Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
ayşenin ölümde gülşah sarayda mıydı kızlar. ben eski saraya sürügüne gittiğini hatırlıyorum ama emin değilim.
zaten ayenin ölümden sonra katilin kim olduğunun tespit edilmemesi çok çok saçmaydı.

[video=facebook;216574791716550]http://www.facebook.com/video/video.php?v=216574791716550&oid=155081244544398&comments[/video]

Elinde tuttuğu kanlı bıçakla, Hürrem’in dairesinin önünde duran Gülşah şok içindedir. İçeride, Hürrem’in yatağında ise bir kadın kanlar içinde hareketsiz yatmaktadır. Gülşah sonunda Hürrem’i öldürmeyi başardı mı? Muhteşem Yüzyıl heyecan dolu yeni bölümüyle 15 Haziran Çarşamba akşamı saat 20:00’da Show Tv Ekranlarında!
Hürrem’in dairesine gelen Esma Hatun, içeri girdiğinde dehşet verici bir manzarayla karşılaşır. Yatağın kanlar içinde olduğunu gören Esma Hatun, Harem’i ayağa kaldırır. Esma Hatun’un çığlıklarıyla uykularından uyanan Sümbül ve cariyeler hemen Esma Hatun’un yanına koşar…
Haremdeki olağan dışı hareketlilik üzerine olaydan hemen haberdar olan Mahidevran, Gülşah’ı katil olmakla suçlayacaktır. Gülşah olan bitenle hiçbir ilgisi olmadığını söylese de, Mahidevran ikna olmaz. Sözünü dinlemediği için hırslanan Mahidevran, Gülşah’a saldırır... Mahidevran’ın hışmıyla yaralanan Gülşah, şifahaneye kaldırılır.
Harem’de bir katilin kol gezdiği haberi Süleyman’a ulaşmıştır. Katilin Hürrem’in odasına kadar girmeye cesaret etmesi, Süleyman’ı çok öfkelendirir. Süleyman İbrahim’e sert çıkacak, gerekeni yapması emrini verecektir…
Bu arada Nakkaşhane’de Süleyman’ın portresini bitirmek üzere olan Leo, Hürrem’in saldırıya uğradığını öğrenir. Leo Hürrem’in durumu hakkında büyük endişe duymaktadır…
Valide Mahidevran’a, Hürrem’e saldırılmasıyla ilgisi olup olmadığını sorar. Mahidevran, Gülşah’ın Hürrem’i öldürmeye cesaret etmesi yüzünden, oldukça sıkıntılı bir durumun içine düşmüştür…
Gülşah’ın olay gecesi şifahaneye kaldırılması, Nigar’ı şüphelendirir. Nigar şifahaneye gidip, Gülşah’ı suçunu itiraf etmesi için sıkıştıracaktır.
Hürrem yaşıyor mu? Nigar katilin Gülşah olduğunu öğrenecek mi? Mahidevran üstündeki şüphelerden kurtulabilecek mi?

anlaşılan bıçaklanan hürrem.şimdi süleyman ortalığı dağıtır valla.bu nigar ne yapmaya çalışıyor onu anlamadım

yok yaa bıçaklanan hürrem değil bencee hürremin kapısında bekleyen kapı kulları olur kii yoklarr
süleyman katil nerede diyor pargalıya hürrem ölürse dizi biter
hadi yaralanmıştır desek bile 5-6 kere bıçakladı pis gülşah ölmüş olur o kadar darbeye kesinlikle başkasıı
hürrem yaşıyoo

bencede bicaklanan baskasi ama hurrremin sesini kullanmislar illa meraklandircaklar.sanki hurremin olmeyecegini bilmiyoruz

bencede bicaklanan baskasi ama hurrremin sesini kullanmislar illa meraklandircaklar.sanki hurremin olmeyecegini bilmiyoruz

:) heheytttt ne diziler izledik biz, ne senaryolar ürettik , her yolu bilioz bizz
hürrem ölürse film biter.. bizi meraklandırmak için hürremin sesi.. o olsa şu olurdu bu olsa bu gelirdi bunu demezdi bunu yaptıysa o değildir :) valla tahminlerimiz gerçekten tutuyo süperiz biz ::87:

Kızlar bende yok hürrem değildir o diyordum çünkü o bıçaklama sahnesinden sağ çıkmak abes olur.Ama yukarıda bölüm özetinde de habire hürreme saldırı, hürremin durumu, hürrem yaşıyor mu demiş.Yani saldırıya uğrayan hürrem galiba da o sahneden nasıl sağ çıkaracaklar merak ettim.Bide yatakta yatan çıtı pıtı bişeydi hürrem olması zor yaniOfff kafam karıştı:44:

canım bence hürremdir o,kadın kedi gibi her yıl doğuruyor kedi gibi 9 canlı da neden olmasın yaralanmıştır bence.bi de hürremin yatağı o,başka birirnin o yatağa yatması imkansız.

aman hürrem ölcek mi ne olcak umrumda değil ki bence o değildi mahi'nin suçsuz olduğu anlaşılsın başka bişe istemem .

canım bence hürremdir o,kadın kedi gibi her yıl doğuruyor kedi gibi 9 canlı da neden olmasın yaralanmıştır bence.bi de hürremin yatağı o,başka birirnin o yatağa yatması imkansız.

Utkumuz
seni görmek ne güzel, altta ismini görüyordum ama hiç yorum yapmamıştın
Haklısın hürremin yatağına kim yatabilir ki, sülümandan başka

Utkumuz
seni görmek ne güzel, altta ismini görüyordum ama hiç yorum yapmamıştın
Haklısın hürremin yatağına kim yatabilir ki, sülümandan başka

canım ben genelde hep okuyup çıkıyordum,sessiz takipçiydim,dün bi yorum yapayım dedim

ya ne biçim harem anlamadım ki herkes seri katil bu gülşahın şu anda 2. leşi sadıka da ayşeyi öldürmüştü.. sülüman dikkat etsin kendine bu kadınlar onu da boğar valla

eğer yaralanan hürremse mahinin işibitti saraydan sürülür artık

normalde hürremi dövdükten sonra saraydan sürüldü zaten cnm.. bakma dizi diye uzattılar mahidevranın süresini.. yoksa 2-3 bölüm oynayıp çıkması lazımdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…