bencede bicaklanan baskasi ama hurrremin sesini kullanmislar illa meraklandircaklar.sanki hurremin olmeyecegini bilmiyoruz
Bu arada Nakkaşhane’de Süleyman’ın portresini bitirmek üzere olan Leo, Hürrem’in saldırıya uğradığını öğrenir. Leo Hürrem’in durumu hakkında büyük endişe duymaktadır…
Valide Mahidevran’a, Hürrem’e saldırılmasıyla ilgisi olup olmadığını sorar. Mahidevran, Gülşah’ın Hürrem’i öldürmeye cesaret etmesi yüzünden, oldukça sıkıntılı bir durumun içine düşmüştür…
Hürrem yaşıyor mu?
Kızlar bende yok hürrem değildir o diyordum çünkü o bıçaklama sahnesinden sağ çıkmak abes olur.Ama yukarıda bölüm özetinde de habire hürreme saldırı, hürremin durumu, hürrem yaşıyor mu demiş.Yani saldırıya uğrayan hürrem galiba da o sahneden nasıl sağ çıkaracaklar merak ettim.Bide yatakta yatan çıtı pıtı bişeydi hürrem olması zor yaniOfff kafam karıştı:44:
canım bence hürremdir o,kadın kedi gibi her yıl doğuruyor kedi gibi 9 canlı da neden olmasınyaralanmıştır bence.bi de hürremin yatağı o,başka birirnin o yatağa yatması imkansız.
Utkumuz
seni görmek ne güzel, altta ismini görüyordum ama hiç yorum yapmamıştın
Haklısın hürremin yatağına kim yatabilir ki, sülümandan başka
eğer yaralanan hürremse mahinin işibitti saraydan sürülür artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?