Muhteşem Yüzyıl'da oynayacak
Hazal Kaya'nın 'Muhteşem Yüzyıl'da rol alacağı söylentileri doğrulandı.
Güncelleme:22 Mayıs 2011 17:54
Televizyon Gazetesi'nin haberine göre, Hazal Kaya'nın da onayladığı iddialarda Mahidevran Sultan'ın Arnavutluk Sarayı'ndan gelecek kız kardeşi Lebriz Sultan'ı canlandıracağı söyleniyordu.
Dizide 2 bölüm konuk oyunculuk yapacak olan Hazal Kaya, daha önce 'Aşk-ı Memnu' adlı dizide de Nur Fettahoğlu'yla birlikte rol almıştı.
:13::13::13:nigar mahiye söylermi acaba bu durumu.inşallah söylemez.bu arada bazı tartışmalar olmuş.ben de hürremi sevenlerdenim.ama şöyle açıklayayım.bu bir dizi ve ben dizideki hürremi seviyorum.çok sempatik geliyor.dizideki mahidevranı sevmiyorum.gerçekte kimbilir nasıl biriydi.onu bilemem.ama dizideki karakter gerçekten çok itici.tabi bu bana öyle geliyor.bence meral okay hürremi ve mahiyi tarafsız yansıtmış.ikisinide sevenler var.evet bende bazı şeylere kızıyorum.kanuninin tümüyle böyle olduğuna inanmıyorum.ama burada diziyle ilgili yorum yaparken asla kanuni falan yazmam.sülüman yada süleyman yazıyorum.çünkü dizideki karakterden bahsediyorum.normalde kanuni sultan süleyman saygı duyduğum bir türk büyüğüdür.ama bu diziyi izlemeye bayılıyorum işte.
mahidevran çok çirkin kalpli acımsız bi kadınmış içi kötülük dolu
hürrem renk renk elbiseler giyiyor
bide haticeyle mahidevrana giydirseler şu reenkli elbiselerden
gına geldi valla kahverengi soluk renklerle onları görmekten:95:
hürrem renk renk elbiseler giyiyor
bide haticeyle mahidevrana giydirseler şu reenkli elbiselerden
gına geldi valla kahverengi soluk renklerle onları görmekten:95:
Bugün kimse yazmamış:26:
Ben de izlemediğim kısımları sizden takip ediyordum.
Nigar kalfa mektubu okuyordu ben bıraktığımda. Sonrasında noldu, Ne yaptı Nigar?
valla bu kadar reyting yapıyorlar,o 800 bin vız geçer,en az 4 katı kazanıyorlar,sadece reklamlardan yarısını alıyorlar, ebe ise başkaydı,topkapıdaki yaşlı biriydi,bu ise genç ebegazete okuduğum doğru isedünkü bölüm 800 bin tl harcanmış pargalı çengi izlerken hatice bebeği düşürdü hürrem sülümanı beklerken sülüman haticenin sarayında sadıkayla halvtte
anlamadığım nokta o isyan arasında ebeyi nerden bulup getirdiler ebe valide sultanın sarayında değilmiydi
daha pek birşey yapmadı,sadece bunu hürreme soyledi.haremin bütün gözler leoda,ama onun gözler sende,hürrem de ben sulemanın hürremim,olmaz oyle şeyler ,dedi sonra nigar o gülşahı baya sıkıştırdı ,hamamda canını okudu onun ,ama sonu harikaydı!suleman sadıkaya kal dedi:81:,sadıka izin verin hazırlanayım dedi ,ama süleman yüzüm yok oylede olur dedi ,tam da orda bitti ,yeni cariyesi topkapıya gelcek yane ,hürrem kuduracak yine ,matrakçi çok üzülecek,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?