Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
bende bu dizide bi gülşaha sinir oluyorum cok yapmacık geliyor tavırları bana

Hürrem- Her zamanki gibi
Sülüman- Pissss erkek müsvettesiiii :113:
Nigar- Yürü beee kim tutar seniiiii
Gülşah- Şeytaaaaaannnnnnnnnn yılannnnnn
Mahican- İyi bari biraz duruldun aferin sana mahican
Pargalı- Kıl oluyorummmmm
Süklüm Ağaaa- Adamımmmmm
Hatice-Mehmet-Mihrimah-Cikcikler

Sülüman kudurdu gene napsın adam edirnelerden geldi halvet edcek tabiiiihürrem duyarsa varya sadıkanın saçını başını yolar

ben aranıza yeni katıldımama yorumların çoğuna katılıyorum.özellikle gülşah konusunda.birde mahidevranın halvete giremediğine çok yanıyorum

varsan baksan,hepsi harem kurmak ister sülüman gibi

hürrem de gitseydi hünkarıyla.adam bozuldu.hürrem de o gidince arkadan iş çevircek.eden bulur

sadıka sülümala olursa matrakçıya yazık olacak sonra alamaz sadıkayı değilmi

sadıka heralde artık sülümanın haremi olmuş oluyo o yüzden matrakçı alamaz artık offff offff kimseye değil de matrakçıya üzülüyom ben yani tam orda sülümanın sadıkayı öptüğü anda resmen sinirden kendimden geçtim bırak onu sülüman o matrakçının yavuklusu diye bağırırken buldum kendimi

hürrem mahidevranın hayatını kabusa çevirdi.kadına psikolojik destek lazım artık.ilk kadın vede şehzade doğurmuş biri olarak bu kadar görmezden gelinmesi haksızlık.hürrem de kendini tek olarak görmesin.sülümanı gerçek aşkla seviyorsa leoyu görünce şok olmasaydı.görmezden gelseydi

sülüman da zavallı,hiçbir zaman gerçekten mi yoksa hünkar olduğu için mi sevildiğini bilemeyecek

hürrem de gitseydi hünkarıyla.adam bozuldu.hürrem de o gidince arkadan iş çevircek.eden bulur

iyide canım bu adamın 4 tane karısı yokmu 3 müydü karıştırdım illa halvete girecekse onlardan biriyle girsin ne o öyle her perşembe başka bi hatun ..hürrem bnce sadıkayı değil sülümanın hakkından gelsin..bnce biyerlerini kesip eline versin tövbe yarabbi.

ama en başından beri izlememişsin belli ki..
mahidevran ilk kadın değil..
ilk şehzadeyi o doğurmadı..
leoyu görünce hürrem şok oldu evet ama ilk şaşkınlıktı onunki.. gayet insani yani..
sonrası da malum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…