Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232

muhteşem sülüman la muhteşem lokum hürremin muhteşem aşkı

aşk var tabii de,o zamanların koşullarında cariyelerle halvet çok normal olduğundan,sülüman da bir erkek olduğundan,gelene hayır demiyormuş işte..
ama gıcık bir durum çok

Madem öyle mahi de alıssın bu duruma hürrem de alıssın tıpkı gülfem gibi cünkü karsılarındaki insan bir padisahhh.. Hani mahi' nin alıskın olması gerekiyor ya hürremden önce de halvet hayatı vardı kanuni' nin hürrem de bu yoldan gecerek gelmedi mi bu noktaya? O zaman oda alıssın! Cok sacma yani izledigim kadarıyla hürreme cok asık kanuni ee, gözü baskasını nasıl görür ki?

aşk var tabii de,o zamanların koşullarında cariyelerle halvet çok normal olduğundan,sülüman da bir erkek olduğundan,gelene hayır demiyormuş işte..
ama gıcık bir durum çok

duruma değil sülümana gıcığım işte bana ne bana ne küsüm sülümana

sülüman tabiki aşık hürreme ama saray kuralı napsın yoksa dedikodu çıkar

he zavallı napsın,ne derler koskoca padişaha ya..
cağnımmm oğ ciciii

zavallı tatlı hürremim de alışıcak sanırım zamanla..
sülümanın kalbi hürremde ama aklı başka yerlerde işteee

Ya Kanunin kadınlarını da anlamıyorum vallahi..Adam habire başka kadınlarla halvete girip duruyor..Ama aşkım sülüman da sülüman..gözleri başka şey görmüyor..
Mahidevran da perşembeleri halvete giren ben olayım da diğer günler kimle halvete girerse girsin diye düşünüyor sanırım...Perşembe günlerinden birinde kanuni onunla değil de hürremle olduğu için gıcık oldu hürreme bence....

sülüman bolca çocuk yapmak zorunda napsın değişik kişilerle deniyor işte o koskaca padişah bizimkilerede ne oluyosa sülümana özeniyorlar

ya onların birbirine gıcık olmalarından daha doğal ne var..:86:

he zavallı napsın,ne derler koskoca padişaha ya..
cağnımmm oğ ciciii

zavallı tatlı hürremim de alışıcak sanırım zamanla..
sülümanın kalbi hürremde ama aklı başka yerlerde işteee

Sorma yaa hani su padisahı öldürmeye calısan sadıkaya bir bakısı vardı hürremin yanındaa giremedi ya halvete aklı kaldı herhalde.

Sorma yaa hani su padisahı öldürmeye calısan sadıkaya bir bakısı vardı hürremin yanındaa giremedi ya halvete aklı kaldı herhalde.

ya ya sorma neler diyo hürreme dimi,
aşkım,kalbimin sultanı,yüzümü güldürenim,hürremimm vs vs vs şiirler yazıyo,okuyo..
aklı kaldı,nefret ettim sadıkaya o baygın baygın bakışındann

ya ya sorma neler diyo hürreme dimi,
aşkım,kalbimin sultanı,yüzümü güldürenim,hürremimm vs vs vs şiirler yazıyo,okuyo..
aklı kaldı,nefret ettim sadıkaya o baygın baygın bakışındann

Evet o kadar ask kokan cümlelerden sonraa böyle birsey olması hayret verici..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…