz. Ben de yorumumu dizide göterilenlerle yaptım, burada çoğu kişi saraydaki özel hayatlar ilgili bilgi sahibi değildir zaten bize okulda bunlar öğretilmiyordu sonuç olarak. Ve aynen dizideki gibi size cevap verdim. Hürrem'in de yapmış olduklarını bir bir yazdım. Daha da yapacak zaten bu daha başlangıç. Bende yorumumda bunun dışına çıkmadım ama biraz daha objektif olmalıyız. Meral Okay yazmayı bilmiyor, uyduruyor gibi şeyler yakışık almıyor.

Hazal Kaya'nın Muhteşem Yüzyış'da rol alacağı söylentileri doğrulandı. Hazal Kaya'nın da onayladığı iddialarda Mahidevran Sultanın Arnavutluk Sarayından gelecek kız kardeşi Lebriz Sultan'ı canlandıracağı söyleniyordu.

Dizide 2 bölüm konuk oyunculuk yapacak olan Hazal Kaya, daha önce Aşk-ı Memnu adlı dizide de Nur Fettayoğlu'yla birlikte rol almıştı.

işte gene başlıyoruz değil mi hanımlar hemen taraflar çıkıyor vallhi bviz aile içinde bile bölündük hürremci ve hürremci olmayanlar olarak .. hürrem hanım kadın olarak ayakta kalıp bir çok yenilikte bulunmş olabilir ama anlıyamadığım şey bu takdire değer bir şey mi sonuç olarak bu dizi başlayınca çok tepki aldı osmanlıyı kötü gösteriyormuş!!!!!!!! ahaha gülelim barı sanki çok şahaneymişte o zaman dinle yürütülüp bu kadar dinsiz bir topluluk olamazdı herhalde sultan kendini allah sanıyordu ama tabii bu tarhi bir olay eskiden böyledi bakın ama ben osmanlıyı çok seviyorum güçünü kudretini tabii ki laf söyletmem bile çünkü bizim tarihimiz ama
tarafsız olalım boşuna mı kanlı osmanlı demiş şimdi hanı bu kadarınada hayran olunmaz örneğin bir radyo kanalında diyordu ki osmanlıda öpüşmek yokmuş!!! yokmuş çünkü günahmş kimse öpüşmüyormşm cart curt adam bunu anlatıyor tüm ciddiyetiyle birde yanında bir hoca bulunuyordu sohbet arasında böyle konuşuyorlardı...
yanı önccelikle bu duygusal oluşan doğal olayın olmadığını idaa ediyor nasıl olur onlardan bile önce yazın olmadığı mısır tabletlerinde bile öpüşmeyi resme dökmüşler
neyse çok uzattım ama hanımlar diyeciğim o ki hürrem kötü müydü evet ama tarafsız söyliyim güçlü olup osmanlıda kadın olarak insan gibi sayılmak kolay mıydı eminim hiç değildi bunun için hasaki sultanın çocugu öldürülmesine sebep olsada kendi başardı...
bildiğiniz üzere üstelik mahidevran ölünğn ölümünden sonra mezarı başında kalmayıp delirmiş ve her şeyden elini ayağını çekmiştir
şimdi diyelim ki hürrem zoru başardı ve VAR sayıldı geldiği noktada iyi şeyler tabii ki yaptı
ama yaparkende kimileri ezip geçmek zorundaydı
haksız mıyım arkadaşlar yanı yapıcak bir şey yok zaten bu kadar tartşmak gerksiz her çeşit insan o zamanda vardı

çok şükür artık ATATÜRK 'ün devrimleri sayesinde padişah tanrılar yok

Bencede kullanmaz. Çünkü Nigar Hürremi seviyor. Onun yanında. Arkasından iş çevireceğini sanmıyorum. Zaten kullansaydı dediğin gibi doğuracağı 2 çocuğu doğuramazdı.

ikinci fragman cok heyecanli

[video=facebook;111639062256375]http://www.facebook.com/video/video.php?v=111639062256375&oid=158020020918298&comments[/video]

nigar mahiye söylermi acaba bu durumu.inşallah söylemez.bu arada bazı tartışmalar olmuş.ben de hürremi sevenlerdenim.ama şöyle açıklayayım.bu bir dizi ve ben dizideki hürremi seviyorum.çok sempatik geliyor.dizideki mahidevranı sevmiyorum.gerçekte kimbilir nasıl biriydi.onu bilemem.ama dizideki karakter gerçekten çok itici.tabi bu bana öyle geliyor.bence meral okay hürremi ve mahiyi tarafsız yansıtmış.ikisinide sevenler var.evet bende bazı şeylere kızıyorum.kanuninin tümüyle böyle olduğuna inanmıyorum.ama burada diziyle ilgili yorum yaparken asla kanuni falan yazmam.sülüman yada süleyman yazıyorum.çünkü dizideki karakterden bahsediyorum.normalde kanuni sultan süleyman saygı duyduğum bir türk büyüğüdür.ama bu diziyi izlemeye bayılıyorum işte.

katılıyorum. benimde öyle düşüncelerim.:13::114:

Muhteşem Yüzyıl'da oynayacak
Hazal Kaya'nın 'Muhteşem Yüzyıl'da rol alacağı söylentileri doğrulandı.

Güncelleme:22 Mayıs 2011 17:54
Televizyon Gazetesi'nin haberine göre, Hazal Kaya'nın da onayladığı iddialarda Mahidevran Sultan'ın Arnavutluk Sarayı'ndan gelecek kız kardeşi Lebriz Sultan'ı canlandıracağı söyleniyordu.
Dizide 2 bölüm konuk oyunculuk yapacak olan Hazal Kaya, daha önce 'Aşk-ı Memnu' adlı dizide de Nur Fettahoğlu'yla birlikte rol almıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…