Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232

gerçektende her bölümde bir şeyi merak edip araştırıyoruzdizide emeği geçen herkese teşekkür ederiz

KızlarNigar kalfa ile Pargalının konuşma sahnesinde önemli bişey oldu mu? Yakınlaşma falan? Tam o sırada kapı çaldı da

aynen dediklerine katılıyorum...

bir kere tarihi açıp okursanız öğrenirsiniz KANUNİ SULTAN SÜLEYMAN padişahliği sürsince 1 sene bile sarayda kalmamış.. hep seferlerde.. bir ömür de 1 sene bile kalmamak ne demek.. dizide süleymanın işi gücü yok sefer mefer hak getire her bölüm halvet her bölüm2 3 halvet... sadece sülaymanın sevişmesi dısında birşey yok...
padişahları aşagıladıkları kadın düşkünü gösterdikleri yüzünden bende kınyorum ....

Bu sarayda okadar cinayet isleniyor kimse cezasini gormuyor.Bukdara sacma yapilmak zorundamiydi dizi? Suleymanin yaptigina ne demeli? surekli bi baskasiyla...doymak bilmiyor.Sultan Suleymani boyle gostermeleri hic hos olmadi ya

gülşah önüne geleni boğuyo bıçaklıyo ama kimsenin ruhu duymuyo yok artık zaten bi bu gülşah bi de deniz yıldızındaki yiğit ikisi de seri katil olma yolunda hızla ilerliyorlar kimsenin de durdurmaya niyeti yok

Gülşahın maşallahı var. Haremin seri katili mübarek. 2 şehzade 1 sultan annesinin odasının önü nasıl boş kalıyor da kadın elini kolunu sallaya sallaya giriyor anlamadım ben :S

Sıktı bütün diziler beni.

Gülşah ne rahat yaa.. Elini kolunu sallayarak girdi odaya ne koruma var ne birşey. Gülnihal gitti bence. Ama Hürrem'in üstüne kalmaz bu sefer çünkü zaten o Hürrem'in sağ kolu oldu. Öldürmesi için bir neden yok. Valla şaşılacak şey.Gülnihalde halvete girdi ama Hürrem'in anlattıklarını hiç kıskanmıyor aldı gerçi kıskanmazda Hürrem'in yaptıklarındna sonra cesaret edemez. Nasıl da gönderdi Süleyman cariyeleri ama. Mahidevran yıkıldı. Mustafa baya baya şehzadelik moduna girmiş görünüyor. Daha da büyüyünce düşünemiyorum.

bence dıger carıye ölduruldu dedı ya hurrem sen mihribah a bak dıye gulnıhal ın dısında bıtanedaha vardı cocuklara bakan o kız hakkı rahmetıne kavustu.

bence gülnihar öldü

ooff hürrem gene ucuz yırttı

mahidevran'ı çok seviyorum ya
o yüzden gülşaha kızamıyorum hak etti hürrem

yok canım gulnıhal degıl o dıger cocukla ılgılenmeye gıttı bıtane daha var gulnıhal ıle cocuklara bakan o öldü kanımca.

yok canım gulnıhal degıl o dıger cocukla ılgılenmeye gıttı bıtane daha var gulnıhal ıle cocuklara bakan o öldü kanımca.
gülnihal olmasın,sümbül yıkılır,onların bakışları bi başka,o gülşahın için tımarhane ağlıyor,bu ne gözler,çok itici,mahi bile korktu,hayret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…