Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
Bu arada süklüm aga bir erkek olarak harem' den sorumlu oldugu icin hadım edilmis diye duydum? Dogru mudur, degil midir bilemiyorum tabii topic gecmisini de arastırmadım..:26:

Bu arada süklüm aga bir erkek olarak harem' den sorumlu oldugu icin hadım edilmis diye duydum? Dogru mudur, degil midir bilemiyorum tabii topic gecmisini de arastırmadım..:26:

harem ağaları,padişahın cariyeleriyle meşgul olduğu için,hadım ediliyorlarmış..
doğru bilgi..

ya ama süklüm müklüm hadım madım ama,gülnihale abayı yakmış durumda

başka çarpık ilişkiler de varmış sarayda diye okudumdu ben..:26:

sonra buna tam çözüm olması için zenci harem ağası getirmişler çünküm cariyelerle ağalar arasında tutkulu aşlar yaşanmış kaç kişi bu yüzden öldürülmüş

sonra buna tam çözüm olması için zenci harem ağası getirmişler çünküm cariyelerle ağalar arasında tutkulu aşlar yaşanmış kaç kişi bu yüzden öldürülmüş

yaa izlemek isterdim aslında saraydaki bir harem ağası ile cariye aşkının konu olduğu bir diziyi izlemeyi...

niye zenci onlar aşık olamıyorlarmı?

o yıllarda gebelikten korunma yöntemi diye bişey olmadığından,
zenci harem ağalarıyla ilişkiden doğacak olan çocuklar da melez,zenci falan olacağından,anlaşılır diye sanırım..
yani önlem olsun diye..

evet fragman süper bende heyecanla çarşambayı bekliyorum:18::18::18::18::18::18:

Vaaayy iyimiss valla önlemleri..
Oof ne kadar kötü yaa hürrem olsun, sadıka olsun sonra gülnihal olsun saraya zorla götürüldüler. Cok sinir bozucuu coookk..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…