Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
ana hürrem benim dediğimi duydu herhal ..hiç vakit kaybetmedi..aslanım hürrem hadım ediver şu süloyu ..nasıl oluyomuş sadıkaya yumulmak...esaslı kadın vesselem..

çok uyanık su hurrem yaaaaa nasıl etkiliyor süleymanı ama sanki bu bölümlerde bi güzelleşti hürrem sizcede öyle değil mi kızlar

[video=facebook;112775632144110]http://www.facebook.com/video/video.php?v=112775632144110&oid=158020020918298&comments[/video]

günaydıınnn

akşam beyaz showda hürrem bi harikaydı sonuna kadar izlemedim ama ne kadar güleç hoş kahkahalı çok sevimli ya canım benim

Beyaz Show'un bu haftaki konukları Muhteşem Yüzyıl oyuncularıydı. Beyaz ile dizide Hürrem'i canlandıran Meryem Uzerli arasındaki elektrik yayın boyunca dikkatlerden kaçmadı. Televizyon Gazetesi'nin haberine göre, Meryem Uzerli hakkında "Bunları biliyor musunuz" köşesinde bilinmeyenleri açıklayan Beyaz, ünlü oyuncunun çok utangaç olduğunu söyledi. Meryem Uzerli, program boyunca aldığı iltifatlara değinerek, programda kızarmamasına sevindiğini söyleyince olanlar oldu. Beyaz, "Ben de yazacağım, yazamıyorum tam o aralardayım" diyerek izleyicileri şaşırtırken konuşulanları ancak Almanca tercümeyle anlayabilen Uzerli, yazmanın ne anlama geldiğini öğrenince çığlık attı. Uzerli'nin tepkisi stüdyoda gülüşmelere neden olurken, program boyunca orkestra ikilinin kouşmalarında "love story" çaldı. Beyaz'ın sık sık Uzerli'ye yakın davranışları ekrana yansırken, "İnsanın sarılası geliyor" demesi üzerine, güzel oyuncu yerinden kalkarak Beyaz'ın boynuna sarıldı.

Kanuni nin Hürrem e aşkına falan hiç inanmıyorum yaa..Adam yeni kızlarla halvete girmekten hiç geri durmuyor....Hiçççç istemezdim sarayda yaşamayı falan....

bu dizide en gıcık olduğum karakter kanuni aslında....

aynen aşk diye bir şey yok ki aralarında adam her önüne gelenle halvette
gerçekte senelerce hürrem e sadık kalmış güya hiç inanasım gelmiyor 4-5 çocuk doğurmuş yaşını almış bir haldeyken hürremi mi tercih eder yoksa elinin altında hali hazırdaki çıtır hatunları mı

[video=dailymotion;xiyakk]http://www.dailymotion.com/video/xiyakk_beyaz-show-hurrem-sultan-27-mayys-2011-meryem-uzerli_fun[/video]

hürremim lokumum
sülüman,sülümannnn,süklüm ağa

Kanuni nin Hürrem e aşkına falan hiç inanmıyorum yaa..Adam yeni kızlarla halvete girmekten hiç geri durmuyor....Hiçççç istemezdim sarayda yaşamayı falan....

Bende inanmıyorum kesinliklee..
Madem kanuni hürreme asık onlar arasında gercek bir ask var neden halvete gelenleri geri cevirmiyor??
Nasıl ask bu böylee?
İlla hürrem' in elini kesmesi mi gerekiyor aman ne büyük ask, ne büyük ask!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…