Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232

Arkadaşlar Hazal Kaya'nın dizide oynayacağı haberi doğru değilmiş. Hazal Kaya'nın adına birisi twitter hesabı almış ve oada yazmış bunu ve doğruluğu yokmuş. Show tv açıklamış nette okudum bir gazete de. Durum bundan ibaret..

:13::13::13:
Haklısın canım.Meryem Uzerli o kadar sevimli ki Hürremi sevdirdi bize

hürrem renk renk elbiseler giyiyor
bide haticeyle mahidevrana giydirseler şu reenkli elbiselerden
gına geldi valla kahverengi soluk renklerle onları görmekten
:95:

hürrem renk renk elbiseler giyiyor
bide haticeyle mahidevrana giydirseler şu reenkli elbiselerden
gına geldi valla kahverengi soluk renklerle onları görmekten
:95:

Geçenlerde haberlerde göstermişlerdi sarayda renkler kişilere göreymişmişş,mahinin renkleri asıl sultan olduığu için o renklermiş yeşil,mürdüm,gül kurusu filan,hürremin yeşil pempe,kırmızı açık renkler,haticenin daha durgun bej,bal renhi,kahve tonları,pargalınında vezir oldukdan sonra değişicek yeşil parlak kahve olucak demişlerdi olduu,valideninde dha koyu siyah lacivert filannmışş

Bugün kimse yazmamış:26:
Ben de izlemediğim kısımları sizden takip ediyordum.
Nigar kalfa mektubu okuyordu ben bıraktığımda. Sonrasında noldu, Ne yaptı Nigar?

Bugün kimse yazmamış:26:
Ben de izlemediğim kısımları sizden takip ediyordum.
Nigar kalfa mektubu okuyordu ben bıraktığımda. Sonrasında noldu, Ne yaptı Nigar?

daha pek birşey yapmadı,sadece bunu hürreme soyledi.haremin bütün gözler leoda,ama onun gözler sende,hürrem de ben sulemanın hürremim,olmaz oyle şeyler ,dedi sonra nigar o gülşahı baya sıkıştırdı,hamamda canını okudu onun,ama sonu harikaydı!suleman sadıkaya kal dedi:81:,sadıka izin verin hazırlanayım dedi,ama süleman yüzüm yok oylede olur dedi,tam da orda bitti,yeni cariyesi topkapıya gelcek yane,hürrem kuduracak yine,matrakçi çok üzülecek,

gazete okuduğum doğru isedünkü bölüm 800 bin tl harcanmış pargalı çengi izlerken hatice bebeği düşürdü hürrem sülümanı beklerken sülüman haticenin sarayında sadıkayla halvtte

anlamadığım nokta o isyan arasında ebeyi nerden bulup getirdiler ebe valide sultanın sarayında değilmiydi

valla bu kadar reyting yapıyorlar,o 800 bin vız geçer,en az 4 katı kazanıyorlar,sadece reklamlardan yarısını alıyorlar, ebe ise başkaydı,topkapıdaki yaşlı biriydi,bu ise genç ebe

güzel bi bölümdü doğrusu..hürremle mahinin cepesine şimdide nigarla gülşahın çekişmeleri eklendi ..sonuçta ikiside kazanamayacak .çünki en ufak hatada biribirlerini ekiyolar ispiyon ediyolar ne anlamı var ..nigar hem hürremin yanında hemde nerdeyse ona şantaj yapacak..sıkıştırıyor korku salıyor içine..bu ne periz bu ne lahana turşusu olmuş yani..
hem süleymanada pes hürreme şiirler destanlar yazıyo resimler yaptırıyo .gerçekten seviyo dedim tam o dakka bi baktım sadıkaya yumulmuş pislik herif..

teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…