Bende inanmıyorum kesinliklee..
Madem kanuni hürreme asık onlar arasında gercek bir ask var neden halvete gelenleri geri cevirmiyor??
Nasıl ask bu böylee?
İlla hürrem' in elini kesmesi mi gerekiyor aman ne büyük ask, ne büyük ask!!
aşk var tabii de,o zamanların koşullarında cariyelerle halvet çok normal olduğundan,sülüman da bir erkek olduğundan,gelene hayır demiyormuş işte..
ama gıcık bir durum çok
sülüman tabiki aşık hürreme ama saray kuralı napsın yoksa dedikodu çıkar
sülüman tabiki aşık hürreme ama saray kuralı napsın yoksa dedikodu çıkar
Madem öyle mahi de alıssın bu duruma hürrem de alıssın tıpkı gülfem gibi cünkü karsılarındaki insan bir padisahhh.. Hani mahi' nin alıskın olması gerekiyor ya hürremden önce de halvet hayatı vardı kanuni' nin hürrem de bu yoldan gecerek gelmedi mi bu noktaya? O zaman oda alıssın! Cok sacma yani izledigim kadarıyla hürreme cok asık kanuni ee, gözü baskasını nasıl görür ki?
Zaten ben dizi basladı baslayalı herkeste bir kanuni olma istegi görür oldum..
Ya Kanunin kadınlarını da anlamıyorum vallahi..Adam habire başka kadınlarla halvete girip duruyor..Ama aşkım sülüman da sülüman..gözleri başka şey görmüyor..
Mahidevran da perşembeleri halvete giren ben olayım da diğer günler kimle halvete girerse girsin diye düşünüyor sanırım...Perşembe günlerinden birinde kanuni onunla değil de hürremle olduğu için gıcık oldu hürreme bence....
he zavallı napsın,ne derler koskoca padişaha ya..
cağnımmm oğ ciciii
zavallı tatlı hürremim de alışıcak sanırım zamanla..
sülümanın kalbi hürremde ama aklı başka yerlerde işteee
off kışkırtıyolar bu hikayeyle adamlarımızı dimi
'eteemi öp hatunnn'
ya onların birbirine gıcık olmalarından daha doğal ne var..:86:
Sorma yaa hani su padisahı öldürmeye calısan sadıkaya bir bakısı vardı hürremin yanındaa giremedi ya halvete aklı kaldı herhalde.
ya ya sorma neler diyo hürreme dimi,
aşkım,kalbimin sultanı,yüzümü güldürenim,hürremimm vs vs vs şiirler yazıyo,okuyo..
aklı kaldı,nefret ettim sadıkaya o baygın baygın bakışındann
padişahdır harem hakkıdır
:82:sülüman ne yapsın:82:
Evet o kadar ask kokan cümlelerden sonraa böyle birsey olması hayret verici..
padişahdır harem hakkıdır
:82:sülüman ne yapsın:82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?